.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Не знам какво да мисля...

Преди 6 години се запознах с едно момче от съседна държава. В началото си писахме СМСи, е-маилове...Тогава бях на 15, а той на 21. Той отиде в казармата, аз отидох да го видя там - пътувах 12 часа само да го видя за 2-3часа. След това го преместиха в по-близък град до българската граница и там отидох и той ми каза, че му харесвам и почнахме връзка. Това беше крайа на 2004. 2005 той замина за друг континент при баща си, който работеше там. Скъса с мен с е-маил. Беше написал, че не иска да ме нарани, ако си намери някое момиче там. Нищо. Продължихме да си пишем писма. Аз отидох в неговия град и държава да видя за университет - началото на 2006. Тогава той ме чакаше на гарата, през целия ми 2 дневен престой беше много мил. Питаме дали искам да спя с него-аз му отказах. Лятото на 2006 ме приеха желаната специалност. Отидох там да уча. Той вече си имаше приятелка. Виждахме се, бяхме приятели. Той скъса с нея. Дойде 2007. и 20 ми рожден ден. Поканих него и брат му и още 1-2 колежки от университета - не контактувах много с колегите си. Колешките ми си тръгнаха бързо, а брат му не дойде. И тогава той ми предложи да опитаме пак да сме заедно. Аз се съгласих. Тогава ми беше и първият път. Беше хубаво в началото на връзката ни. юе, в последствие разбрах, че ме е лъгал за някой неща, но... Имали сме и хубави моменти... Виждахме се всеки 2-3 ден за по няколко часа, макар че 2007 не работеше никъде. 2008 по;нахме да излизаме заедно и навън, а не само аз до него или той до мен...Нещата почнаха малко да накуцват от няколко месеца на сам. Той все повече време прекарва с найдобрия си приятел и неговото гадже от колкото с мен... на пример с мен ще е 2-3 часа, а с тях по цял ден...Сега планираме да ходим на море заедно, но от разговора му с един приятел съдя, че моето присъствие там им обърква плановете за гонене на мацки по плажа...Също тъка, видях СМС от бившото му гадже в телефона...
    Неговите връзки до сега са били до 6 месеца. това и той ми е казвал...
    Неговите родители ме харесаха още преди 6 години...
    Как да постъпя...Какво да правя?

Дори самия факт, че смята, че му объркваш плановете за гонене на мацки трябва да ти говори достатъчно какво да направиш, да не споменавам в този контекст и есемеса от бившето му гадже. Мен ми се струва, че си направила страшно много за него, ама той за теб не толкова, пропътувала си толкова километри само и само да го видиш. Вероятно си още много влюбена в него и трудно ще възприемеш съвети, но помисли над тези факти и какво говорят те, и после помисли пак като чуеш сладките приказки "обичам те"
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    Таити
    поговорете...според мен само така ще се разбере дали има начин да продължите да сте заедно или мацките по плажа са по-важни
    There is no right or wrong, only fun or boring

Още съм влябена-същия трепен като в началото... Сега съжалявам, че отидох на тази сватба с родителите си ... На 2 пъти исках да скъсаме, но той "Извинявай, недей, ще се променя!" Първият път беше като ме излъга, че е уморен и му се спи, а го видях в заведението, където излизаме с приятели. А другият път пак поради лъжа.
    Как да се преборя с това? Как да го оставя а да не съм толкова наранена? Сега съм 3 година на университета, догодина са ми най-тежките изпити. Искам да съм спокойна...

Да ти кажа до догодина има много време, дотогава ще го преодолееш. А как да стане по-лека раздялата ли? Ами трябва да разбереш, ако още не си разбрала, че този човек те лъже и не е за теб, аз се чудя как чувствата ти още ги има при положение, че те излъгал на два пъти и продължава да лъже дори и в това, че ще се промени
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Да ти кажа до догодина има много време, дотогава ще го преодолееш. А как да стане по-лека раздялата ли? Ами трябва да разбереш, ако още не си разбрала, че този човек те лъже и не е за теб, аз се чудя как чувствата ти още ги има при положение, че те излъгал на два пъти и продължава да лъже дори и в това, че ще се промени
    и според мен е така той няма да се промени.толкова време те е лъгал че чак сега ли да се променя...!до догодина има много време ще го преодолееш и ще си спокойна.просто не го оставяй да продължава да си играе с теб...ти си му дала толкова много а той за теб дори не прави усилие да се промени и да не те лъже....зарязвай го и толкоз
    There is no right or wrong, only fun or boring

Голям фен Аватара на RaZzer
    Ем... по принцип ако не бях прочел второто ти мнение щях да те посъветвам да говорите, да му дадеш малко повече свобода и да търсиш начин да оправите нещата, но като прочетох второто - ми стана ясно, че на теб не ти е добре с него, не си щастлива, искаш да го напуснеш, но се страхуваш, че няма да го преодолееш лесно... В такъв случай не мога да те съветвам да оправяш нещата с човек, с който не си щастлива... Така че най-добре - помисли си относно собствените чувства и положение и така реши какво да правиш!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    поговорете...според мен само така ще се разбере дали има начин да продължите да сте заедно или мацките по плажа са по-важни

Съгласна съм
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си