.
Отговор в тема
Страница 2 от 16 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 400
    Мега фен Аватара на EarthShaker
    сами си го направихте, мили дами...

бтв то се почва с 'почистване' на крака и докато се усетиш ти мажат ануса с вазелин... Истинския мъж няма време за глупости!

Голям фен Аватара на js7tw
    аз предлагам като момчетата почват така да правят и вие момичетата да станете момчета няя си скубите мустака краката ръцете и такам
    Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

толкова често срещано е, че вече го смятам за нормално. Не ми харесва, да си бръснат ръцете, краката и тн... че то няма да е мъж... но от друга страна, гледам да не съдя тези които го правят. Напълно техен избор. Но чак пък прашки

Абе и аз не знам какво ставя с тях.Простоо..
    Оскубани вежди,бръснати крака,ръце..изправена коса с преса(добре,че не са започнали да се къдрят още пази,Боже! ;д)
    Ами нямам обяснение.
    Така е..
    колкото и да не ни се иска.

П.П-нааай-много мразя ония момчета(ако мога да се обърна към тях с това),дето си пускат ония дългите бретони

ОСЪЗНАЙТЕ СЕ БЕ,ХОРА!

Голям фен Аватара на dark_wings
    Щом им харесва нека се гласят.Не ми пука за некви жалки педовци.Важното е,че все още се срещат свестни момчета.

ПЕДРОВЦИИИИИИИИИ
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Свръх метро сексуални...за мен си е педерастия. Приемам и гейове и би сексуални, транс сексуални, но не и такива неосъзнати индивиди.
    Правят всички тези неща изброени по - горе, а се изявяват като страшните мъже. На изчезване са вече истинските момчета / мъже.
    Обезкосмяването на краката и ръцете някакси го приемам. В зависимост какви са самите косми...Има мъже със супер черни и супер рунтави и гъсти...В този случай - да.
    Точно! Ако космите са прекалено черни, дебели и т.н аре окей махни си космите ама иначе... Определено са на изчезване истинските мъже/момчета.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Snuffles
    ПЕДРОВЦИИИИИИИИИ
    + 1 Толкова са смешни и противни тези същества,драйфа ми се от тях и ме дразни прекаленото самочувствие което демонстрират...прекалено много са си повярвали...странно ми е как има момичета които им се кефят
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на gabi_94
    омг днес видях едно момче от бившия ми клас с женски панталон от теранова оооо не, направо се отчайвам. Ама ся като се замислих, голяма част от момичетата харесват именно такива идиоти
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    омг днес видях едно момче от бившия ми клас с женски панталон от теранова
    Хахаха
    Секси
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

омг днес видях едно момче от бившия ми клас с женски панталон от теранова оооо не, направо се отчайвам. Ама ся като се замислих, голяма част от момичетата харесват именно такива идиоти
    ето това е доказателство че вие сами сте си виновни
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Ужас като видя момче с обезкомсени крака и ми става зле.Бях на една екскурзия и момчетата от по-горните класове си говореха следното нещо.
    'А аз си ги махам с кола маска,в началото ревах от болка ма после свикнах.' И другия му вика 'Аз пък ги махам с брасначка,че много боли.'
    И тоя другия му вика 'Баща ми има една електрическа и мин ден си махнах на гърдите и гледай днеска са ми пораснали.'
    Слушах и не вярвах на ушите си,просто бях потресенаааа
    Мъжествените мъже имат брада косми по ръцете и кракта.Ае там по корема,гърдите,гениталите да си ги маха ама другаде...Страшно е момичетаа,страшно вече ще се обърне света с надолу главата.Съгласна съм ако е прекалено космат да иде на кола маска 2,3 пъти да му уредеят или да си ги подстригва.А момче с по-тънки от моите вежди е най-страшната гледка...Айде спирам до тука,че довечера няя мога да спя от гледките които ми се възпроизвеждат в главицата.

Повече от фен Аватара на roksana_1
    ааа ужас ам и защо някой казват , че момичатата са виновни Да не сме им опряли пистолет на главата и да викаме "ЧИСТИИИ космато копеле !!!! Горили като теб не са ни нужни" А тфа , че някой момичета харесват момченца без косменце някъде ,са без грам мозък в главата.Само некфи кифли изкофели харесват такива момчета.
    Ам и също се сещам за един случей .Качвам се в автобуса и тръгвам за даскало и по пътя всяко момче ,което видя БЕЗ никакви косми нито на ръцете , нито на кратака Седя ,гледам и се чудя в какъв свят съм попаднала - да се смея ли или да рева , че няма вече мъже....
    Bring it on baby.. I taste good!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    естествено, че вие сте виновни...

докато тия педали са вървежни сред момичетата, броят им няма да намалее

Град
    На стадиона за бягане.
    Отвратителна картинка са.
    Няма какво да кажа просто.
    Running is my drug and I am overdosed ..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Обезкосмяването на краката и ръцете някакси го приемам. В зависимост какви са самите косми...Има мъже със супер черни и супер рунтави и гъсти...В този случай - да.
    +1

А за веждите...ми няма лошо,ако са му някви..много космати що да не ги оформи малко.Ама фон дьо тен,коректор,черен лак на ноктите( ) ужас...

Кретенизирани педалчета
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от EroSennin
    ето това е доказателство че вие сами сте си виновни
    бе не ми говори, че ние сме били виновни, аз такива ги държа на минимум 50 метра разстояние
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker

ест ! Момичетата са виновни за ВСИЧКО За втората световна война , за озонавата дупка , световната криза и останалите проблеми. Обвинякай само тъпите кухи лейки (кифлите) , а не вси4ки моми4ета А и да не съм им наложила на вси4ки да си бръснат краката Вие мом4етата вземете се стегнете !!!

пп
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    бе не ми говори, че ние сме били виновни, аз такива ги държа на минимум 50 метра разстояние
    +1 и аз
    Bring it on baby.. I taste good!

Голям фен Аватара на dark_wings
    Някои от нас не сме виновни

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker

ест ! Момичетата са виновни за ВСИЧКО За втората световна война , за озонавата дупка , световната криза и останалите проблеми. Обвинякай само тъпите кухи лейки (кифлите) , а не вси4ки моми4ета А и да не съм им наложила на вси4ки да си бръснат краката Вие мом4етата вземете се стегнете !!!

Град
    Пловдив
    Оооооох то бива комплексарщина ама тва вашето е безгранично.Какво лошо има човек да се поддържа, времената се менят, не може да стоим все в средновековието и аз използвам фон дьо тени, кремове, имам си епилатор, скубя си веждите ...........

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
    Оооооох то бива комплексарщина ама тва вашето е безгранично.Какво лошо има човек да се поддържа, времената се менят, не може да стоим все в средновековието и аз използвам фон дьо тени, кремове, имам си епилатор, скубя си веждите ...........
    ми и ти си същия. айде, марш да сънуваш мокри сънища с Бил
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Пловдив
    Може и да съм същия, ама поне не ме игнорират и не ми викат че живея с средновековието (както на един "истински мъж" от класа ми)

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Може и да съм същия, ама поне не ме игнорират и не ми викат че живея с средновековието (както на един "истински мъж" от класа ми)
    Не винаги внимамието, което ти се обръща е за хубаво. Кой знае и ти колко смях и подигравки отнасяш, пък живей си в новото време...
    А не може ли да си нормален, хубав мъж, (ама и хубав и мъж), без да се пресоваш, да се гримираш, да се топираш, да си хърбав, да носиш розови блузки и тесни панталони ? Пускат ли ти мацките ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си