Цитирай Първоначално написано от SmiLe1
Оу...и то много...Все пак да ти се забият бодлички в дупето... Ама какъв смях падна после..Той предложи да ми помогне да извади бодличките...Представи си...
не се и съмнявам, че е предложил да помогне

та аз.. някоя изцепка..
Бях на рождения си ден с бившия /тогава още не ходехме/, най- добрия му приятел, братовчед му и неговата приятелка.. ии.. ще си тръгваме вече, и аз го чакам да дойде и да си хващаме нашия път, през тва време, той нещо се обеснява с приятеля си и върви назад към мен, но гледа към него.. аз виждах че се приближава но не мръднах.. ии .. с тия кубинки лелее.. размаза ми кракът невероятно здраво :д .. пищях, той се обърна веднага ме пита дали съм добре, предложи да ме носи и всички се смяхме много

Веднъж след като тръгнахме, дойде до нас да ме види.. излязохме навън и понеже беше тъмно, а в моя квартал няма никъде пейки се подпряхме на един блок. Ии целуваме се, прегръщаме се.. в един момент минава семейство с две малки дечица.. Децата ни гледат и едното пита майка си: Мамо, мамо, какво правят каката и баткото? , при което майката ни гледа засмя се, и каза: Обичат се, обичат се., и момиченцето вика: Обичайте сее

Изпраща ме той, както обикновено, и заставаме пред нас, аз го гушвам, той ме целува и си се целуваме.. обаче зад вкъщи има детска площадка и аз дочувам викове отзад: Цецо маааааа! Мършооооо ела тука маааа! Пача с пача!, и какво ли още не При тва, избухнах в луд смях, докато го целувам а той седи и ме гледа , аз не спирам 5 минути... после докато му обесних защо се смея..