- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момчетата все повече заприличват на момичета....
Първоначално написано от Shia
Инфаркт щях да получа.Веждите ,чупката ,абе всичко РЛЗ (ИЗРЕЧЕНИЕТО Е ПЪЛНО СЪС СЪРКАЗЪМ)![]()
Истинският мъж трябва да блести със силен характер, практичен ум и джентълменско отношение!Не с розови блузки с пайети, боядисано-изправено-нацапондрени с гел коси и бретончета, оскубани вежди, грим и прочие.Първоначално написано от Rowdy
![]()
Щом става въпрос за външния вид, изискванията са да се поддържа чист и да има стегнато тяло.Това е.Толкова ли е трудно?![]()
all day... all night... what the fuck?!
За всяко нещо си има граница.
Въпроса е,че при всеки човек границата е различна - за него или за околните.
И не знам първо защо женските коментират "момчетата станаха момичета"(въпреки че,как наистина иа такива индивиди),а не коментират как повече от половината момичета са си станали чисти курви,с "марковите" дрешки,цупените джуки,искрящите цветни лещи,топирани руси и прочие ккоси,миииеко говорини,цайси закриващи 2/3 от кратуните им - Диор,D&G,Прада и т.н за 5лв от битака,лигли,5 пласта грим.... и лошото е,че са грозни
Момичета и вие не сте китки за мирисане (да се засягат тези,които трябва)!
И две клишета:
Всеки луд с номера си! Всеки да си гледа в своята чиния!
И ся да не ме овините,щото мн ми дреме де,че сигурно съм с оформени вежди,използвам ФДТ и пр.
Космите си премахвам: долу,краката и лицето.Мишниците нямам.
За лице използвам:почистваща маска и когато се наложи акне аут.
Държа на косата си.Смятам и да си купя преса и да си я пусна леко тип фешънски,не заради модата,или вижте ме,ами защото ми харесва,пък да ме изкарват ако щат и папата.
В четвъртък ще си сложа пиърсинг на дясното ухо(хрущяла),имах и на веждата.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Да,ама и аз не искам някъв супер космат и някви уфф ужасни косми..виж съвсем си грешна в мнението си. Тва, че някои си бръснат краката не значи че са половин момичета повярвай ми. А тва за веждите си е друг въпрос..тук няма да изразявам мнение, защото не съм сигурна какво да кажа...Първоначално написано от tainstvenata
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
мани го тоя, всъщност тоя/тая не всички са такива. Такива са 1 на 5000.Тоя си е травестит или е супер пиян да направи тва нещо, даже и да е пиян не го извинява. И си е съвсем отделен от другите момчета подчертавам момчета, защото той не вярвам да е..Първоначално написано от Myrrie
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
вече момчетата са такива всички с тънки оскубани вежди обръснати и крака![]()
+1Първоначално написано от Goddess
![]()
То не останаха истински момчета...После защо си нямам гадже?!Ми няма да тръгна с някой,който си епилира краката де...![]()
Обикновено фешъните правят споменатите по-горе неща...Само,че лошото е,че не са единсвените...Вече...
Живота не е нито добър,нито лош,а такъв,какъвто сам си го направиш...
Ъъм какво имате предвид под истински мъже-онези от соца-с мустака облян със супа и веждата смъкваща се по целия нос,некъпаните иии космааати като горили?ем гаджето ми примерно има обица ама тва не го праи мацка
![]()
![]()
Мхм верно е.
Направо кат ги гледам си мисля че съм лесбийка![]()
а ей тва е точно по тая тема. сигурно доста от вас са го виждали, ама ако се намери някой да не е - да спазва точно наръчника:
http://fuckthenorm.net/?p=26
едит: ей вече мога да пускам линкове баси готиното отивам да го отпразнувам с шише сирене и буца ракия
ай със здраве - другото не е важно
аз на скоро разбрах че на травеститите им викали метросексуални
+1 Не слагай всички момчета под общ знаменател..Първоначално написано от KumchoValcho
а аз наскоро разбрах, че на метросексуалните им викали травеститиПървоначално написано от Jesus
чувал съм го доста пъти тоя термин погрешно използван (поне според някои инстанции)
та да ви просветля, така както навремето просветлиха мене, да не обиждате горките ге.. оп извинение, метросексуални:
-метросексуален е мъж, който използва козметика, епилира се, скубе си веждите и прочее женски работи, като незадължително е обратен. има и много нормално сексуално-ориентирани (поне така твърдят) мъже, които са метросексуални.
-обратното на тва било ретросексуален, което означавало краката ти да са като амазонската джунгла, да имаш непрекъснато поне едно насинено око и да миришеш на разгонен пор.
на мен тва ми мяза на пълна простотия, ама са го казали по-мъдри хора от мен, затва ще им вярвам.
http://www.album.bg/amgeldivia/images/16579214/
http://www.album.bg/amgeldivia/images/16579212/
http://www.album.bg/amgeldivia/images/16579208/
http://www.album.bg/amgeldivia/images/16579205/
http://www.album.bg/amgeldivia/images/16579203/
http://www.album.bg/amgeldivia/images/14140408/
неее той не е педал........![]()
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Някой направо ме убиват... Не мога да си обясня от какъв зор се епилират, скубят се, гримират се и т.н. Може да си мислят, че е готино, но чесно казано никога не си бих хванало, оскубано гадже, без нито едно косъмче с по-гладка кожа от моята...Какво толкова се контите някой. Шалчета, фон-дьо тени.То аз не ползвам (само за спец. поводи) фдт, те се клепат ли клепат... Радвам се че все още има истински момчета...
И по репликата на Djuff "Направо кат ги гледам си мисля че съм лесбийка". То не е само тва. Ми представи си, че се целуваш с момче с гланц за устни, когато ти самата не си си сложила например?! Те ако всички станат такива педераси, цяла България ще се олезбийчим...
И като казвам това нямам предвид, че харесвам космясали дебелаци. Просто всичко си има граница. Едно е да си направиш косата с лак или гел и да си сложиш обеца, съвсем друго е да си сложеш розовка обеца със сърчице, да си изправиш косата с лично твоя преса, да се епилираш и да си оскубеш веждите. Също както едно е момчето да има косми (в нормата) , друго е да е космат "като горила", както се изразиха някой...![]()
Не винаги такъв тип момчета са гейове..и аз съм виждала много и съм оставала с впечатлението че им харесва..дори си мисля че повече им харесва отколкото на едно момиче,даже бих казала една жена.За другото,което изброи НЕ,но изключително много ме дразни момче с коректор или фон дьо тен.Попадала съм в такава ситуация,и колкото нахално да изглежда съм си казвала мнението,че това според мен е гейско и че един мъж трябва да е такъв какъвто е..![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
Демек ако му е изскочила една мазна гадна жълта вкисната пъпка която е набрала и да си хой тей човека без да я прикрие ли-бляяк тва е гнусно,не знам кви са ти разбираниятаПървоначално написано от deSireeE
![]()
![]()
Едно е да си сложиш малко коректор на пъпката съвсем друго целия да се намацаш ... и такива съм виждала с повече фон дьо тен от мояПървоначално написано от britzy
![]()
Да, и казва на гроздето, че е кисело.Първоначално написано от KumchoValcho
Какво е истинско момче? Обрасъл и бодлив като коледно дръвче ли? Най-много мразя да има косми под мишниците.
Толкова много момчета, които познавам, си епилират краката и тялото! И не, не са педерасти, защото всички ходят с момичета. На всичкото отгоре някои са суперхаресвани.![]()
хахахахаха направо ме убиПървоначално написано от casey
![]()
![]()
![]()
![]()
как ги раждате такива мъдрости бе
![]()
![]()
![]()
ВсИчКи Си ИмАтЙе ИмПуЛсЧиТъ и Е ФиЕшЪн дА Съ ЧуУдѝьТ хОрЪтъ ТоВъ МъЖкО лИ Ъь иЛи ТрАвЕрС.
отне ми 5 мин повече не мога![]()
има такива защото гледате малоумните филми мейд ин юесей и се кефите на такива и те да ви угодят и изведнъж стават такива че се мислят за мъже а на външен вид са траверси и е супер грозно![]()
еми поддържат си се момчетата,въпреки че адски прекаляваат..
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
СПОРЕД МЕН ВСИЧКО Е МАСОВ ЧОВЕК ВЕЧЕ ЗА МЕН ТАКИВА СА ПЪЛНИ КОМПЛЕКСАРИ И СЕ ПРАВЯТ НА КОЙ О ПО-ПО-НАЙ![]()
ИДИОТСКА ИМ РАБОТА !!!КАЗВАЛА СЪМ ГО И ПАК ЩЕ ГО КАЖА!!!ТОЧНО КОГАТО НЕ СЕ СТРЕМИМ ДА СМЕ УНИКАЛНИ ТОЧНО ТОГАВА СМЕ ИСТИНСКИ И УНИКАЛНИ
![]()
I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!
Има едно момче от дскл ми.. ибахти веждите му са по изрисувани и от кукла барби.. грозно е.. все едно ги е очертал с молив.. аз за жена не гонамирам за много хубаво апък като го видя този и се отвращавам.