- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момчетата все повече заприличват на момичета....
Дам, обаче те са взели от нас доста повече неща ..Първоначално написано от Bonbonenata
![]()
![]()
![]()
е да вземаме много неща от тях но някак ми е по-поносимо да видя жена с костюм отколкото мъж в рокля![]()
Оптимистът вярва, че живее в най-добрия от всички възможни светове.
Песимистът се страхува, че това е истина.
Единствено съм съгласна за космите да си ги махат,щото сигурно сте виждали някой млад пич с косми гадни черни ии...ужасна е гледката,аз одобрявам да се потдържат с това да се бръснат,но другото за преси,фон дьо тени и такива неща-това вече не го приемам камоли пък и с прашки да ходи.Ако ми се случи да попадна на мъв с прашки простооо нз ще го помисля че е травестит![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от YaNcHeToOo
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Да е..! По-тънки и от на повечето момичетаПървоначално написано от sexy_doll
![]()
абе вие сте много зле ! какво лошо има едно момче да се подържа и да не изглежда като пълен клошар! аз също си бръзна краката и кфо?! да не би да съм педал! има голяма разлика от това едно момче да държи на външния си вид и от това да е педал! нямало много истински мъже дрън дрън дрън вие какво разбирате под истински мъж космясал брадясал и т.н. и ще ми кажете че ако един такъв "истински мъж" застане до едно добре изглеждащо момче ще изберете космясалия ....![]()
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
пикая ти на поддържанетоПървоначално написано от Sladurcho
Защото носим костюми от много отдавна, ако от 100 години мъжете носят рокли няма да ти е странно вече, нали?Първоначално написано от BLLooDLeSs
Абе махнете ги тия, бе... педерастчета напудрени... ако пребарам някой в някоя уличка там е останал ......
[quote="EarthShaker"]Изрусено гейче с 20 кг. по-малко от приятелката си /приятеля/, с напудрен нос и да носи женски дрехи/ нямам предвид рокли и полички/... за тва става въпрос, въшльо.... космите не правят мъжът, да ... ама пред едно такова същество всеки би избрал "косматия"/ освен момиченцата 5-6-7 клас./Първоначално написано от Sladurcho
,Първоначално написано от Sladurcho
Педал си! Пасивен при това! Признай си, че обичаш да те чукат други мъже! Признавай!
Grumpy old madman
Да!Първоначално написано от Sladurcho
:P
пикая ти на поддържането x2![]()
Das Feuer liebt mich
Как да ви се обясни на такива като теб,че ПОДДЪРЖАНЕТО при момчетата не значи скубане на вежди,епилирани краченца и дупенце,фон дьо тен и т.н... Тва е чиста изгъзица!Първоначално написано от Sladurcho
Да изглеждаш като клошар и да си ''поддържан''са далеч едно от друго ...(Всъщност май си и приличат по това,че и двете са гнуснички). Клошаря поне не си е насрал така външността по собствено желание,за разлика от вас...
При нас момчета с епилирани ръце крака,оскубани вежди,здраво прикрити под тонове фон-дьо-тен,с черни моливи,боядисани коси и кфо ли още не са обичайна гледка.Сорка ма аз се гримирам по-малко..Накъде въри работата нз![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Някои прекаляватИ се мислят за много готини,като са сложили фон-дьо-тена,напрайли прическата с пресата и лака.Съгласна съм да се поддържа,ама не и да заприличва на момиче.(има голяма разлика)
![]()
![]()
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
някои момчета не правят разлика между това един мъж да е поддържан и един пикльо да е поддържан.Разликата е че на мъжа му е достатъчно да се къпе редовно,да си мие зъбите и да си бръсне лицето колкото да не заприличва на робинзон крузо...а педалите (тези като сладурчо и ,много други) твърдят че трябва да си бръснеш крачетата,ръцете,дупенцата ,да си слагаш ФДТ ,да имаш 2 преси-за изправяне и за вафлички,да имаш лак,пяна,заздравител за нокти,пила,гланц за студено време,крем за лице,ръце,дупе етц...
и който там питаше...да,аз бих избрала един "космясал" нормален мъж пред някоя такава госпожица с повече козметика от мен!!
На повечето пишещи в тази тема,тезата им е,че момчетата/мъжете, които си бръснат краката са с леви наклонности ?
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Не си прочел внимателно май.Първоначално написано от kosder
Въпреки че на мен не ми харесва особено мъж да си бръсне краката ,това не прави човека педал! И мисля че важи и за другите форумци...
Обаче да ползва фон дьо тен, да си изтънява веждите и да те гледа презрително, защото нямаш по себе си грим колкото него...![]()
![]()
Щом толкова се надува и гордее да се държи като жена, представи си ако някой го и изчука колко ще му порастне работата!![]()
Das Feuer liebt mich
Така..ама като им харесва![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
ХАХА АМИ В МОЯ КЛАС..ЕДНО МОМЧЕ НАЙ-РЕДОВНО МИ СЕ ИЗПРОВИКВА ПО КОРИДОРИТЕ " ДАЙ МИИИ ОГЛЕДАЛОООООО БЪРЗООООООООО МИСЛЯ ЧЕ ИМАМ ПЪПКААААААААА !! " АХАХАХ ИКЛИ ПЪКК " ДАЙЙЙЙ МИИ ПАРФЮММММММ !!" И АЗ МУ ВИКАМ " ЖЕНСКИ Е." И ТОЙ "ЕЕ ТЕ И БЕЗ Т'ВА МИРИШАТ ПО ПРИЯТНОО!"
ахахаьхахХаТАКИВА СА СИ МОМЧЕТАТА ВЕЧЕ. Е ЧЕСНО КАЗАНО И АЗ ПРЕДПОЧИТАМ НЯКОЙ МОМЧЕ С ДОБРЕ ОФОРМЕНИ ВЕЖДИ )ПРОСТО ОФОРМЕНИ НЕ ИЗТЪНЕНИ ! ) И НЕЕ НЯКВО КОСМАТО КАТО МАЙМУНА АМА..НЕ БАШ ФДТ И ЖЕНСКИ ПАРФЮМИ..
НЕЗНАМ НЕЗНАМ ВСЕКИ СИ РЕШАВА НАЛИ?
![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Оня ден влизам в мола и едно момче видях с изрусена коса на кафяви кичури,изправена с преса,прилепнали панталони,розова тениска и златни маратонки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/photos/by/8251593/view/15472246
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тази снимка е ВЕЛИКА,но и другите не са за изпускане.
Е,то вече е смешно.
Не се ли усещат,че преличат на уроди?