- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гафове по време на срещи :D
хуахуха .. бахти яките истории![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахах уникална тема.Браво много ми харесва.Проблемът поне при мен е,че когато изляза с едно момче,независимо кое е то(дали близък или познат),ми става нещо.Аз самата не мога да се позная.Почвам да говоря някакви супер тъпи неща.Абее... нямам коментар.Това става винаги.![]()
![]()
![]()
![]()
Най-често си преплитам думите докато/ако говоря
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
хих тая тема е за мене!
бях с някво момиче лятото в един парк и вече е тъмноо.. и тя ме пипа по лицето при което ми казва "а и теб май те е ухапал комар" и си замълчах и нищо не казах ииии тръгнахме си след тва с девойката и тръгвам да се похваля за лузърската ми случка на най-добрия ми приятел и му пращам смс: кпле еди коя си ме пипа по лицето и ми вика "А и теб май те е ухапавал комар" - БЕШЕ ПЪПКА. и след 5 мин получавам смс - Това защо трябваше да го знам? - оказа се че съм пратил смс-а на нея..![]()
Случки много ма тая няма да я забравя. Аз едно бившо гадже и братовчедка и сме на басеийн и решавам аз да я хвана да я хвърля във водата и знам че тя може да плува и седим сега до басейна на 2.20 и аз изведнъж я хвърлям и я чакам да изплува в това време идва братовчедка й и ма пита къде е тя и аз и казвам и тя ми вика " Тя не може да плува!" и аз и викам как тей пак вече са минали около 10 - 15 секунди и нея я няма. И кат разбрах давай скачай в басейна да я вадиш тя почти на дъното не може да изплува. После разбрах че ме е излагала че може да плува щот я било срам. За едния срам щят да я удавя. После доста време хем ми беше смешно хем гузно. От тогава приятелки в басейни не хвърлям!![]()
![]()
![]()
" Любовта може много, но парите могат всичко! "
да кажеш вместо името на момичето `МАМО`![]()
![]()
не се е случвало на мен но съм чувал
![]()
![]()
![]()
![]()
Ex fide fiducia.
Хах гафове колкото искаш..
Бяхме в 1 магазин за дрехи със сегашния ми приятел и брат му и търсим подарък за рожден ден. По едно време нашия изчезва като си мислим че гледа нещо за целта ни..той обаче се спрял при щанда с бельо и държи едни прашки.. очаквах някоя изцепка и гледам да се скрия зад другите щандове обаче докато се усетя той вече крещи 'МИЛОО' размахва прашките и ме гледа с няква доволна физиономия при което всички погледи от прашките и приятеля ми се обърнаха към мен и задника ми .. нямаше такъв срам.
Бяхме у тях, като в другата стая бяха цялото му семейство легнали сме на неговото легло и се гушкаме, без да правим нищо друго.. по едно време, понеже леглото му е от тези новите паянтовите, вместо с прожина с дъски от долу, се чува едно мощно БААААМ и се озоваваме на земята в/у счупеното легло. Аз се опитвам да стана, като очаквам всеки момент някой да влезе и да ни види така, той обаче възмутен ме държи не ми дава да стана и ми вика 'не разваляй момента бее' !! Влиза брат му и ни гледа върху счупеното легло той ме държи аз се хиля като ненормална.. голям филм.. след тва оправихме леглото, което всъшност не се беше счупило а се бяха извадили дъските и вече всичко уж ок.. да ама не.. лягаме си пак като пичове и няма и 10 секунди и се повтаря същата сценапри което влиза баща му, хили ни се и вика 'ЕЕЕ уляхте се'
![]()
![]()
Беше една от първите ни срещи, и бяхме навън.. тогава още бях срамежлива и не му давах да ме целува.. всеки път като понечеше да ме целуне си извъртах главата, поглеждах към небето и виках 'Я,самолетче!!'и до ден днешен ме бъзика с тва..
има още мнооого ама ме мързи да пиша сега ;д
Singin' dont worry about a thing..
cuz' every little thing gonna be allright!!
баси яките случки ;ддПървоначално написано от HappyBoo
и аз тка правех с бившиякогато се доближаваше да ме целуне си извъртах главата и все намирах да кажа нещо
![]()
![]()
ами като се целувахме и понеже бяхме на диван и отгоре имаше кукла и тая кукла падна на главата му![]()
Marshall Mathers
немам аз такива работи, ама има много тъпи ситуации като се сетя. тъкмо се бях разделил с гаджето си и нали знаете- жена се забравя с друга жена. та бях с една друга в колата една нощ и си седим и си говорим ама беше студено и се бяха поизпотили прозорците от дишането (ама нищо не правиме бе, просто си лафим, да не си помислите нещо) имах и шибидах и по едно време си опъваме седалките в полулегнало положение и гледам на шибидаха писано с пръсти името на бившата, и нали знаете как си личи като е писано нещо и после се изпоти джама. за съжаление и тая видя и питаше коя е ****? и аз казах никоя. не я видях повече, ама се тая щото не се цАливаше добре а и разговора след тва вървеше трудно, май ме харесваше
едит: чистете си джамците като скъсате с някоя с обезмаслител и си хвърляйте плюшените играчки от тях че става тъпо![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Лятото една вичер на лагера на диското бившия ми ме беше целунал,аз не го харесвах и на следващия ден ми вика Всичко за вечерта ли си беше и аз някаква се сепнах супер много и само изцепих,изчакай да си изпия и ще ти кажа..... пиех водка![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Когато бившия ми приятел ми каза за пръв път "Обичам те", аз му отвърнах с "Добре".
А със сегашния ...така де ... когато се целунахме за пръв път,аз го целунах по-страстно,след което ми стана неудобно и му се извиних.
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Амиии то не е точно по време на срещазапознавам приятеля ми с майка ми .. това вече 1-2 месеца след като тръгнахме и мама му подава ръка и казва "Галя, приятно ми е" а той ме гледа уплашено, много спече, не знам защо, гледа нея и казва "Гергана(моето име), на мен също" .. Аз поне половин час се смях и още го питам от време на време как се казва
а майка ми реши, че съм му направила нещо и е обсебен от мене
Много пъти ми е бъркал името .. Чак не го броя за гаф вече
Едно от първите ни излизания: аз съм с автобус, а той ме чака на спирката, където трябва да сляза.. Аз пътувам права в автобуса и нали съм мързел викам няма да се мръдна докато не спре ама шофьора реши, че никой няма да слиза и спря чак на следващата спирка
и го гледам през прозореца как тича към спирката и ми се хили .. слизам гушкам го и той "така става като чакаш до последно"
има още мнооого за повече от година толкова много са се събрали .. освобождавали са ни от час (от един клас сме), за да си решим "семейните проблеми на спокойствие" това беше израза на госпожата
имахме 2 поредни часа при нея и първия час се бихме брутално, а втория я дебнехме да се обърне, за да се целунем и тя поне 3 пъти ни видя .. абе много има
обичам гоо
![]()
СуперПървоначално написано от Sw3eTy
![]()
![]()
Аз толкова много съм ги имала, че чак не помня кое с кой е бил...
Първата целувка... Беше в Градската градина.. Той се навежде, ще ме целува, ама аз се панирах и той нали вече ме целуна, пък аз само една "Лелееее, аз не се справих, извинявай!!!"
С едно друго момче. Той ми казва за пръв път "Обичам те", а аз изръсих само едно" Ко речи?", а той милия седи и ме гледа![]()
С бившия- излизаме за пръв път, ама беше зимата и едно заледено такова, пък аз с ботуши на ток, а те от своя страна мноооого се хлъзгат... И тъкмо стигаме до кафето, обаче там на улицата по тротоара изведнъж става много стръмно и заледено. Минава той, ама ме хванал за ръката и докато ми каже "Внимавай" аз като скочих там и пaднах много брутално... Как се изчервих само...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди години,когато бях по-малка се скарах със сегаршния си приятел и тъй като разликата ни беше голяма аз на 15 той на 22 това може да се приеме за гаф.Карахме се и както му твърдя,4е го обичам казвам едно:Абе аз съм на 15 не знам какво искам![]()
![]()
Беше с един 18 годишен. Значи, бяхме на 5-ата си среща. Той тръгна да ме целува, и точно преди целувката...го залях със сок от вишна
![]()
После обаче един дето ме харесва се оказа там и дойде до мен, и също ме заля със сок. Обаче после... Здравата си изпати
![]()
![]()
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
Хмм сещам се за 2 паметни гафа.Първият стана още като бях по-малък на 13 някаде(яко пубер и лузър),запознах се с едно момиче в IRC(еех златни времена) и се разбрахме да се видим след известна доза "зарибевки".Отивам аз да я чакам пред киното и двама мои приятели с мен,хем да я огледат,хем за подкрепа и виждаме ние един "ТИР" насреща и триматак почваме да се молим,аз-да не е тя,те-да е тя
.Идва момичета иии явно господ е отговорил на молитвите им.Отиваме ние в кафето сядаме тя с гръб към прозореца аз гледам насреща и какво да видя тея двама идиоти отзаде правят доста неприлични движения с тазовете си,аз едва се сдържам да не се разсмея
в един момент просто не издържах и кат се разкисках едно злобно тя се обърна видя ги и просто си тръгна
Другата случка за която се сещам е когато с бившата ми приятелка си лежим в леглото,тя спи,аз лекичко се онасям и както си се онасям сладко сладко,тя като се обърна,като ми вкара едно коляно в слабините на съм
Аз жалния си изпсувах тихичко и лекичко,и реших да не я будя с писъци от болка
![]()
ххаха аз преди,когато бях в България,ходех с един пич,сега вече не.. таа както и да еи бяхме се разбрали да ме вземе от даскало и аз да го чакам отпред..
ии такаа,свърших даскало,излизам аз отпред,чакам си така 30 минути,никой не идва,по едно време виждам някакво момче,идващо към мен,много ми заприлича на него и се затичах радостна..не го оставох да каже нищо,хвърлих му се,поцелувах го и го хванах за ръката и тръгнахме надолу..по едно време той засрамен ми казва '' извинявай,а ти коя си'' (знаех,че днес изглежда МНОГО СТРАНЕН
) а аз какво ли не му причиних..беше адски срам,добре че не мина ИСТИНСКИЯ ми приятел
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
БасиПървоначално написано от xSANYAx
![]()
![]()
охх, ама те са много![]()
с бившия ми, първа среща, ше ходим на кино. то бяха едни перипетии, глупости, докато изберем филм, после час, после места, ала-балаи тръгвам аз да си плащам билета и той като се извъртя и към мене и почна да ми вика 'луда ли си бе, как ше си плащаш, аз тука за кво съм ти, чуваш ли се?!' и някви такива, ама със супер ядосан глас
после като купи колата и пуканките, аз успях да ги разсипя още пред вратата на салона, да се спъна на два пъти и да си разкървъвя коляното още преди да е почнал филма![]()
с един друг бивш, излизаме аз, той и неговия приятел, който си влачи кучето за компания. лабрадорче, ама такъв сладур, черничко, пухкавичко, ааа <3 и става късно нали и приятеля му вика 'айде, аз ше тръгвам, владо идваш ли с мене' и моя нали почва да се обяснява, че ше ме изпраща и че не може да ме зареже така .. и аз разсеяно се изцепвам 'абе споко бе, тръгвайте вие, само кучето ми оставете' .. и моя човек горкия как се стреснаа аз даже не се усетих кво съм казала
![]()
Първоначално написано от xSANYAx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Разби ме отвсякъде човек
![]()
![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Преди година някъде си писах около месец-два с едно момче в скайпа и решихме да излезем. Хубаво, но му бях забравила името.. Беше ми го казал при запознаството и от тогава не е споменавано. Беше ме срам да го попитам, та след срещата съм търсила един час из хронологията![]()
Веднъж пък с един бяхме позакъсняли и маршрутката ни беше готова да тръгне и ние тичаме, само че него нещо го заболя крака и спря.. и аз отзад направо се окачих върху него, понеже той тичаше пред мен, а аз не очаквах да спре така рязко
На този същия при запознанството ни му дадох телефонния номер на майка ми. Обърках се..![]()
![]()
И спря да се върти за миг земята..