- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момчетата все повече заприличват на момичета....
е аз съм си нормален които нехаресва космите да си ги маха :Д на мен неми пречатто па мъж без косми неможе
![]()
За кво слагате всички под общ знаменател цццц.. Кво лошо има едно момче да изглежда добре и да мисли за външния си вид? Кво лошо има да си взима веждите ако са сляти? Е, някои прекаляват и има мн педали ама поне се научете да ги разпознавате не бъдете ограничени. Все едно да кажеш че емо и сийн е едно и също нешо или скейтър = рапър![]()
![]()
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
всичко зависи от вазпитанието..
първите 7 години са наи-важни ако са ви гледали като момиче през тези 7 години вие нямаше ли да се даржите така?![]()
цитирам един съученик: ама как няма да си махам космите по ръцете и краката и как няма да си скубя веждите, нали ще приличам на горила![]()
![]()
![]()
![]()
мисля че след около 50 години няма да има разлика между момчетата и момичетата![]()
НОО! да не забравяме, че не всички са такива, има и нормални![]()
![]()
ЪЪъм нема лошо момчетата да се поддържат(да не смърдят на пот от 4ти километър,да немат мазен гаден набол селски мустак и некфи свързани като кръстовище вежди на носа,а ако са мееега космати,може да махнат тук там некой косъм)ама да не прекаляват,всичко в граници е приемливо!!!
Аз лично познавам момчета които си скубят веждете и си махат космите, ама не са гейчета и не прекаляват с това.Ама знам един дето даже си слага безцветен лак- супер отврат е!
аз пък видях лятото един с обръснати крака![]()
![]()
![]()
То такива ги има на всяка крачка...Първоначално написано от mihaelaaata
![]()
Уаау, никога не съм виждал такъв. Що не го и снима, за да ни го покажеш?Първоначално написано от mihaelaaata
![]()
то добре поддържайте обезкосмявайте те се ако сте като тоя добре http://img148.imageshack.us/img148/9941/eekb0.jpg ама чак да си слагате гланц фон дьо тен и не знам си квоо още вече е прекалено![]()
![]()
![]()
aa това е бате RecepПървоначално написано от StAniTu
![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
знамПървоначално написано от iwancho
Факт е, че повече момчета отколкото момичета ходят да си скубят веждите и на козметик !
Това ми го каза козметичката ми и се шокирах.![]()
![]()
Има момчета/мъже, които имат наистина сериозни проблеми с обезкосмяването, ама повечето го правят, заради "модата".![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Охх не знам, не знам...
Едно е да имаш хигиена и да мислиш за външността си, съвсем друго е да прекаляваш с това.
Момче без гаден мустак, една вежда, гадни пъпки и лоша миризма - това си е нормално!
Но момче с гланц, лак за нокти, ФДТ и епилиран до мозъка на костите... отврат !![]()
много точно казаноПървоначално написано от djuwkata
![]()
Eдин съученик си носи преса за коса в раницата![]()
![]()
И помоли една съученичка да го изправи и тя каза: Еми добре,,Дори и аз не си я нося в у-ще, ама добре
![]()
НЕ можах да повярвам...А на морето видях един с бански-прашки
Ужасна гледка беше..
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Вярно, че напоследък е такава тенденцията.Обезкосмявани , изправяния на коси. Въобще... Аз най-много да си сложа малко гел на косата.Не се обезкосмявам.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
На мен пък ми се струва нормално, ние питаме майките или приятелките си как да си оскубем веждите и си ги скубем сами; момчетата ако кажат "тате/брато, искам да ми оскубеж веждите", този срещу тях ще умре от смях, така че им се налага да ходят на козметикПървоначално написано от alwaysnforever
![]()
точно!Първоначално написано от djuwkata
Просто аз
ааа оле майко не ти завиждам за това,което си видяла :ДПървоначално написано от BlackKeys
melinor ти сериозно ли бе..Първоначално написано от BlackKeys
![]()
![]()
Тоя на морето се е опитал да се напрали на интересен и явно се е лигавел...![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Съмнявам се..печеше се по корем човека xDПървоначално написано от ImmortalSportFreak
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
ми сигорно е искал равен тенПървоначално написано от melinor
![]()
![]()
..Sex,Drugs and Rock&Roll..