- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- зов за помощ спешно
кви момчета харесвате по стил на музика
Стилът музика няма значение, стига да не е чалга.
Няма значение Гого ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Няма значение,важното е да ми харесва .. Може и метъл да слушат,просто да не изглеждат като типичния образ,който изниква в съзнанието ми,когато чуя метъл ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
По принцип не е важно к'ва музика харесва,нооо определено стила на рапетата ме влудява![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
До сега не съм виждала грозно рапе ... или такова,което да не знае как точно да си съчетае дрехите
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
харесвам рапъри...
гаджето ми е луд по хауса...
това е едно от последните неща, които гледам в едно момче...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Само не разбрах кое му е спешното![]()
Не ми харесва анкетата![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
кой е казал че е смешнаПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
От името на "братството" на рапетата ти благодаря за думитеПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
па що не и народно![]()
Радо Шишарката.Първоначално написано от haritov
Полезни сте като комари.
важното е цицa да има
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Володя Стоянов за вас мизерници !
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Аз харесвам тези, които могат да слушат хаус и чалга. Такава музика се пуска навсякъде, стават най-качествените забавления на нейния фон, а и като знам стилът на поведение на метълките и рапърките, то ше ме е срам с тях да седна на кафе. Изобщо повечето по-нормални момичета които съм виждал слушат чалга или нямат против да влязат в клуба. И не говоря за ония кифлички, лиглички и малки поп-звезди.
Момче съм и говоря за момичета.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Няма голямо значение...това е последното нещо което гледам.... ест иска ми се да не слуша чалга,но ако наистина го харесвам това просто няма значение![]()
Охоо !! Още един фенПървоначално написано от LiveFlower
![]()
![]()
![]()
Се тая, ама не мога да отрека, че рапърчетата са ми голяма слабооооооооост![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nicolepcd
ох, и на мене..Първоначално написано от elsy
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Наистина няма значение...Важното за мен е да не е зарибил се по музиката, който се мъкне навсякъде със своите огромни слушалки.,![]()
рапъри най - много ма кефят ама иначе няма значение!
И на мен,не харесвам нито 1 от изброените.Поне да бяха сложили и "Друг" като отговор,а не само чалгарчета и не знам си кви ощеПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
![]()
![]()
То тва сега е на мода де изобщо не се учудвам....