.
Отговор в тема
Страница 14 от 16 ПървиПърви ... 410111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 400

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Shia

И не разбирам каква е тая мания да си показваш тялото така с вдигната тенисчица.Те нямат какво да покажат...

Инфаркт щях да получа.Веждите ,чупката ,абе всичко РЛЗ (ИЗРЕЧЕНИЕТО Е ПЪЛНО СЪС СЪРКАЗЪМ)

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от Rowdy
    я някоя девойка да дешифрира "истинския мъж" ... щото на истинския мъж му миришат краката, има голям и космат корем.. и т.н. Айде,ч е ми е интересно
    Истинският мъж трябва да блести със силен характер, практичен ум и джентълменско отношение!Не с розови блузки с пайети, боядисано-изправено-нацапондрени с гел коси и бретончета, оскубани вежди, грим и прочие.
    Щом става въпрос за външния вид, изискванията са да се поддържа чист и да има стегнато тяло.Това е.Толкова ли е трудно?
    all day... all night... what the fuck?!

За всяко нещо си има граница.

Въпроса е,че при всеки човек границата е различна - за него или за околните.

И не знам първо защо женските коментират "момчетата станаха момичета"(въпреки че,как наистина иа такива индивиди),а не коментират как повече от половината момичета са си станали чисти курви,с "марковите" дрешки,цупените джуки,искрящите цветни лещи,топирани руси и прочие ккоси,миииеко говорини,цайси закриващи 2/3 от кратуните им - Диор,D&G,Прада и т.н за 5лв от битака,лигли,5 пласта грим.... и лошото е,че са грозни

Момичета и вие не сте китки за мирисане (да се засягат тези,които трябва)!

И две клишета:
    Всеки луд с номера си! Всеки да си гледа в своята чиния!

И ся да не ме овините,щото мн ми дреме де,че сигурно съм с оформени вежди,използвам ФДТ и пр.

Космите си премахвам: долу,краката и лицето.Мишниците нямам.

За лице използвам:почистваща маска и когато се наложи акне аут.

Държа на косата си.Смятам и да си купя преса и да си я пусна леко тип фешънски,не заради модата,или вижте ме,ами защото ми харесва,пък да ме изкарват ако щат и папата.

В четвъртък ще си сложа пиърсинг на дясното ухо(хрущяла),имах и на веждата.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от tainstvenata
    Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
    Тва за кракатa не разбирам какво му е нeнормално, все пак.. и аз познавам едно момче което си изправя косата, всъщост се разсмях като ми каzа, обаче той си е в буквалния смисъл момче! Няма нищо не наред в него, с някои изключения Има е огромен красавец, просто.. нямам думи!
    Ненормално е защотото всеки втори младеж е така .. та те стават по женствени от нас .. мислиш ли това за нормало ? защото аз не искам такъв мъж препочитам с косми и с не ускубани вежди ..
    Да,ама и аз не искам някъв супер космат и някви уфф ужасни косми..виж съвсем си грешна в мнението си. Тва, че някои си бръснат краката не значи че са половин момичета повярвай ми. А тва за веждите си е друг въпрос..тук няма да изразявам мнение, защото не съм сигурна какво да кажа...
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Myrrie
    http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs087.snc3/15464_1056754715009_1710117261_111904_5446184_n.jp g
    мани го тоя, всъщност тоя/тая не всички са такива. Такива са 1 на 5000.Тоя си е травестит или е супер пиян да направи тва нещо, даже и да е пиян не го извинява. И си е съвсем отделен от другите момчета подчертавам момчета, защото той не вярвам да е..
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

вече момчетата са такива всички с тънки оскубани вежди обръснати и крака

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Свръх метро сексуални...за мен си е педерастия. Приемам и гейове и би сексуални, транс сексуални, но не и такива неосъзнати индивиди.
    Правят всички тези неща изброени по - горе, а се изявяват като страшните мъже. На изчезване са вече истинските момчета / мъже.
    +1
    То не останаха истински момчета...После защо си нямам гадже?!Ми няма да тръгна с някой,който си епилира краката де...
    Обикновено фешъните правят споменатите по-горе неща...Само,че лошото е,че не са единсвените...Вече...
    Живота не е нито добър,нито лош,а такъв,какъвто сам си го направиш...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ъъм какво имате предвид под истински мъже-онези от соца-с мустака облян със супа и веждата смъкваща се по целия нос,некъпаните иии космааати като горили? ем гаджето ми примерно има обица ама тва не го праи мацка
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на Djuff
    Мхм верно е.
    Направо кат ги гледам си мисля че съм лесбийка

а ей тва е точно по тая тема. сигурно доста от вас са го виждали, ама ако се намери някой да не е - да спазва точно наръчника:
    http://fuckthenorm.net/?p=26

едит: ей вече мога да пускам линкове баси готиното отивам да го отпразнувам с шише сирене и буца ракия
    ай със здраве - другото не е важно

Град
    Инкогнито
    аз на скоро разбрах че на травеститите им викали метросексуални

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от ralityuy
    Свръх метро сексуални...за мен си е педерастия. Приемам и гейове и би сексуални, транс сексуални, но не и такива неосъзнати индивиди.
    Правят всички тези неща изброени по - горе, а се изявяват като страшните мъже. На изчезване са вече истинските момчета / мъже.
    +1
    То не останаха истински момчета...После защо си нямам гадже?!Ми няма да тръгна с някой,който си епилира краката де...
    Обикновено фешъните правят споменатите по-горе неща...Само,че лошото е,че не са единсвените...Вече...
    Или може би просто никой не те иска :<
    +1 Не слагай всички момчета под общ знаменател..

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    аз на скоро разбрах че на травеститите им викали метросексуални
    а аз наскоро разбрах, че на метросексуалните им викали травестити
    чувал съм го доста пъти тоя термин погрешно използван (поне според някои инстанции)

та да ви просветля, така както навремето просветлиха мене, да не обиждате горките ге.. оп извинение, метросексуални:
    -метросексуален е мъж, който използва козметика, епилира се, скубе си веждите и прочее женски работи, като незадължително е обратен. има и много нормално сексуално-ориентирани (поне така твърдят) мъже, които са метросексуални.
    -обратното на тва било ретросексуален, което означавало краката ти да са като амазонската джунгла, да имаш непрекъснато поне едно насинено око и да миришеш на разгонен пор.

на мен тва ми мяза на пълна простотия, ама са го казали по-мъдри хора от мен, затва ще им вярвам.

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Някой направо ме убиват... Не мога да си обясня от какъв зор се епилират, скубят се, гримират се и т.н. Може да си мислят, че е готино, но чесно казано никога не си бих хванало, оскубано гадже, без нито едно косъмче с по-гладка кожа от моята... Какво толкова се контите някой. Шалчета, фон-дьо тени.То аз не ползвам (само за спец. поводи) фдт, те се клепат ли клепат... Радвам се че все още има истински момчета...
    И по репликата на Djuff "Направо кат ги гледам си мисля че съм лесбийка". То не е само тва. Ми представи си, че се целуваш с момче с гланц за устни, когато ти самата не си си сложила например?! Те ако всички станат такива педераси, цяла България ще се олезбийчим...
    И като казвам това нямам предвид, че харесвам космясали дебелаци. Просто всичко си има граница. Едно е да си направиш косата с лак или гел и да си сложиш обеца, съвсем друго е да си сложеш розовка обеца със сърчице, да си изправиш косата с лично твоя преса, да се епилираш и да си оскубеш веждите. Също както едно е момчето да има косми (в нормата) , друго е да е космат "като горила", както се изразиха някой...

Не винаги такъв тип момчета са гейове..и аз съм виждала много и съм оставала с впечатлението че им харесва..дори си мисля че повече им харесва отколкото на едно момиче,даже бих казала една жена.За другото,което изброи НЕ,но изключително много ме дразни момче с коректор или фон дьо тен.Попадала съм в такава ситуация,и колкото нахално да изглежда съм си казвала мнението,че това според мен е гейско и че един мъж трябва да е такъв какъвто е..
    And the world around us wont stop turning to night..
    I like.. I like..

http://www.impulse.bg/Minionchee

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от deSireeE
    Не винаги такъв тип момчета са гейове..и аз съм виждала много и съм оставала с впечатлението че им харесва..дори си мисля че повече им харесва отколкото на едно момиче,даже бих казала една жена.За другото,което изброи НЕ,но изключително много ме дразни момче с коректор или фон дьо тен.Попадала съм в такава ситуация,и колкото нахално да изглежда съм си казвала мнението,че това според мен е гейско и че един мъж трябва да е такъв какъвто е..
    Демек ако му е изскочила една мазна гадна жълта вкисната пъпка която е набрала и да си хой тей човека без да я прикрие ли-бляяк тва е гнусно,не знам кви са ти разбиранията
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от deSireeE
    Демек ако му е изскочила една мазна гадна жълта вкисната пъпка която е набрала и да си хой тей човека без да я прикрие ли-бляяк тва е гнусно,не знам кви са ти разбиранията
    Едно е да си сложиш малко коректор на пъпката съвсем друго целия да се намацаш ... и такива съм виждала с повече фон дьо тен от моя

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от ralityuy
    +1
    Или може би просто никой не те иска :<
    Да, и казва на гроздето, че е кисело. Какво е истинско момче? Обрасъл и бодлив като коледно дръвче ли? Най-много мразя да има косми под мишниците.
    Толкова много момчета, които познавам, си епилират краката и тялото! И не, не са педерасти, защото всички ходят с момичета. На всичкото отгоре някои са суперхаресвани.

Цитирай Първоначално написано от casey
    Ми представи си, че се целуваш с момче с гланц за устни, когато ти самата не си си сложила например?!
    хахахахаха направо ме уби как ги раждате такива мъдрости бе

Град
    Инкогнито
    ВсИчКи Си ИмАтЙе ИмПуЛсЧиТъ и Е ФиЕшЪн дА Съ ЧуУдѝьТ хОрЪтъ ТоВъ МъЖкО лИ Ъь иЛи ТрАвЕрС.
    отне ми 5 мин повече не мога
    има такива защото гледате малоумните филми мейд ин юесей и се кефите на такива и те да ви угодят и изведнъж стават такива че се мислят за мъже а на външен вид са траверси и е супер грозно

Град
    Пловдив
    еми поддържат си се момчетата,въпреки че адски прекаляваат..
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    blagoevgrad
    СПОРЕД МЕН ВСИЧКО Е МАСОВ ЧОВЕК ВЕЧЕ ЗА МЕН ТАКИВА СА ПЪЛНИ КОМПЛЕКСАРИ И СЕ ПРАВЯТ НА КОЙ О ПО-ПО-НАЙ ИДИОТСКА ИМ РАБОТА !!!КАЗВАЛА СЪМ ГО И ПАК ЩЕ ГО КАЖА!!!ТОЧНО КОГАТО НЕ СЕ СТРЕМИМ ДА СМЕ УНИКАЛНИ ТОЧНО ТОГАВА СМЕ ИСТИНСКИ И УНИКАЛНИ
    I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Има едно момче от дскл ми.. ибахти веждите му са по изрисувани и от кукла барби.. грозно е.. все едно ги е очертал с молив.. аз за жена не гонамирам за много хубаво апък като го видя този и се отвращавам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си