.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Град
    varna

случвало ли се е...

случвало ви ли се аверката ви да достигне до така наречения squirt?моята да и беше доста стряскащо
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Град
    Сектора
    то човек да се радва като я докара до там
    Българио, за тебе те умряха,
    една бе ти достойна зарад тях,
    и те за теб достойни, майко, бяха
    И твойто име само кат мълвяха,
    умираха без страх.

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от axis
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от axis
    така е но гърчовете и бяха супер неестествени някви помислих че ще и стане нещо

Абе аз това скуирт така и не разбрах как става. В смисъл свързано с Г точката, ама толкова знам Иначе съм виждал какво е
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    varna
    ами да ти кажа и аз незнам кво точно стана смисъл като всеки друг акт с нея но просто стана супер неочаквано

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    То между другото е течност, която се образува в парауретралните жлези, които анатомически са разположени около уретъра. Аналога на тези жлези в мъжкия организъм е простатата. Парауретралните жлези са около или под 30 на брой и могат да имат изход към уретъра или вулвата.
    Та 1 момиче за да може да "squirt"-ва трябва парауретралните й жлези да имат изход към уретрата.
    Това всъщност е урина примесена със сокчетата, които я навлажняват по време на полов акт.
    От една страна напикаването (то не е точно напикаване, де) не е нещо кой знае колко възбуждащо, но като знаеш, че това е в следствие на доста силен оргазъм (и съответно на доста добре свършена работа от твоя страна), предполагам си горд със себе си!?!
    a ? emmm ot toq post ne razbrah kak da ti kaja... nishto parauret..kfo ?
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    То между другото е течност, която се образува в парауретралните жлези, които анатомически са разположени около уретъра. Аналога на тези жлези в мъжкия организъм е простатата. Парауретралните жлези са около или под 30 на брой и могат да имат изход към уретъра или вулвата.
    Та 1 момиче за да може да "squirt"-ва трябва парауретралните й жлези да имат изход към уретрата.
    Това всъщност е урина примесена със сокчетата, които я навлажняват по време на полов акт.
    От една страна напикаването (то не е точно напикаване, де) не е нещо кой знае колко възбуждащо, но като знаеш, че това е в следствие на доста силен оргазъм (и съответно на доста добре свършена работа от твоя страна), предполагам си горд със себе си!?!
    мерси за инфото! на мен само веднъж ми се случи ама така и не разбрах какво точно стана иначе и беше мега яко
    There is no right or wrong, only fun or boring

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си