Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Преди 2 години бившия ми ми беше направил същата изненада,но по случай Св.Валентин Аххх не можеш да си представиш к'во беше като се прибрах,влязох си в стаята и изведнъж гледам 25 балона във формата на сърце (25,защото на тази дата правехме 2 години и 1 месец,т.е. 25 месеца,от както сме заедно ) се носят из стаята ми (бяха пълни с хелий).От тия 25 балона единия беше доста по-голям и за него беше завързана една малка червена кутийка,в която имаше едно сребърно пръстенче и малка валентинка с указания (пишеше,че ако искам да разбера,какво точно знача за него ще се наложи да спукам балоните ... оказа се,че във всеки е пъхнал по едно листче с причина,заради която е още с мен ) Малеее като го видях се разревах ,а кретенчето преди да се махне от нас си беше звъннал на скайпа и беше изгасил монитора (и естествено камерата беше пусната за да ми види реакцията) и както стоя и рева чувам едно гласче от РС-то да ми казва "Честит празник миличко!Надявам се,че съм успял да те зарадвам!",при което гледах ей така ---> ,включих монитора и му викам "Ооо ще ти кажа аз на теб" и си изключих компа След 10 мин. бях пред входната му врата с моя подарък

Тааа по темата:Направи го!!!

Ооо тва е билооо... страхотноо... Завиждам ти за момчето...
Към автора: Направи го! И не само балони, сложи и голям надпис, ии може единия от балоните да е с форма на сърце и за него да закачиш картичка. Ии можеш да вържеш балоните сс онея лентички и да ги оставиш дълги, за да висят доо долу... Мисля, че ще е мн хубаво..
Иначе само ти можеш да прецениш дали щему хареса - познаваш го. Аз лично адски бих се зарадвала.