Амм на първата среща с бившия ми, вървим си ние (още нямаше нищо между нас),аз го дразня и той си ме закача, аз го дразня, той пак, гъдел мъдел а-у

... Че така, след малко обаче срещнахме препядствие и той човека реши да се направи на джентълмен и за да не се цапам/мокря опита да ме прекара през една ОГРОМНА локва

Вдигна ме, щото съм си лекичка и минава по едни камъни уж да не се мокри и той, обаче ние от къде да знаем, че единия от камъните е малко по-нестабилен... Както си подскачаше по камъчетата човека и изведнъж-ПЛЬОК и двамата се озовахме в локвичката, яко калнички ...

Друга историйка, пак с него... Седим си в тях и аз реших да огледам. Беше Коледа и елхата мнооооооооооого ми хареса... Ходех, пипах тук-там и взех, че стиснах малко по-силно една по-крехка звездичка... Счупи се, а си личеше, че е някаква скъпа абе супер ценна-беше най-отпред на елхата... Както и да е-веднага избягах и се направих, че нищо не е станало

На втората ни среща със сегашния ми приятел сме... Всичко мина като по вода. Целувки, гушкане а-у... Изпрати ме той и аз бързам да звънна на най-добрата си приятелка, обаче от бързане набирам неговия номер и само той вдига и аз без да чакам да каже АЛО или нещо подобно почвам да крещя и да се радвам, да се хваля с мисълта, че моята приятелка ме слуша, не тоййй

ии нали тка, викам аз "Габиии, тоя е бахти пича, много е сладък... Няма да му простя, супер секси е-НАЙ-ХУБАВИЯ"... Иии след 1 минута приказки от моя страна, той ме прекъсва и вика "ауу благодаря ти, много си мила"

при което аз се паникьосах и затворих на момента. Иначе до сега ме бъзика с тва

И така, доста са моите издънки, но сега нямам време да обяснявам