- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мъж убива и разчленява майка си и сестра си
А аз... аз нямам думи...
А как реши, че са разчленени? Те и цели пасват в чували.
Правилно е постъпил. Няма да остави някакви жени да му се качват на главата я!
Grumpy old madman
----
на майките ви в устите, сакън да не заченат отново
Видях по новините![]()
Той е признал, а й нали са проверили какво има в чувала.Първоначално написано от Canis_Dirus
Ебати хората сте...
Първоначално написано от bubblebabe
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Нарязан на парчета труп?Първоначално написано от bubblebabe
Е това е новина!
Grumpy old madman
Ами да;Първоначално написано от Canis_Dirus
вчера около 18ч убил майка си с бухалка и после към 3ч убил и сестра си... разчленил ги...
Само дето телата били цели. Не са разчленени.
Grumpy old madman
искам да имам такъв баджанак![]()
не това никак не е смешно, но така е :С сега ББ ще излезне и ще каже че за това са виновни комунистите
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Едва ли баща ми ще ме излъже...Първоначално написано от Canis_Dirus
Комунизмът се строи с мъртвите тела на майките и сестрите на комунистите!Първоначално написано от EroSennin
![]()
Grumpy old madman
Като не ви пука, не пишете в темата!
не, мен ми е интересно, тея дето се правят тука на големите пичове, някой психопат ако им заколи двама от най-близките души, дали ще им е толкова комично-иронично.
то бива да си дебил, бива, ама има някакви граници всичко бе, мама му!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
^
Изобщо няма да ми е смешно. От такива психопати файда няма. Да беше някой известен и богат да организирам залагания, колко години условно ще му дадат, ама така. Ни кръвнина, ни пари от залози.
Няма келепир в тая работа.
Какво се очаква от нас? Да изкажем възмущението си, как може да има такива психопати (вероятно наркозависими) и после да тръгнем да говорим за проблемите на обществото, докато стигнем до заключението, че властта в България е корумпирана?
И това поради факта, че са умрели 2 души?
Че те на ден повече млади хора в България умират от липса на качествено медицинско обсулжване и невъзможността да си купят лекарства.
А да подобни психопати няма как да бъдат спрени. minority report е само филм.
Grumpy old madman
Канисе, много си кух. Не ти пука, ама това не значи, че трябва да се ПОДИГРАВАШ. Има тънка граница между тези две неща, а ти като че ли я прекрачваш "леко".
Ай сиктир.
Първоначално написано от Raybeez
дРЪН ДРЪН ДРЪНПървоначално написано от Raybeez
И това го има.Първоначално написано от Raybeez
Но нещата се развиха в друга посока.
Подиграване, а? Е па, айде да му кажем ПОРИЦАНИЕ!Първоначално написано от Bianca
Порицавам фалшивия морал.
Ако утре огромен метеорит се насочи към земята и смел оператор на сонда от тексас го вризи ще е баси пича и няма да е поредния тъп касов екшън. Ама е на.
И на хора, които употребяват думички, без да знаят значението им, ще се подигравам колкото искам!
Grumpy old madman
Аз на това му викам подиграване, явно са ти изкривени вижданията, бате.Първоначално написано от Canis_Dirus
Мислиш си, че е подиграване, защото си комунистка!Първоначално написано от Bianca
Комунистите са виновни за всичко! От глобалното затопляне до нарушения биологичен ритъм на ядрения часовник на програма Хоризонт на БНР!
Grumpy old madman
канисе, не съм поискал от никого да издига словесен гроб със словесен ритуал по оплакване на загиналите.
но винаги правенето на ташак с такива работи ми е било толкова кухо и противно, че нямам думи.
в смисъл - смешно е, че фризьорка три дни изнасилва крадец, че напоркан с водка скача от 3 етаж и оцелява или си чупи крака десния, но оцелява...но това не е.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Иронията, сатирата и хумора не винаги целят да са смешни![]()
Grumpy old madman