.
Отговор в тема
Страница 1 от 16 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 400
    Супер фен Аватара на gabi_94

Момчетата все повече заприличват на момичета....

Искам просто да споделя колко съм шокирана от действията на много момчета в днешно време. Какво става бе хора??? Един приятел вчера беше с бял панталон и го гледам с прашки, личеше си , питам го и ми вика че били мъжки прашки всъщност аз знаех че има и такива но не ми се щеше да го видя В училище пък има момчета които си прикриват пъпките с коректор личи си просто. Какво ви става бе момчета превъртяхте ли? И не е само това, познавам много момчета които си изправят косата с преса, имат собствени преси, собствени епилатори, фон дио тени. И сега ще кажете че са гейове, не, не са Относно космите, освен ако момчето не е горила с една вежда и с черни дебели косми, няма смисъл да ги маха. Но аз виждам момчета, чийто косми въобще не са грозни и дебели и черни. а те ги махат, понеже сега е модерно - става въпрос за краката и ръцете. Просто исках да споделя това което мисля, пък вие също споделете какво мислите. Почвам да се плаша, че един ден момчетата ще бъдат точно като момичетата
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Свръх метро сексуални...за мен си е педерастия. Приемам и гейове и би сексуални, транс сексуални, но не и такива неосъзнати индивиди.
    Правят всички тези неща изброени по - горе, а се изявяват като страшните мъже. На изчезване са вече истинските момчета / мъже.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Свръх метро сексуални...за мен си е педерастия. Приемам и гейове и би сексуални, транс сексуални, но не и такива неосъзнати индивиди.
    Правят всички тези неща изброени по - горе, а се изявяват като страшните мъже. На изчезване са вече истинските момчета / мъже.

+1..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    София
    Отвратително е, много мразя и такива гейчета, които ходят по Червило и 4ти км Ужас, момчетата яко се изпедерастиха и изнежиха

На изчезване са вече истинските момчета / мъже.

Напълно си права +1

Тези дни видях момче с оскубани вежди Ужасно е!!!

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF

+1..
    точно казано

Ами,аз по-принцип,не съм като другите "фешънчета" с обръснати крака,и с исправени коси от които не можеш да им видиш феиса,аз съм си нормален,но защо вие момичета смятате така,аз пък забелязвам,че момичетата не харесват момчета които не си бръснат краката,веждите,несе изправят,не са с някви очила с които мязат на мухи лаинарки....И аз се отчаивам,за момичетата,че харесват такива геиове,ъма,пък,аз кът съм нормален.....
    мисля че схванахте кво искам да кажа..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Shalala
    Ами,аз по-принцип,не съм като другите "фешънчета" с обръснати крака,и с исправени коси от които не можеш да им видиш феиса,аз съм си нормален,но защо вие момичета смятате така,аз пък забелязвам,че момичетата не харесват момчета които не си бръснат краката,веждите,несе изправят,не са с някви очила с които мязат на мухи лаинарки....И аз се отчаивам,за момичетата,че харесват такива геиове,ъма,пък,аз кът съм нормален.....
    мисля че схванахте кво искам да кажа..
    Да бе, гаджето ми ще е по - клъощаво, по - гримирано, по - епилирано от мен и ще ми ходи като гъзела...Не ги знам какви са тези момичета. Явно по - болни и от изпедерастените им идеали за "мъже".

Мега фен Аватара на EarthShaker
    куриозното е, че хем една част се оплаквате, че се изпедерастяват, хем друга по-голяма част се оплакват, че не го правят

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Лелел Точноо! Ужасни саа!
    Моя приятел ме питаа дали да си махне космите на краката (не съм в БГ, ама и тук ги хвана нещо тая "мода") ии аз като го чухх направо лошо ми стана. Казах му повече да не си го и помисля това! То ебасии "мъжете" .. Ужасс!
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Град
    София
    Обезкосмяването на краката и ръцете някакси го приемам. В зависимост какви са самите косми...Има мъже със супер черни и супер рунтави и гъсти...В този случай - да.

ама жените са виновни, било по хигиенично, по поддържани и т.н. това са глупости, вярно е че и мен по 1 време ме кефеха как изглеждат но не могат да усетят кога да спрат, 1 е да си спретнат друго е да си педал
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Наистина е много странно да видиш момче с повече грим от теб...
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    така еееее
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

ии не , жените не са виновни , за това , че вече повечето момчета са по - спретнати и наконтени от момичетата ;д .. от моя клас има само един такъв , който просто ме побърква // изправя си косата с преса ( ест. , то тва сигурно вече е нормал за момчетата ;д ) , слага си коректор ( най - голямата изцепка беше да попита едно момиче какъв ползва тя ;д ) , за космаците да не говорим ( то тоя се е пипнал навсякъде . ръце , крака , вежди , сичко от до ;д . ) фешън е естествено , ходи си с педалските тениски ( от Terranova си беше зел една и повярвайте ми , беше женска ;д , цяло даскало - момичетата имаха такива като неговата ;дд ) , с чантичката на адидас и прай забележка някой като го бутне или го сръчка ( тотално писка като жена ;д ) и НЕ не е гей , се пак се заглежда по момичета ;д .. а най - отвратителна е косата му .. изправена с преса , зализана на едното му око , а най - грозно е как се съчетава с неговия " клюн " ( не искам да се подигравам , но по дяволите поне като има такъв нос да не го прай толкова забележим .. като се залиже е отвратително ;хх ) .. просто всеки ден като го видя и се побърквам .. ;хх

явно просто сега е на мода , момчетата да са " извратено метросексуални " ;дд . Дай Боже да се осъзнаят ;д

Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен
    и аз се съгласявам ужасни са. а, момичета, замислете се.. и без тва мъжете на света са по- малко на брой от жените. сега 2/3 от подрастващите момчета приличат на женички (тенденцията е броят им да нараства). та, какво ще правим ние, как ще си намерим нормални, истински мъже?! почвам да се плаша... май на 1 свестен мъж ще му се падат по 6 жени средно
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

вие ги харесвате и им пускате, не им пускайте да видят че ще се усетят че проблема е в тях и ще се оправят
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

точно,пусксат на некви геиши,пък на нормалните момчета не,еми кво искате бе да го е*а,сега тука които сте в форума не ви познавам не мога да кажа,говоря за момичета които познавам...те и те не са кои знаи колко стока де...

я някоя девойка да дешифрира "истинския мъж" ... щото на истинския мъж му миришат краката, има голям и космат корем.. и т.н. Айде,ч е ми е интересно
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Супер фен Аватара на Shia
    Аз не виждам какъв е проблема с коректора за пъпки.Да,странно е мопмче да се интересува от козметика,но нали не е приятно целият да е пъпчасал и всяка мацка да се гнуси да го пипне.Премахва си проблемната кожа и аз ,ако можех щях да махна някои много гадни пъпки на приетяля ми.

Град
    някъде там...

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Цитирай Първоначално написано от EroSennin
    ама жените са виновни, било по хигиенично, по поддържани и т.н. това са глупости, вярно е че и мен по 1 време ме кефеха как изглеждат но не могат да усетят кога да спрат, 1 е да си спретнат друго е да си педал

Точно така..Но не съм съгласна с изкаванията,твърдящи че всички момчета са станали такива и не са останали нормални.Има,просто сигурно не ги забелязвате на фона на "искрящите" момчета .Едно момче от класа ми например наистина си има негова преса и се изправя понякога,но с това не става никак по-красив...преди беше с обратна захапка,оправи я,ама зъбите му са на плетеница И не е като да няма пари да си ги оправи... има само един брекет на един зъб .Много е грозно и на всичко отгоре и надуто това момче.Сещам се за още един довод защо си мислите,че нормалните са на изчезване.Ще дам пример с моя град...малък е и центъра съответно не е голям,но пък е хубав.Та на въпросния център винаги когато съм минавала (от там се прибирам от училище или пък някоя вечер до банкомата)винаги са наизлезли стабилно наконтени момчета и момичета ..просто те в моя град всички ги знаят повечето,защото те винаги се отличават от останалите и гледат да се показват.На това му викам аз позьорство..Имаше даже един "пич" дето въртеше една изкуствена кукличка,която в лицето на нищо не прилича.Ама иначе изкуствената коса до кръста силно изрусена..лещи,"маркови"дре и(тип магистралка)и куп "бижута и аксесоари",които закриват по-голяма част от момичето .След това този "пич" тръгна с друго момиче,което след един месец буквално стана копие на другото(в гръб не можеш да ги различиш а и в анфас ако са с слънчеви очила ).Е надали това момче го интересува какво имат тия двете в главите си...и най-интересно е,че докато беше с тях само на центъра се виждаха,по цял ден там сигурно са висели ..е това не е ли позьорство..Нормалните момчета са по-тихички,кротки,не излизат толкова на "показ" и т.н.Те излизат,но където им се ходи или където имат нужда,а не за да ги гледат останалите .Ето поради тези факти ви се набиват в очите наконтените момченца и не забелязвате истинските,които според мен са много по-мъжествени,а вътрешният им свят е по-богат и интересен за изучаване

Мъжа трябва да е мъж! Останалата част, която се прави на жени...както каза един форумец СЛИВИ!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Вчера видях едно същество,не мога да го нарека момче,косата му беше отчасти изрусена,другата част черна нали..и в русата част имаше плитка...Розова тенска,нали,това-онова,герданчета,сещате се,също имаше...Аз просто съм ИЗУМЕНА меко казано,к`ви са тея "момчета" и изообщо не знам накъде отиваме..На всяка крачка "фешън сладурченце инлоФфФф" и в импулс,аха и т.н .. Простооо без коментар,аз съъм шокирана....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си