- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момчетата все повече заприличват на момичета....
..Да,права си наистина момчетата започват да приличат на момичета ...!![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
Всеки избира сам живота си и как да го прекара.
Аз примерно си правя косата с преса - дълга ми е : )
Минавам и под мишниците - все пак на фитнес ходя и няма някой ,който да е с 2 "таралежа" по мишниците![]()
Краката и ръцете са ми добре космясализима идва все пак ,трябва се топля с нещо
![]()
Веждите не ги правя - имам си бритон ,който да ги прекрива![]()
Розово не нося!!!Само черно и дънки : )
Това прави ли ме гей![]()
абе не те знам какъв/каква си обаче аз буги го знам много добре и ако ти кажа с какви яки путк* движи няма да ми повярваш. такива които са пълна противоположност на него, така че ти барабата не го мисли - той си ги ебе манекенкитеПървоначално написано от gret4ety
ако не вярваш питай някой запознат, освен това е супер пич като човек (аз само бегло го познавам, но въпреки това)
Ти от къде излези от затвора ли ? че до сега не си виждала.. и по темата няма нищо лошо едно момче да се подържа !!!Първоначално написано от sexy_doll
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
да, няма, ама да не прекалява. Под поддръжка разбирам да спазва добра лична хигиена и да си маха космите под мишниците и по интимните части. Но чак да си скубе веждите, да си маха космите и на краката и на ръцете при положение че не са некви супер очевидни и черни и дебели, не ми се струва нормалноПървоначално написано от Adwokat
П.П. От къде ми изкопахте темата бе, старичка е![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Браво!!! Приз за най-красивия, модерния, нахания, готиния, пича....Първоначално написано от francheska9
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И мойта е дълга и аз си я изправям.Под мишниците - разбира се че минавам - няма да гледам гъби я...Крака,ръце - не бръсна.А за веждите приемам скубането,само ако тръгнат да стават от 2 - 1 веждаПървоначално написано от Rhype
![]()
I <3 my iPod !
"We don't collide the law anyway any day
Like a drug addicted motherfucker dee jay..."
хаха така е ...направо ме отвращават такива педерасчета
Омг.. за обезкосмяването на краката при тези, които тренират някакъв спорт е разбираемо /въпреки, че никак не е приятно гаджето ти да е с по-гладки крака ;д /. Относно тези, които си слагат фон дьо тен, коректор, имат преса за коса, скубят си веждите и т.н. съм напълно против. Чиста женска. ;д. За мен поддържането означава да се къпе, да ходи с чисти дрехи, сресана коса и малко парфюм. That's all!
А колкото до това за стила на обличане ще кажа едно - няма да допусна гаджето ми да носи чанти през рамо, розови, лилави блузи, пуловерчета с ромбове и украски, ризи на цветя и пр. :х...,импулса му (примерно) да е пълен със снимки с нацупени устнички. ;х. .. Айде моля ви се всяка жаба да си знае гьола.
Първоначално написано от BoCupycake
Да им кажеш нещо ще те изядат....![]()
Съгласнаа
И не разбирам каква е тая мания да си показваш тялото така с вдигната тенисчица.Те нямат какво да покажат...
ахахахаа![]()
всеки ден виждам такива индивиди, отдавна ги има![]()
напоследък поне са спрели да си правят руси кичури, май им е минало модата.. обаче оскубаните вежди просто саа нещо задължително за тези същества.. един познаТ си е писал в скайп "искам нова преса ;( ;(
".. за какво да си говорим
а за един друг с една приятелка казваме "той наистина е по-хубав с грим..", слага си фдт, НЯМА вежди
, понякога даже е със спирала и гланц
пък след всичко това за окосмението май няма смисъл да говоря
![]()
ами и аз тва не разбирам,защо изведнъж всички почнаха да се епилират/носят розово/да си правят странни прически/нз какво го е породило това,обаче е изключително грозно.
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Всички ли трябва да са еднакви? Точно \/ Има различни хора . Някой не харесват да са космати и да имат 2 вежди във 1 съединени . И просто искам да Ви кажа че трябва да свиквате защото все повече навлизат тези неща и в един момент момичета ще се окаже че за да имате приятел за да не Ви мислят за лесбо ще трябва и приятелят Ви да е такъв защото всички ще бъдат такива . Обезкосмявам си краката подмишници интимни части ходя на плуване немога да ида като горила но пък за ръцете наистина това е ГЕЙСКО . Всеки има гледни точки така че ако спорим може и 2 години да продължи спора
![]()
Тва за кракатa не разбирам какво му е нeнормално, все пак.. и аз познавам едно момче което си изправя косата, всъщост се разсмях като ми каzа, обаче той си е в буквалния смисъл момче! Няма нищо не наред в него, с някои изключенияИма е огромен красавец, просто.. нямам думи!
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Ненормално е защотото всеки втори младеж е така .. та те стават по женствени от нас .. мислиш ли това за нормало ? защото аз не искам такъв мъж препочитам с косми и с не ускубани вежди ..Първоначално написано от kukli4kata001
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Е виее какво очаквате от тая чалгария..![]()
Джордан,Ерик АЗИС или там какви са..Те дават пример..Оскубаните вежди с чупка, фон дю тена..Лек гланц..Чесноо мразяя ги тия момчета
направо с една дума ПЕДЕРАСИ!!!
![]()
![]()
Да,наистина са ужасни .... и се мислят за интересни,а всъщност са толкова смешни .. и при тва на повечето такива момчета снимките им са толкова кифленски . Тц.. Тц
![]()
съгласнааа съм![]()
Абе вижте в кой век живеем бе. Много ясно, че мъжете ще се подържат.
Скоро момченцата в тоя форум ще почнат да пишат:
"Ама какво гейско има в това да си скубеш веждите, да си епилираш цялото тяло и да ползваш гримове и ФДТ? Изправянето на косата с преса е съвсем нормално. Няма нищо педерастко в това да го лапаш и да те чукат други мъже. Все пак нали си имам приятелка, с която си споделяме козметиката?"
Само бой за такива.
Grumpy old madman
Ами аз познавм момчета дето и преси имат, дето се епилират, дето си почисват веждите, ама не съм чула някой да е обърнал резбата. Познавам такива дето въпреки, че си изправят косата и си бръснат краката за десет пъти повече момчета от такива, които смятат такива неща за педерастки изпълнения.
Даже вече почнаха да се снимат пред огледалцето с нацупени джукиУжасни са
![]()