.
Отговор в тема
Страница 7 от 16 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 400
    Чакам да ни удари кометата на 12 декември 2012. Вярно, всички ще умрем, ама ще съм доволна, че и тези ще се изчистят от Земята

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от paulwalker
    Чакам да ни удари кометата на 12 декември 2012. Вярно, всички ще умрем, ама ще съм доволна, че и тези ще се изчистят от Земята
    Oпределено!

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka

шЛяДкУ бЕбШиИиИиИиИиИи

Ощее еднооо

ЕБАСИ ПЕДАЛИТЕ няма да се смея щото не е за смях.... тва е трагично бе! кво стаа с тоя шибан свят ЛЕЛЕЕЕЕ.................
    ТОЯ ИМА ПО-ОФОРМЕНИ ВЕЖДИ ОТ МЕНЕ!

^ И аз това щях да кажа.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Под скубане на вежди разбирам само да си ги скубе по средата, колкото да не е една, а не да си ги праи подобни на нея:

Просто е гнусно..
    Да, по средата. А някой си ги скубят и отстрани, но съвсем леко, без да заприличват на женски.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Цитирай Първоначално написано от Sneki
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    Не ви ли дойде на акъла,че снеки може да е от въпросните "фиешънчита",дошъл да види коя спиралка е по-хубава,или кой епилатор да използва.
    да..но съм фешънКа...момиче съм не момче! и мн се смея на такива обикновенни като теб
    То къде е разликата???

На външен вид сте еднакви-всички сте като малки момиченца
    А на горния етаж-кухо

Та фешън, фешънка, фешънченценце... [/b]
    Das Feuer liebt mich

ХАха чак ни сме си били чикии ние не сме кат вас обикновените харесват ни момичетата.А вие сте тея дет само праската пред компа Смешници никой не гледа вас ве сички гледат фешъни приемете вие сте нищожества сравнение с тях.Има някой много отвоерени във форума правят се на големите маже ама съм сигурен че са едни дришлиовци дет само завиждат.Ще спра до тук щот стига вече съм ви се кефил на комплексарските коментари

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    на тоя педер*ст дето сте му сложили снимка веждите му са по хубави и от мойте бе

Голям фен Аватара на joannalof
    Най-най -лошото е да видя момче с оскубани вежди
    Отвартилено е
    Онзи ден видях един с ето такава форма

http://z.about.com/d/hairremoval/1/0...-designnew.jpg
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    За веждите не мисля, че има проблем ако е само почистване по средата и отдолу, по - добре отколкото гайтани. Но оформяне, скубане, чупки...това вече е гнусно.

Боже, само да имах такъв син... щех да го спукам от бой Тези ъъ индивиди, които бяха поствани направо се гаврят със себе си... твя си е чиста гавра

П.П. тая реклама много ме кефи http://savetheman.bg/download.html

Голям фен Аватара на joannalof
    За този от снимката мисля,че е нормално и необходимо

http://www.vratovrazka.bg/%D0%97%D0%...%BD%D0%B8.html
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от kriskata10
    ХАха чак ни сме си били чикии ние не сме кат вас обикновените харесват ни момичетата.А вие сте тея дет само праската пред компа Смешници никой не гледа вас ве сички гледат фешъни приемете вие сте нищожества сравнение с тях.Има някой много отвоерени във форума правят се на големите маже ама съм сигурен че са едни дришлиовци дет само завиждат.Ще спра до тук щот стига вече съм ви се кефил на комплексарските коментари
    Тоя му давам 15 години най-много ..

Ама ти верно ли? Абсолютно сериозно ли? Аааа... а?
    Комплексари сме, психопати, задръстени, наркомани, обикновенни...
    Заври си нещо ръбато в аналното отверстие, сещаш.. боклук?!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Супер фен Аватара на Shia
    Харесват фешъни,защото си имат една "приятелка" в повече.

Момчето не е посещавало час по български език,а си е пресирвало дългата косичка.
    Тези "мАже" сигурно са 300 пъти по-хубави от Вас.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

какво им има на мъжете с 1 вежда
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Цитирай Първоначално написано от EroSennin
    какво им има на мъжете с 1 вежда
    шлядури

"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Просто неможах да се стърпя

http://www.impulse.bg/photos/by/8169093/view/18050301

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

^БОЖЕЕЕЕЕЕЕ,АМА ТОВА НЕ Е СМЕШНО!МАЗЕН ГЕЙ!
    УЖААС!

Просто неможах да се стърпя
    И аз.. да не си върна шоколада. Гнусно е, честно. Да не говорим, че явно още не е минала модата на емо-тата и виждам почти всекидневно разни изпедерастели дечица. Да се чудиш, човек ли е, животно ли е с тая прическа... - острани и отзад пуснати дълги кичури, отгоре буйно и сплеснато.

Град
    varna
    познавам едно единствено момче което отговаря на всички изисквания за метросексуален небрежна прическа за дрехите няма ко да говорим адския стил просто вежди крака (без ръце) и т.н е ясноо...но тва което му свалям шапка е че не парадира с положението си не подбира приятелите си по някви особени критерии а ако му допаднат по характер има доста яка кола и е супер отзивчив с извинение ама където и да отиде било то на купон диско или в морската примерно очите на момичетата стават големи като понички.
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Град
    varna
    не е ли ненормално жените с тяхната суетност да стигнат пък толкова далече...колкото момчетата са виновни толкова и жените за тая мода....става забавно когато вече се забелязват интригите между момчетата на ниво дрешки и козметика
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Град
    някъде там...
    В скоро време и полички и роклички ще започнат да носят, тъй както са тръгнали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си