- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момчетата все повече заприличват на момичета....
сами си го направихте, мили дами...![]()
бтв то се почва с 'почистване' на крака и докато се усетиш ти мажат ануса с вазелин... Истинския мъж няма време за глупости!
аз предлагам като момчетата почват така да правят и вие момичетата да станете момчета няя си скубите мустака краката ръцете и такам![]()
![]()
![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
толкова често срещано е, че вече го смятам за нормално. Не ми харесва, да си бръснат ръцете, краката и тн... че то няма да е мъж... но от друга страна, гледам да не съдя тези които го правят. Напълно техен избор. Но чак пък прашки![]()
Абе и аз не знам какво ставя с тях.Простоо..
Оскубани вежди,бръснати крака,ръце..изправена коса с преса(добре,че не са започнали да се къдрят ощепази,Боже! ;д)
Ами нямам обяснение.
Така е..
колкото и да не ни се иска.
П.П-нааай-много мразя ония момчета(ако мога да се обърна към тях с това),дето си пускат ония дългите бретони![]()
ОСЪЗНАЙТЕ СЕ БЕ,ХОРА!![]()
Щом им харесва нека се гласят.Не ми пука за некви жалки педовци.Важното е,че все още се срещат свестни момчета.
ПЕДРОВЦИИИИИИИИИ
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Първоначално написано от Goddess
Точно! Ако космите са прекалено черни, дебели и т.н аре окей махни си космите ама иначе...Първоначално написано от Goddess
![]()
![]()
![]()
Определено са на изчезване истинските мъже/момчета.
Първоначално написано от Snuffles
+ 1 Толкова са смешни и противни тези същества,драйфа ми се от тях и ме дразни прекаленото самочувствие което демонстрират...прекалено много са си повярвали...странно ми е как има момичета които им се кефят
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
омгднес видях едно момче от бившия ми клас с женски панталон от теранова
![]()
![]()
![]()
оооо не, направо се отчайвам. Ама ся като се замислих, голяма част от момичетата харесват именно такива идиоти
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ХахахаПървоначално написано от gabi_94
Секси
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
ето това е доказателство че вие сами сте си виновниПървоначално написано от gabi_94
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Ужас като видя момче с обезкомсени крака и ми става зле.Бях на една екскурзия и момчетата от по-горните класове си говореха следното нещо.
'А аз си ги махам с кола маска,в началото ревах от болка ма после свикнах.' И другия му вика 'Аз пък ги махам с брасначка,че много боли.'
И тоя другия му вика 'Баща ми има една електрическа и мин ден си махнах на гърдите и гледай днеска са ми пораснали.'
Слушах и не вярвах на ушите си,просто бях потресенаааа![]()
Мъжествените мъже имат брада косми по ръцете и кракта.Ае там по корема,гърдите,гениталите да си ги маха ама другаде...Страшно е момичетаа,страшно вече ще се обърне света с надолу главата.Съгласна съм ако е прекалено космат да иде на кола маска 2,3 пъти да му уредеят или да си ги подстригва.А момче с по-тънки от моите вежди е най-страшната гледка...Айде спирам до тука,че довечера няя мога да спя от гледките които ми се възпроизвеждат в главицата.![]()
ааа ужасам и защо някой казват , че момичатата са виновни
Да не сме им опряли пистолет на главата и да викаме "ЧИСТИИИ космато копеле !!!! Горили като теб не са ни нужни"
![]()
А тфа , че някой момичета харесват момченца без косменце някъде ,са без грам мозък в главата.Само некфи кифли изкофели харесват такива момчета.
Ам и също се сещам за един случей .Качвам се в автобуса и тръгвам за даскало и по пътя всяко момче ,което видя БЕЗ никакви косми нито на ръцете , нито на кратакаСедя ,гледам и се чудя в какъв свят съм попаднала - да се смея ли или да рева , че няма вече мъже....
Bring it on baby.. I taste good!
естествено, че вие сте виновни...
докато тия педали са вървежни сред момичетата, броят им няма да намалее
Отвратителна картинка са.
Няма какво да кажа просто.![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
+1Първоначално написано от Goddess
А за веждите...ми няма лошо,ако са му някви..много косматищо да не ги оформи малко.Ама фон дьо тен,коректор,черен лак на ноктите(
) ужас...
Кретенизирани педалчета![]()
![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
бе не ми говори, че ние сме били виновни, аз такива ги държа на минимум 50 метра разстояниеПървоначално написано от EroSennin
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ест ! Момичетата са виновни за ВСИЧКОПървоначално написано от EarthShaker
![]()
За втората световна война , за озонавата дупка , световната криза и останалите проблеми. Обвинякай само тъпите кухи лейки (кифлите) , а не вси4ки моми4ета
А и да не съм им наложила на вси4ки да си бръснат краката
Вие мом4етата вземете се стегнете !!!
пп+1 и азПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Оооооох то бива комплексарщина ама тва вашето е безгранично.Какво лошо има човек да се поддържа, времената се менят, не може да стоим все в средновековиетои аз използвам фон дьо тени, кремове, имам си епилатор, скубя си веждите ...........
![]()
ми и ти си същия. айде, марш да сънуваш мокри сънища с БилПървоначално написано от NaskoKaulitz
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Може и да съм същия, ама поне не ме игнорират и не ми викат че живея с средновековието (както на един "истински мъж" от класа ми)Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Не винаги внимамието, което ти се обръща е за хубаво. Кой знае и ти колко смях и подигравки отнасяш, пък живей си в новото време...Първоначално написано от NaskoKaulitz
А не може ли да си нормален, хубав мъж, (ама и хубав и мъж), без да се пресоваш, да се гримираш, да се топираш, да си хърбав, да носиш розови блузки и тесни панталони ? Пускат ли ти мацките ?