.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

СТУДЕНА кола маска

Здравейте.Значи нали има топла кола маска, течна кола маска и студена кола маска.Пробвала съм всички освен студената, която нз как става.Но някои хора като чуят студена и се сещат за течна кола маска, която малк о се топли и се използва, а студената е просто май се мачка и се използва.Това е студена кола маска:
    http://beautycosmetic.biz/images/jankarkarra.jpg
    http://www.sezambg.com/images/thumb/%D0%BA900.jpg
    E някой може ли да ми каже точно как се използва подробно обяснено?

Супер фен Аватара на j_adore2

Re: СТУДЕНА кола маска

Не е ли на принципа на лентите Вийт
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Re: СТУДЕНА кола маска

Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Не е ли на принципа на лентите Вийт
    М не е аз съм я виждала на живо то е картонена кутийка в която има една такава правоъгална твърда кола маска ама цяло е .

Ох, да. 3 дена се борих с една такава и пак не се махнаха всичките косъмчета :/ Точно на Jankar беше. Ако бях мааалко по-добра (и косъмчетата бяха мааалко по-дълги ) щеше да стане. Ама като за първи път се получи доста добре

На опаковката има инструкции. Взимаш топче от нея, размачкваш го, слагаш го на мястото и само го дърпаш. Без лентички и такива, направо с нея.
    Pure white

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Аз веднъж я ползвах (ест майка ми помага) намачка я на топче после я разтели по крака и дърпа

Cruel Intentions

Ох и аз тази на Jankar ползвах, но определено не ми се получи , така че се отказах мн по добре според мен етечна кола малка, а още по добре лентички. Относно ползването то си пишена опаковката както вече казаха. Трябва да я сложиш на студено полс ея мачкаш доката омека и я растилаш по крака като ако стане прекалено мека слагаш отгоре плат, а ако е прекалено твърда и неможеш да я смачкаш трябва да опиташ с навлажнени ръце
    Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен
    майка ми я ползва краката й стават супер с нея не остава нито едно косъмче,но когато аз се пробвах беше някакъв кошмар.... нищо неможах да махна....
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си