.
Отговор в тема
Страница 10 от 16 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 400
    Цитирай Първоначално написано от Bonbonenata
    Като се замислиш и ние колко сме взели от момчетата...
    Панаталона.
    Костюма.
    Късата прическа.
    Боксерките.
    Дам, обаче те са взели от нас доста повече неща ..

е да вземаме много неща от тях но някак ми е по-поносимо да видя жена с костюм отколкото мъж в рокля
    Оптимистът вярва, че живее в най-добрия от всички възможни светове.
    Песимистът се страхува, че това е истина.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Единствено съм съгласна за космите да си ги махат,щото сигурно сте виждали някой млад пич с косми гадни черни ии...ужасна е гледката,аз одобрявам да се потдържат с това да се бръснат,но другото за преси,фон дьо тени и такива неща-това вече не го приемам камоли пък и с прашки да ходи.Ако ми се случи да попадна на мъв с прашки простооо нз ще го помисля че е травестит

Цитирай Първоначално написано от YaNcHeToOo
    http://prikachi.com/files/966570q.jpg
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Супер фен Аватара на dead_princess
    Цитирай Първоначално написано от sexy_doll
    Тези дни видях момче с оскубани вежди Ужасно е!!!
    Да е..! По-тънки и от на повечето момичета

Град
    Таити
    абе вие сте много зле ! какво лошо има едно момче да се подържа и да не изглежда като пълен клошар! аз също си бръзна краката и кфо?! да не би да съм педал! има голяма разлика от това едно момче да държи на външния си вид и от това да е педал! нямало много истински мъже дрън дрън дрън вие какво разбирате под истински мъж космясал брадясал и т.н. и ще ми кажете че ако един такъв "истински мъж" застане до едно добре изглеждащо момче ще изберете космясалия ....
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    абе вие сте много зле ! какво лошо има едно момче да се подържа и да не изглежда като пълен клошар! аз също си бръзна краката и кфо?! да не би да съм педал! има голяма разлика от това едно момче да държи на външния си вид и от това да е педал! нямало много истински мъже дрън дрън дрън вие какво разбирате под истински мъж космясал брадясал и т.н. и ще ми кажете че ако един такъв "истински мъж" застане до едно добре изглеждащо момче ще изберете космясалия ....
    пикая ти на поддържането

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от BLLooDLeSs
    е да вземаме много неща от тях но някак ми е по-поносимо да видя жена с костюм отколкото мъж в рокля
    Защото носим костюми от много отдавна, ако от 100 години мъжете носят рокли няма да ти е странно вече, нали?

Абе махнете ги тия, бе... педерастчета напудрени... ако пребарам някой в някоя уличка там е останал ......

[quote="EarthShaker"]
    Изрусено гейче с 20 кг. по-малко от приятелката си /приятеля/, с напудрен нос и да носи женски дрехи/ нямам предвид рокли и полички/... за тва става въпрос, въшльо.... космите не правят мъжът, да ... ама пред едно такова същество всеки би избрал "косматия"/ освен момиченцата 5-6-7 клас./

Аз нямам нищо против момчета,които си бръснат краката.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    ,
    Педал си! Пасивен при това! Признай си, че обичаш да те чукат други мъже! Признавай!
    Grumpy old madman

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    и ще ми кажете че ако един такъв "истински мъж" застане до едно добре изглеждащо момче ще изберете космясалия ....
    Да! :P
    пикая ти на поддържането x2
    Das Feuer liebt mich

Супер фен
    Как да ви се обясни на такива като теб,че ПОДДЪРЖАНЕТО при момчетата не значи скубане на вежди,епилирани краченца и дупенце,фон дьо тен и т.н... Тва е чиста изгъзица!
    Да изглеждаш като клошар и да си ''поддържан'' са далеч едно от друго ...(Всъщност май си и приличат по това,че и двете са гнуснички). Клошаря поне не си е насрал така външността по собствено желание,за разлика от вас...

При нас момчета с епилирани ръце крака,оскубани вежди,здраво прикрити под тонове фон-дьо-тен,с черни моливи,боядисани коси и кфо ли още не са обичайна гледка.Сорка ма аз се гримирам по-малко..Накъде въри работата нз
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Някои прекаляват И се мислят за много готини,като са сложили фон-дьо-тена,напрайли прическата с пресата и лака.Съгласна съм да се поддържа,ама не и да заприличва на момиче.(има голяма разлика)
    Ще съжалявам пак че те познавам..
    и като луда цяла ти се давам..
    Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    някои момчета не правят разлика между това един мъж да е поддържан и един пикльо да е поддържан.Разликата е че на мъжа му е достатъчно да се къпе редовно,да си мие зъбите и да си бръсне лицето колкото да не заприличва на робинзон крузо...а педалите (тези като сладурчо и ,много други) твърдят че трябва да си бръснеш крачетата,ръцете,дупенцата ,да си слагаш ФДТ ,да имаш 2 преси-за изправяне и за вафлички,да имаш лак,пяна,заздравител за нокти,пила,гланц за студено време,крем за лице,ръце,дупе етц...
    и който там питаше...да,аз бих избрала един "космясал" нормален мъж пред някоя такава госпожица с повече козметика от мен!!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на kosder
    На повечето пишещи в тази тема,тезата им е,че момчетата/мъжете, които си бръснат краката са с леви наклонности ?
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Цитирай Първоначално написано от kosder
    На повечето пишещи в тази тема,тезата им е,че момчетата/мъжете, които си бръснат краката са с леви наклонности ?
    Не си прочел внимателно май.
    Въпреки че на мен не ми харесва особено мъж да си бръсне краката ,това не прави човека педал! И мисля че важи и за другите форумци...
    Обаче да ползва фон дьо тен, да си изтънява веждите и да те гледа презрително, защото нямаш по себе си грим колкото него...
    Щом толкова се надува и гордее да се държи като жена, представи си ако някой го и изчука колко ще му порастне работата!
    Das Feuer liebt mich

Така..ама като им харесва
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Град
    Варна
    ХАХА АМИ В МОЯ КЛАС..ЕДНО МОМЧЕ НАЙ-РЕДОВНО МИ СЕ ИЗПРОВИКВА ПО КОРИДОРИТЕ " ДАЙ МИИИ ОГЛЕДАЛОООООО БЪРЗООООООООО МИСЛЯ ЧЕ ИМАМ ПЪПКААААААААА !! " АХАХАХ ИКЛИ ПЪКК " ДАЙЙЙЙ МИИ ПАРФЮММММММ !!" И АЗ МУ ВИКАМ " ЖЕНСКИ Е." И ТОЙ "ЕЕ ТЕ И БЕЗ Т'ВА МИРИШАТ ПО ПРИЯТНОО!"
    ахахаьхахХа ТАКИВА СА СИ МОМЧЕТАТА ВЕЧЕ. Е ЧЕСНО КАЗАНО И АЗ ПРЕДПОЧИТАМ НЯКОЙ МОМЧЕ С ДОБРЕ ОФОРМЕНИ ВЕЖДИ )ПРОСТО ОФОРМЕНИ НЕ ИЗТЪНЕНИ ! ) И НЕЕ НЯКВО КОСМАТО КАТО МАЙМУНА АМА..НЕ БАШ ФДТ И ЖЕНСКИ ПАРФЮМИ.. НЕЗНАМ НЕЗНАМ ВСЕКИ СИ РЕШАВА НАЛИ?
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Супер фен Аватара на cookie_master
    Оня ден влизам в мола и едно момче видях с изрусена коса на кафяви кичури,изправена с преса,прилепнали панталони,розова тениска и златни маратонки

http://www.impulse.bg/photos/by/8251593/view/15472246

Тази снимка е ВЕЛИКА,но и другите не са за изпускане.
    Е,то вече е смешно.
    Не се ли усещат,че преличат на уроди?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не знам за вас,ама един приятел ме пита как може да се епилирам а не да ходя на кола-маска,а друг ми каза че лицето ми изглежда ужасно без пудра и ФДТ
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си