Преди 6 години се запознах с едно момче от съседна държава. В началото си писахме СМСи, е-маилове...Тогава бях на 15, а той на 21. Той отиде в казармата, аз отидох да го видя там - пътувах 12 часа само да го видя за 2-3часа. След това го преместиха в по-близък град до българската граница и там отидох и той ми каза, че му харесвам и почнахме връзка. Това беше крайа на 2004. 2005 той замина за друг континент при баща си, който работеше там. Скъса с мен с е-маил. Беше написал, че не иска да ме нарани, ако си намери някое момиче там. Нищо. Продължихме да си пишем писма. Аз отидох в неговия град и държава да видя за университет - началото на 2006. Тогава той ме чакаше на гарата, през целия ми 2 дневен престой беше много мил. Питаме дали искам да спя с него-аз му отказах. Лятото на 2006 ме приеха желаната специалност. Отидох там да уча. Той вече си имаше приятелка. Виждахме се, бяхме приятели. Той скъса с нея. Дойде 2007. и 20 ми рожден ден. Поканих него и брат му и още 1-2 колежки от университета - не контактувах много с колегите си. Колешките ми си тръгнаха бързо, а брат му не дойде. И тогава той ми предложи да опитаме пак да сме заедно. Аз се съгласих. Тогава ми беше и първият път. Беше хубаво в началото на връзката ни. юе, в последствие разбрах, че ме е лъгал за някой неща, но... Имали сме и хубави моменти... Виждахме се всеки 2-3 ден за по няколко часа, макар че 2007 не работеше никъде. 2008 по;нахме да излизаме заедно и навън, а не само аз до него или той до мен...Нещата почнаха малко да накуцват от няколко месеца на сам. Той все повече време прекарва с найдобрия си приятел и неговото гадже от колкото с мен... на пример с мен ще е 2-3 часа, а с тях по цял ден...Сега планираме да ходим на море заедно, но от разговора му с един приятел съдя, че моето присъствие там им обърква плановете за гонене на мацки по плажа...Също тъка, видях СМС от бившото му гадже в телефона...
Неговите връзки до сега са били до 6 месеца. това и той ми е казвал...
Неговите родители ме харесаха още преди 6 години...
Как да постъпя...Какво да правя?