Аууу това с играта на билярд и аз съм го правила ...
Един пич,с който се зарибявахме преди време ми вика "Айде да те уча да играеш!" и аз "Ами окей!" ... Застанал той зад мен и първите 2-3 удара минаха без проблем ама по едно време няк'ва се надъхах супер яко,защото тъкмо вкарах първата си топка в джоба,и удрям аз (а пича уж се беше дръпнал за да пробвам сама) и чувам едно "Аууу ..." Обръщам се и го гледам как се е хванал за стомаха После 1 час му се извинявах
Друга случка от детството ... С едно момче от квартала излизахме известно време,той ме прегръща,аз го гушкам ... И нашия решил,че е време да ми предложи (бяхме малки,на 13 ) и както се гушкаме за чао и ми вика "Зори,искаш ли да ми станеш гадже?!",при което го блъснах леко за да ме пусне и започнах да се смея като побъркана А то момчето стои и ме гледа ей така След около 2 минути се успокоих,разбрах,че говори сериозно и му се извиних ... Просто ми дойде като гръм от ясно небе и не мислех,че говори сериозно ... Знам ли?!До сега не съм сигурна,защо точно се засмях,но ... Късмет
Пак от детството - на почти 14 години съм.Първо гадже,а-у,обаче не сме се целували с език ... И веднъж стоим ние на едни гаражи и си лафим с приятели и една приятелка ми вика "Не можете да се целунете с език!" и аз няк'ва "Можем,можем!" ... Изведнъж к'во се обърнах към пича и той и ми пуска език,а аз се паникьосах и айде пак един смях,едно чудо ... Минаха 7 години от тогава,а въпросното момиче още ме бъзика като ме види ...