- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гафове по време на срещи :D
Преди 1 2 години се зарибявахме с едно момче.. Бях отишла на пяна парти и си бях оставила телефона вкъщи. А той ми звънял. Рано се прибрах, понеже ми беше тъпо и майка ми каза, че ме е търсил. Звъня му аз и му казвам, че съм се прибрала, а той ми вика, че тъкмо мислел да ходи в дискотеката да ме види, каза, че ще се врътне с негови приятели и като се прибира ще мине през нас да ме види за малко, че на другия ден заминавах на почивка. Звъни той след близо час, а аз се сещам, че багажа ми е събран и нямам кво да облека, а дрехите с които бях на дискотека бяха мокри... Почнах да търся нещо да облека, намерих едни къси гащи на баща ми, облякох една тениска на брат ми и горнище на анцуг, пак на баща ми... Мязах на циганка, ама викам голяма работа...А отделно, бях изпила една малка водка.. и понеже е мн "качествена" бая лъхах на алкохол, все едно бях изпила цяла бъчва... ;х
Друг случай с бившия. Бяхме чели един виц за влюбена двойка. Значи, влюбена двойка се целуват и по едно време момичето се дръпва и казва стреснато "Опа, мило, глътнах ти дъвката", а момчето казало "Не, мило, просто имам хрема..." Ужасен.Та, седим с бившия ми на една спирка и се приближава да ме целуне. Целуваме се и ми подава дъвката си.. аз докато се усетя кво е тва... А той най-нагло се дръпна и ми каза: "Извинявай, имам хрема". Мн гадно ми стана, а той умря да ми се смее. Аз пък му изплюх дъвката и ме пита едно тъжно: "Ееее, що ми я изплю".. Бая се посмяхме
Първоначално написано от antifashionshit