- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте направили ако.... ?
Значи не поддържаш никакъв контакт,с никой от тях и тръгваш с най-добрия приятел на бившото ти гадже за да му е гадно както ти е било на теб!Това дето е направила приятелката ти е супер курвенска постъпка,а гаджето ти явно е бил голям тъпанар...![]()
Ще им тегля една голяма, красива, звучна майна и на двамата!
И ще се намеря нови. (:
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
радваш се,че си му била шута и й биеш и на нея шута..нямат място в живота ти,щом са се отнесли така с теб и са те накарали да страдаш!![]()
За приятелката-едно хубаво я насолявам,казвам й какво мисля за нея(сигурно доста ще си набрала),тегля й една яка псувня,а ако се обажда много може и боя да изяде.
За гаджето-казвам му,че е пълен нещастник,пожелавам му много ''много щастие'' с новата му и и на него му теглям една майна.
По принцип аз самата гледам да не стигам до тези неща,но ако недай Боже ми се случи точно това ще направя.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
.. мм даПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
подкрепям ...
И се пази от такива хора следващия път .. приятели няма ... има само предатели ...
(с малки изключения) ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Поправка - приятели има, няма приятелки!Първоначално написано от Hilary_
А аз иначе в случая, може би бих вдигнала скандал, който целия град да чуе, но ми се иска да не реагирам, това е най-силното оръжие - безразличието, за мен тези хора вече не съществуват и никога няма да разберат какво аз изпитвам в този момент.
Нито приятелката е читава, нито гаджетоПри мен няма опасност да се случи скоро, щото приятелките ми са мн свестни, а гадже нямам
![]()
А решението, ако се случи е едно - зарязвам и приятелката и гаджетоАко наистина ти е приятелка трябва да уважава чувствата ти, а не да е*ава майката на всичко
![]()
Now don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
It slips away, and all your money won't another minute buy.
Dust in the wind, all we are is dust in the wind
http://www.last.fm/user/way_out_of_here
тя за да го направи това не ти е истинска приятелка... а и на него явно не му е пукало особено след като го е направил това ;с кофти но това е истината.. аз не бих си имала никакви отношения нито с единия нито с другия след тази случка![]()
![]()
Явно са се харесвали и само са чакали ти да постъпиш глупаво ..
Как може като си виждала какво става пред очите ти , да не поговориш с приятеля си ? И с приятелката си ! На всичкото отгоре си го скъсала , защото тя така ти е казала ,, Наивна си ..
Какво бих направила , еми аз съм човек който не може просто е така да ти каже 'остави ги !'Еми няма да ги оставя ! Ще потърся отговорността за това ! Първо ще я питам какво по дяволите е правила с приятеля ми ? И после него ,, ДОкато не се разнищи всичко , няма да оставя да ми се присмиват зад гърба ! В крайна сметка може да се окаже , че са се срещнали случайно по улицата ! ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
тия са ебати пичовете![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
значи не ми е приятел...кофти ситуация...ше ги смачкам и дфамата..
Ще я скъсам от бой.Е, едва ли го бих направила, но ще си има сериозни проблеми с мен и ще и направя мръсно някой ден.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
значи никога не ти е била приятелка ....след няккой ден ще и омръзне твоят ,абе все някога ще скъсат и ще видиш тогава как ще те моли приятелко сажалявам
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Бих ги пребил и двамата. =)
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Щом го е сваляла пред очите ти е трябаво да се досетиш че от нея нищо не ставаИ щом бившето ти гадже е отвръщало на намеците и още докато сте били заедно е трябвало да скасаш с него още тогава
![]()
Заеби ги и двамата...![]()
Излизай си с други приятелки,забивай се с момчета,флиртувай си,с който си поискаш...Предполагам,че това ще ги подразни...Някой ден ще те молят и ще съжаляват,че са те изгубили,ама късно ще е...Тогава вече ще имаш наистина близки хора...![]()
Него ще го смачкам от бой защото не ми е никъв приятел,а тя ще е умряла за мен!![]()
зарязваш ги и двамата,не ти трябват такива....
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Била съм в такъв филм.И двамата не заслужават вниманието ти.
Ще я изолирам,както и момчето.Няма да й простя,както и ще я "насоля" яко за дълго.![]()
![]()
![]()
![]()
Съгласна съмПървоначално написано от Ilikeliljon
плюс това се радвай ,че си разбрала ,че не е истинска приятелка . . кой знае колко щеше да те мами още и да ти прави мръсотии
![]()
въобще не ти е била приятелка.. ии според мен не заслужават да си тъжна заради тях![]()
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
ще си намеря по-хубаво гадже и истинска приятелка![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ