.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Мега фен Аватара на SunSmile
    Абе кви цени пишете вие за кола маска на краката?!
    Аз като си правих кола маска е 7лв от коляното надолу и 10 или 14 цели крака! Кви са тия 25-30 лева...?! Ако си правите кола маска навсякъде е по-вероятно да е 25-30 лева, но за крака е прекалено!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

В Ловеч за цели крака май е към 15 лева.

Цитирай Първоначално написано от sweatkiss
    Такам имам време за губене така,че ще ви кажа най-удобният начин за мен ...Такам взимам си една ролка (мноогоо дебела) ета такава - http://prikachi.com/images.php?files/934229n.jpg на живо в по дебела и ми стига за около 1 година без малко...Относно кола маската имам машинка ,която нагрява тубичките ето такава - http://prikachi.com/images.php?files/934230Z.jpg и пълнителите http://prikachi.com/images.php?files/934231M.jpg ... Имам много ,но тук съм снимала някой само... Иначе ако си вземеш 10 пълнителя (в Мола обаче) всеки става по 4 лв и излиза 40 лв, ролката е 36лв ,а машинката 80 лв...Иначе е много по изгодно отколкото да даваш сума пари всеки месец...Е разбира се ако си сръчен в ръцете... Досега съм нямала проблеми...
    Мацка, шрави разлика между топла и течна кола маска.Твоята е топла, а тази за която се пише в темата е течна ис е топли по малко.

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Цитирай Първоначално написано от sweatkiss
    Такам имам време за губене така,че ще ви кажа най-удобният начин за мен ...Такам взимам си една ролка (мноогоо дебела) ета такава - http://prikachi.com/images.php?files/934229n.jpg на живо в по дебела и ми стига за около 1 година без малко...Относно кола маската имам машинка ,която нагрява тубичките ето такава - http://prikachi.com/images.php?files/934230Z.jpg и пълнителите http://prikachi.com/images.php?files/934231M.jpg ... Имам много ,но тук съм снимала някой само... Иначе ако си вземеш 10 пълнителя (в Мола обаче) всеки става по 4 лв и излиза 40 лв, ролката е 36лв ,а машинката 80 лв...Иначе е много по изгодно отколкото да даваш сума пари всеки месец...Е разбира се ако си сръчен в ръцете... Досега съм нямала проблеми...
    Мацка, шрави разлика между топла и течна кола маска.Твоята е топла, а тази за която се пише в темата е течна ис е топли по малко.
    Ok явно съм се объркала
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

А тази ролка става ли и за течна кола маска, като моята?

Супер фен Аватара на j_adore2
    да
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Аз и кола маска – НИКОГА ПОВЕЧЕ!
    Все пак се справих, макар и след три часа, ТРИ ЧАСА. Сега всичко е в лепило, но важен е резултатът.
    П. П. Останаха ми маалко косъмчета, ама то винаги остават, дори и с лентички да си ги правя.
    Sweatkiss, мерси за съветите.
    пробвай със студената, няма да има лепило изобщо няма да се омажеш
    One 21 GunS

Впрочем и найлонът влезе в действие. Даже маха още по-добре от белите парчета.

Гррр, и аз мисля скоро да се перстраша с кола маска. Боли ли много?
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Крака, подмишници – не. Триъгълник – НЕ опитвай.

Ясно... Защото аз точно за там исках...ама няма
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Е и аз не знам за какво става въпрос,ама повече боли с епилатор че усещаш всяко косъмче как се маха

^ Мен пък въобще не ме боли с епилатор на краката, нито под мишниците, макар че за пръв път и на 2те места си ги махнах с епилатор и продължавам така да го правя

Защо много ли боли там с кола маска

Цитирай Първоначално написано от kotetokateto

Е, разбира се.
    Просто преди малко пробвах, успях да отскубна едва една хилядна от косъмчетата и буквално изпищях от болка.

Повече от фен Аватара на roksana_1

Е, разбира се.
    Просто преди малко пробвах, успях да отскубна едва една хилядна от косъмчетата и буквално изпищях от болка.
    и аз пробха и при мен се получи същото кат бианка
    Bring it on baby.. I taste good!

като са ти по-къси, боли значително по-малко

ПП Колко я топлите тая вода бе
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

мхм... аз са мисля да пробвам с епилатор , че тая бръсначка е с отвратителен резултата престрашавам се с епилатор , че иначе да отида на козметик е ... срам ме е а да пробвам сама с кола маска там си е самоубийство при мен толкова съм некадърна

Аз 1000 пъти повече предпочитам кола маската пред епилатора,но трябва да имам свободна приятелка,защото сама не се захващам в никой случай

Лично мене само първият и втория път ме болеше, но аз съм и нат и търпя, и сега вече от 1 година действам само с кола маска, космите са станали значителни по малко и по светли и сега като са по малки и ги махам по лесно и с по малко болка.Даже почти не ме боли, а и се радвам на гладкост 10-15 дена.

Като чета тук.. останалото от кола маската го чистите с найлони, парченца плат.. Влизаш в банята и за част от секундата се измива.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Като чета тук.. останалото от кола маската го чистите с найлони, парченца плат.. Влизаш в банята и за част от секундата се измива.
    hyxaYXYAxyhYXYAX кола маската НИКОГА НЕМОЖЕ да се измие колкото и да търкаш и да миеш кфот и да правиш с водата само ще влошиш нещата

Чудя се защо някой хора се обаждат като дори нз за кфо прикаат не че аз много разбирам и знам ,ама това с водата ме разби

Цитирай Първоначално написано от roksana_1
    hyxaYXYAxyhYXYAX кола маската НИКОГА НЕМОЖИ да се измие колкото и да търкаш и да миеш кфот и да правиш с водата само ще влошиш нещата

Чудя се защо някой хора се обаждат като дори нз за кфо прикаат не че аз много разбирам и знам ,ама това с водата ме разби
    Е как да не може бе.Правя си кола маска от 1 година и при мене си се мие с вода и сапун в банята.Иначе то зависи от марката.Тази на Jankar си се мие без проблем, но съм чувала за някои които нямат махане, но те се махат само с бебшко олио или обикновено олио.

Град
    У нас Си (=

Е, разбира се.
    На триъгълника съм пробвала с ленти и епилатор. Сякаш с лентите боли малко по-малко. Всеки път като я дръпвах и ми ставаше някакво смешно такова..не знам защо. А с епилатора си беше нормално.

Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU

Е, разбира се.
    На триъгълника съм пробвала с ленти и епилатор. Сякаш с лентите боли малко по-малко. Всеки път като я дръпвах и ми ставаше някакво смешно такова..не знам защо. А с епилатора си беше нормално.
    w0oo0w да ми ставаше и на мен така смешно

Не трябва да се миеш веднага след кола маската .. Не знам какво правите,но на мен никога не ми остава по мен и да лепкам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си