.
Отговор в тема
Страница 8 от 16 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 400
    Град
    Асеновград, България
    Въпрос на избор. Истина е, че някои стигат до крайности и става по-грозно. Някои стигат до такива крайности, че не би отивало на което и да е момиче. Но иначе подкрепям това един мъж да поддържа тялото си. Това да се обезкосмяваш, по краката и ръцете, си има много плюсове, макар и на мен да не ми допада как изглежда и да не го правя. Никъде не пише, че всичко освен сапуна и шампоана, свързано с поддръжка на тялото е запазена марка на момичетата!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от YaNcHeToOo
    http://prikachi.com/files/966570q.jpg
    Това вече ме оплаши

Цитирай Първоначално написано от YaNcHeToOo
    http://prikachi.com/files/966570q.jpg

АХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХА ХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХХ АХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХХА Х Тва е моят коментар относно снимката!

Град
    plovdiv
    за мен тва е форма на педерастия немога да разбера такива момчета или каквито там са щото всичко може да са ама не и момчета за мен са си педали никога не съм крил че ги ненавиждам да се подуржаш е задалжително ама тия педалски испълнения щях да напиша да ги е*а ж га*а ама сигорно ще им е хубаво

Goddess - кефят ме коментарите ти

Цитирай Първоначално написано от kriskata10
    ХАха чак ни сме си били чикии ние не сме кат вас обикновените харесват ни момичетата.А вие сте тея дет само праската пред компа Смешници никой не гледа вас ве сички гледат фешъни приемете вие сте нищожества сравнение с тях.Има някой много отвоерени във форума правят се на големите маже ама съм сигурен че са едни дришлиовци дет само завиждат.Ще спра до тук щот стига вече съм ви се кефил на комплексарските коментари
    Научи се да пишеш бе,катил...

съгласна съм вече всички момчета да се правят на "фешъни" започнаха да приличат на гейове включително и брат ми

Ем да е .. времената променят човека.. Айде за коректора по бих се съгласила.. в смисъл там да се прикрива по някакъв начин или да се подържа.. ама чак пък с прашки.. и с тез преси наистина просто незнам на къде отива света.. И както казваш бръснат си краката някой и ръцете.. други веждите си скубят.. направо е пълен ужас

Град
    Пловдив
    Комплексари сте тука всички и аз имам големи очила, розови блузки, ЕПИЛИРАМ си краката, ръцете и въобще цялото тяло и съм горд с това не може да ходим като орангутани

ПП На всяко излизане си слагам фон дьо тен

Наистина много момчета с всеки изминал ден започват все повече да приличат на момичета.Но всеки сам решава как да изглежда.
    Дразнят ме,но се опитвам да не им обръщам внимание.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
    Комплексари сте тука всички и аз имам големи очила, розови блузки, ЕПИЛИРАМ си краката, ръцете и въобще цялото тяло и съм горд с това не може да ходим като орангутани

Браво Насее само така.Ама как така изневеряваш на токио хотел със чалга.Ама няма нищо,ти се епилирай,на никого не пречиш

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Dundy
    Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz

Браво Насее само така.Ама как така изневеряваш на токио хотел със чалга.Ама няма нищо,ти се епилирай,на никого не пречиш
    Като гледам на доста хора им пречи

Пречиш много ясно,педал такъв.Айде краката,х*я,подмишниците- добре,ама ти прекаляваш ръце тяло фон дьо тен ...

emi kakvo da ti kaja normalno e v dneshtno vreme

te kakvi ne bqha emota neznam si kakvi /nishto lichno ;/
    no v sashtot vreme mnogo momicheta gi haresvat
    ama ne teb bi li ti haresal pa nqkoi nepodarjan ? :P

ОМФГ!
    Иване искаш ли да излезем на дъжда?
    - Ти луда ли си, бе ? ! Да вземе да ми се размаже фон дьо тена и спиралата....

Марияне, аре утре да ходим на хижа?
    Ами утре няма да мога, че си записах час за кола маска и вежди... а и обещах на Сашо, че ще си лакирваме ноктите заедно.

Град
    Варна
    Аз съм си натуралише ,обезкосмявам си само мишниците,това е единственото нещо което прая по тялото си,ни коректори ни,ни фон дю тенове,ни маши ни преси,ни п...и майни Жалко ,че не останаха мъже,но не ме касае много тая работа,ще има повече женички за мене.

Горд Варненец!

^абе само подмишниците...няма да има мн жени за тебе...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    НЕ се обезкосмявам - рунтаци крака, рунтаци ръце, рунатав корем, рунати гъри, рунтав гъз, рунтав гръб, рунатви космалаци стърчат от носа.

нЕма фешънка в правоъгълника Видин - Русе - Малко Търново - Петрич, дето да не съм я онодял.

Проблем?
    Grumpy old madman

много се изхвърли ама караи....може да има нещо верно
    Огромен подпис!
    .; machoka :.

Веднъж едно момче ме питаше дали имам пинсета . Виждала съм и момчета с гланц , молив , фон дьо тен .

за такива не говори,такива са "над път и под път" това не нито интр. нито нещо не виждано,ако кажеш че си видяла нормално момче може и да ни е интр. тези боклуци са навсякъде...
    Огромен подпис!
    .; machoka :.

-Гладки тела,нема и следа от косъм-
    Ужас!
    От доста време не съм виждала Истински Мъжкар
    (освен мойто милуУу )
    "Орангутаните" са на изчезване
    Лично аз предпочитам,по- скоро е основно правило
    мъжът до мен да е отвсякъде Мъж
    Не кокона като мен,просто ..

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Евала на тези, които са против напудрените фешънчета.
    А да започна с един въпрос към "уникалните" фешънчета, които благоволиха да ни "просветлят" - защо си мислите, че ако момчетата не са с 5 тона фон дьо тен, без нито един косъм с изключение на голямата им изправена коса и с прилепнали дрешки - то те са мизерни и какви ли още не?
    Добре бе, едно момче може да се поддържа и без тия гейски, прекалени щуротийки!
    А не като смешниците, които като ги погледниш и се чудиш "Абе тоз индивид не го ли видях предималко?" И да се опитваш да разбереш пола на съществото.. Ама какво да се прави, то безмозъчните кифли си ги харесват тия женки..опа исках да кажа "мъже". А тъпите плейбои се връзват на техния "мозък". Нали трябва да са желани от оборотните кифлички..

Колко по - хубаво е да видиш едно момче с хубаво тяло, а не някакъв скелетон. Момче, което си ги има мъжките черти, а не личице като на малко пишлеменце. Мъж с косми - о, да с косми! Какво като са му малко по незнам си какви космите.. Е, че няма да ви изядат.. Добре някой части е хубаво да се обезкосмяват, ама крака,ръце,гърди и стомах? Та това мъж ли е или гол охлюв? А оформените,тънки с извивки вежди - повдига ми се от тях! Приемам, просто да се вкарат във вид - примерно отстраняването на косъмчетата м/у двете вежди или просто разделянето на веждата..

А това за изправяне на косата, гримчета.. няма да коментирам.. Относно пъпките - има лекарси продукти, които са ефикасни и изчистват лицата.. Проблема е решен..

Лично аз искам МЪЖ до себе си, който да изглежда като такъв и да се държи като такъв! Предпочитам аз да съм тази, която да играе ролята на нежната половинка!
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    LaZzZ`VeGaSsS
    е най-накрая като някоя кака не ти пусне...кво да прайм...ще си фанем "момченце".... няма особено голяма разлика...говоря само за някой индивиди

Мега фен Аватара на EarthShaker
    anSsito ви го каза

има някой които имат вече повече дрехи и от момичетата да не говорим че преди да излезнат се оглеждат повече от нас сигурно слагат си обици епилират се само силикон остана да си сложат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си