.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Голям фен Аватара на DiDiChKa

маска за лице на AVON

някои има ли пилинг маската за лице на AVON от серията planet spa (тази с екстрактите от водорасли Гръцки морета) и доволен ли е защото се колебая между нея и другите маски от серията plsnet spa какво препоръчвате?
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

значи аз имам повечето маски на Avon и мога да ти кажа, че всички на Planet Spa са невероятно хубажи, дори и майка ми ги използва, препоръчвам ти ги и няма да съжаляваш !

Като цяло съм много доволна от Планет Спа.
    Имам 3 маски от тази серия,като съм най-доволна от тази със кал и минерали от мъртво море.Пилинг имам със саке и ориз и тази с бял чай.
    А тази я нямам,която казваш,но ти препоръчвам с кал и минерали.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от summerche
    значи аз имам повечето маски на Avon и мога да ти кажа, че всички на Planet Spa са невероятно хубажи, дори и майка ми ги използва, препоръчвам ти ги и няма да съжаляваш !
    +1 , но за тази новата серия синята, за която говориш съм чувала мн добри отзиви :P
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

...

те за това са и малко по скъпи от другите но наистина са много добри и не само маските а цялата серия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си