Ходех с едно момче година и 3 месеца ... през това време имахме много хубави спомени.Прекарвали сме по цели дни заедно.Правили сме ужасно много неща.Той се промени много.Обичахме се.Бяхме щастливи,но ... днес (датата,на която можеше да правим 1год. и 4месеца) той ми заяви,че вече чувствата му не са както преди,че изтинали много,че не мисли за нас и му е добре с приятелите му.Стана ми гадно и незнаех какво да кажа.Почувствах се предадена,излъгана ... и му казах,че не може да очаква от мен приятелство след всичко.Просто ме боли и не съм готова за такова нещо.Преди сме се разделяли много пъти и сме се карали много,но винаги се оправяхме и не ми е казвал до сега,че чувствата му са охладнели и т.н.Имам чувството,че този път е краят.Само за него мисля и думите които каза....На края на разговора ми каза "обичам те,но просто ... след всичко" ... Искам го!Обаче,ако наистина чувствата м уса охладнели и се чувства добре без мен,не искам да му преча!Незнам какво да правя.наранявала съм го много и всеки път виждах как страда,а сега не е така.Няма го онзи негов поглед.Няма и желание да е с мен.Какво да правя ? Не мога да си позволя да го изгубя,но и същевременно искам да е щастлив!