- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как се лепят плакати !?!?!
Един приятел ме пита за тънкост при лепене на плакати и си викам може някой от форума да знае![]()
Ако темата не е за тук съжалявам :/
Еми правиш 4 охлювчета от тиксо, залепяш ги на 4те ъгъла на задната страна на плаката и лепиш на стената![]()
+1 !Първоначално написано от your_secret
иначе се късат и оставят следи.
аз иг таковам с хартиено тиксо.
Аз моите ги лепя с двойно залепващо се. На тапети ги лепя и не ми остават никакви следи, но после плакат се хвърля, защото лепка.![]()
П. П. Не знам дали при теб няма да се късат.
Важното да е здраво залепен,а как,никои не пита..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
с лепило ?
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Не знам какво е имал предвид твоят приятел, но знам, че има много качествени и хубави плакати, които си имат предназначено за тях собствено тиксо, което не оставяло следи и т.н. За жалост не съм имала такива никога.![]()
Всички тези начини, които казахте - или стои грозно (с тиксо отвън) или после плаката лепи и не става за нищо. Аз си ги лепя с едни специални гумички, които стават за всичко и не оставят абсолютно никакви следи нито по плаката, нито по стената. И е много красиво, защото не стърчат някакви тиксота и т.н. В офис 1 ги има. Виж в сайта им...потърси. Май се казваха tack it или нещо такова...ако имаш проблеми, пиши пак.![]()
може също и с двойно лепило/не съм сигурна дали на български се казва така,ное лепило което лепи от двете страни/
или със едно нещо дето мн прилича на дъвка /него не го знам как се казва/
I never got my Hogwarts letter,so I'm moving up to forks to live with the Cullens!
Да, за това говоря.Първоначално написано от callmeLola
![]()
http://www.office1.bg/index.php?Page...=1201182000010Първоначално написано от 3ff3k7a
Оо, да, тия биха били доста полезни. :P Мерси, че каза.![]()
Офис 1 пръска ве...![]()
![]()
И аз ще трябва да си взема от тея самозалепващи се простотии, щото ства шибано тиксо, някои плакати падат да ги ева
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
xaxaxaxax
Ми аз ги лепя на тапета с лепило.Ако не искаш да се къса го закачи с топлийки...пък ако е мазилка с тиксо.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
със смола
Днеска го взех това от мола, невероятно е за залепване на плакати, няколко пъти намествах плаката, няма проблем с разлепване и залепване, и пакета е на малки квадратчета, стигат за около 20 плаката да си залепишПървоначално написано от 3ff3k7a
Иначе 5.50
![]()