- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гафове по време на срещи :D
Моят номер е да си забравям чантата .. И така излезли сме с вече бившия ми на кафе .. Беше вечер и кафето беше тъмно . Вече ще си тръгваме, излизаме от кафето ходим си , вече на половината път , когато се сещам, че той беше с раница, а сега вече не я виждам . И му казвам : Къде ти е раницата бе ?, а той : А на теб къде ти е чантата ? Лелеееее такъв смях .. По-големи шматки от нас няма.. Та се връщаме в кафето и сервитиорката ни посреща с чантата и раницата и казва : Чудесна двойка ще излезе от вас.. Ние си умряхме от срам![]()
Това не е най-големия гаф , но само за него се сещам в момента.
Излизали сме няколко пъти и , й поисквам телефона и в момента в , който трябва да го запиша и изключвам за името и го записах , като нещо от сорта на DDDD.![]()
^nadetee Супер,наистина сигурно сте си супер двойка. Щом и двамата едновременно си забравяте чантите.
Та,ето пресен случай:
Излизам си с едно момче и както си вървим из центъра ,и мен нещо ме досърбя и му викам: "Кучето ме хапи" ,а по това време покрай нас минаваше някакъв мъж - бутна ме и ми каза: "Мен пък ме хапи щъркела".И въпросното момче се обърна ,изгледа го странно в продължение на няколко секунди и каза: "Личи си. Направо ви го е хапнал целия" и му показва ципа и добави: "Май,май сте забравили щъркела при мозъчните ви клетки ,че аз не виждам наличие на ум". И си тръгнахме. Много се хилих после.
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Със сегашния ми приятел ...
бяхме на водната война това лято, и там всичко мокро и аз се засилих да го прегърна, ама точно пред него се хлъзнах и паднах в кецовете му![]()
(голям смях падна после)
...
абее, кат се сетя още ме е срам, амааа ... (пак със сегашния) щяхме да се целуваме с език, и аз нали му влязох с отворена уста (ГОЛЯМ СРАМ)![]()
![]()
![]()