Всичките историй са страхотни!
Със сегашния ми приятел първата ни среща беше бедствие. Чаках го 30 мин. защото той ме чакаше на грешното място и понеже аз докато го чаках да дойде бях застанала до някакви картички и една жена ме попита колко струват.

Най-накрая той дойде, и се запътихме към киното, понеже бяхме решили, че ще гледаме филм. Да ама не. Не ни пуснаха защото филма беше 15+ и ние не сме изглеждали на по толкова. [Silly people.] Тогава решихме да се разхождаме из празния мол и покрай него и той изръси че обичал да се разхожда в кръгове.

(Още го базикам за това.)
Той реши да ме изпрати, и понеже не ни се чакаше за автобуса решихме, че ще вървим. Когато стигнахме решихме че имаме още време и отидохме в парка до нас...в който бяхме заключени и трябваше да прескачаме оградата. (Хич не беше приятно.)
На втората среща бяхме пак в този парк...

... но понеже валеше го поканих в нас, но се наложи да стоим в кухнята, защото бомба беше паднала в моята стая.
Гледахме Mr. Bean (филма) и аз по едно време толкова се смях, че паднах от леглото (което е доста високо) и продължих да се смея и така не се отлепих от пода поне 15 мин. Накрая корема ме болеше. А той милия ме гледаше ококорен през цялото време.

(Дори майка ми дойде да види както става, и аз продължих да се смея докато се опитвах да обясня.)
А веднъж влизам в стаята енергично, и той след мен. И аз скочих на леглото, но в същия момент се завъртях и го ударих между краката. Толкова неловко стана.
За друго не се сещам.