- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момчетата все повече заприличват на момичета....
6to b3 az p1k s1m nap1lno za da si br1snat krakata ili r1cete predstavete si idva avera ti doblijava sa pregr16ta ta i nqkwi kosmi ta obgr16tat3mi gadn0 ama m0m4e s pra6kI twa we4e e3e
pr3kalen0
![]()
И какво като има косми.. Да не би да те е гнус от някакви си косъмчета? Няма да умреш от тях, спокойно!Първоначално написано от did06inka
М/у другото на мен ми се е случвало да ми се хвалят колко са им гладни краката.. да ме карат да ги пипам, че са ми и обеснявали всичко с най - малката подробност.
Или имаше един друг индивид, с когото трябваше да излезем, ама горкия закъсня.. трябвало да си изправи косичката.. И после ми обеснява как седял към 2-3 часа пред огледалото.. как си изправя косата на ден по 2-3 пъти, защото ако леко се била начупила и откачал..
Смешници..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Еее, супер си! "Щото и аз си мисля, че мишниците е единственото място за мъжете, което е наложително... мирише по-малко.Първоначално написано от zevzeck
П.П. Наско е пе*ераас, Наско не е в чаас (защото си скубе веждите в момента)...![]()
Изчетох всички мнения по темата и вижда, че има най-различни мнения..Естествено всеки има право да изглежда както сам реши,но някои прекаляват..познавам толкова много момчета които не изпитват нужда да се обличат с розови блузки и дънки по тялото и въпреки всучко излизат с много и хубави момичета..а това с пресата за коса..ами немога да го разбера..дано никога да не доживея деня в който приятеля ми поиска на заем пресата ми а камо ли спирала или гланцхах а незнам как ще реагирам ако поиска моя блузка...
![]()
![]()
просто ве му кажа да ми изчезне от полезрението
Много съм щастлива, че все още са останали момичета които оценяват истинския мъж..като не става дума за горила естествено..нормално е на някои места да се обезкосмяват а и както каза Ансито има много лекарствени средства за почистване на лицето..и мисля че това обезсмисля ползването на пудри и коректори..за мен един истински мъж трябва да се грижи за себе си в рамките на допустимото.Някои мнения ми бяха наистина много интересни..например едно момиче каза че сме обикновени..
ако под обикновени разбираш хетеро сексуални и обличащи и гримиращи се според пола - да то тогава нека сме обикновени..единствено можеш да съжаляваш, че не си като нас..защото всичко има своя край..и тази "мода" ще отмине..и тогава всички така наречени "фешъни" ще си намерят друга цел в живота защото нямат собствено мнение и се срамуват от това да са обикновени..
Оптимистът вярва, че живее в най-добрия от всички възможни светове.
Песимистът се страхува, че това е истина.
.........
Мене пък не ме дразнят, ако се поддърчат. Имам предвид махането на космите по краката САМО . А за оскубаните вежди и прически, барабар с грима ... просто но комент![]()
anSsito ne ma e gnusbazikah sa`imam predvid 4e ako e mn kosmat nqma e lo6o sa obr1sne
ama sq s3ki si ima mnenie
![]()
Точно го прочетохПървоначално написано от damdam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Те завладяват всичко наше!
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Остава само да сложат силикон и да измислят сутиен с чашка от А нагоре.
за космите на ръцете и краката (и някъде другъде) съм съгласнаа, но оскубани вежди, исправени коси ии някви мизерии съм трърдо НЕ !![]()
» за х
точно казаноПървоначално написано от slim__shadygirl
![]()
вчера излизах с приятелки и за 1 час наброихме около 13 момчета с розови блузкитаргедия...
Първоначално написано от damdam
Ооо да.. представям си..колко ще е .. кх.. "приятно" -> Разгорещявате се с гаджето тръгваш да го събличаш и оп той има сутиен..![]()
Вече не се сещам за нещо, което женита да използват / правят, а мъжете не..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
представяте ли си...а аз мислех че все още има надежда ..Щом Япония ги разработва значи скоро да очакваме БГ вариантиdamdam
МнениеПуснато на: Пет Юли 10, 2009 10:14 pm Заглавие:
http://www.teenproblem.net/news/s/13991.html
Very Happy![]()
![]()
![]()
![]()
Съгласна съм с Goddess
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
тампониПървоначално написано от anSsito
![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
има време и това ще станеEroSennin
МнениеПуснато на: Съб Юли 11, 2009 12:40 am Заглавие:
anSsito написа:
Вече не се сещам за нещо, което женита да използват / правят, а мъжете не.. Confused [/i]
тампони SmileЩом сутиен ползват, а нямат гърди скоро и тампони ще ползват без да имат цикъл
![]()
![]()
![]()
![]()
mm da .. taka eza sujalenie mujkoto v tqh is4ezna.. aa nai -loshoto e 4e taka stavat oshte po haresvani.. na 1 snimka ot bala mi na koqto pone 6 mom4eta bqha s rozovi teniski baba se zalasna i kaza 4e na neinoto vreme ne e bilo taka.. A strashno tupo e gadjeto ti da ima po hubavi vejdi
D
Всеки си има мнение по тоя въпрос ... има момичета които харесват такива момчета има и такива които се отвръщават от това...Аз по принцип не харесвам такива момчета, но миналия ден срешнах една група момчета които бяха хубави ... Имам передвид че има и хубави момчета в този стил има и тъпи имитатори които не знаят какво правят .. В мойто училище има едни момчета от 10-ти клас които се водят за най-хубавите ..
но същност от цялата тяхна групичка само 3 се хубавите момчета които пак са фешъни но приличат и на момчета ..
![]()
![]()
...MaYbE...
Аз пък да ви кажа и мъжете използват тампони!![]()
Като им потече кръв от носа как мислите я спират![]()
![]()
хаха това ми напомня за филма "Тя е пич" където хванаха "момчето" с тампони и обяснението му беше че ги ползва за спиране на кръвта от носаmiminia
МнениеПуснато на: Съб Юли 11, 2009 4:45 pm Заглавие:
Аз пък да ви кажа и мъжете използват тампони!
Като им потече кръв от носа как мислите я спират![]()
![]()
![]()
Като се замислиш и ние колко сме взели от момчетата...
Панаталона.
Костюма.
Късата прическа.
Боксерките.
![]()
омг..подсети ме за - 'тя е пич'Първоначално написано от miminia
![]()