- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гафове по време на срещи :D
Айде и от мен няколко гафа.. или нещо от сорта. Изключвам удрянето на зъби и отговор с "ок" на обичам те..![]()
Кат бяхме малки с една приятелка (по едно време ходихме замалко) и неюо ме гонеше на един фонтан и се изръси вътре..Още й се подигравам като се сетя.
Тука не е точно повреме на среща, ама с един приятели две случки.. единия път бяхме в едно кафе и решихме да зарибяваме някви мацки и си написахме номерата и скайповете на касови бележки (не питайте с какво ги писахме..) и ги оставихме на масата им.. кой знае к'во са си помислили..
![]()
Второто с тея приятели.. В кафе сме пак и нали нещо сме изгорили (цялата черна) сметката.. и сервитьорката вика къде е сметката момчета? И ние всички в един глас "изгоря" такъв смях падна..
С едно момиче бяхме се уговорили да излезем, ама не се познавахме и нали уговаряме се да се чакаме на една спирка.. Отивам, чакам, няма я.. ядосах се много, заваля ужасно силен дъжд.. Прибирам се и се оказа, че сме се чакали на различни спирки и двамата чисто мокри..![]()
Излязох с една приятелка, която харесвах.. И отиваме на билярд и нещо я прегръщам отзад и тя като ми заби щеката в окото..После се чудих къде се намирам..
![]()
Пак с една приятелка дето харесвах бяхме излезли и май беше първа среща.. Ама за шръв път неловката ситуация се чудим какво да си кажем и само мълчим кат побъркани.. и по едно време ми дойде "гениалната" идея да я целунапък тя се дръпна и аз се саднах и после тя ме изпрати до спирката и пак нищо не си казахме, само се гушнахме за чао.. ама голям резил.. поне ся не ми го натяква..
![]()