.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Искам работа , но съм едва на 13 .. ;хх

незнам в кой раздел да пусна темата , просто не намерих подходящ .. искам да си намеря някаква работа ( имам предвид работа със заплащане ) .. майка ми днес търси .. има и една приятелка на сестра ми , която преди работеше като раздаваше брошури или нещо такова , а и заплащането е около 20 лева на ден. Не съм ревнала за работа , но просто искам да се занимавам с нещо по - сериозно през лятото , а и се пак ще искарам пари ;д .. НО идва проблемът , че съм на 13 ( на 19 юли навършвам 14 ) и има много малък шанс да ме вземат някъде ;хх .. повечето ми приятели през лятото ще си " веят гъза " , а аз просто искам да имам някаква работа , по - сериозна ( ако мога да се изразя така ;д ) , има и с какво друго да се занимавам , но това лято искам да е по - различно .. та ако имате някакви идеи ще се радвам да ги чуя

P.S и без тъпизми от сорта на " ходи да си играеш като децата " .. мисля , че съм достатъчно голяма и зряла за възрастта си , щом като пускам такава тема ; )

Мерси предварително !
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    varna

Re: Искам работа , но съм едва на 13 .. ;хх

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    незнам в кой раздел да пусна темата , просто не намерих подходящ .. искам да си намеря някаква работа ( имам предвид работа със заплащане ) .. майка ми днес търси .. има и една приятелка на сестра ми , която преди работеше като раздаваше брошури или нещо такова , а и заплащането е около 20 лева на ден. Не съм ревнала за работа , но просто искам да се занимавам с нещо по - сериозно през лятото , а и се пак ще искарам пари ;д .. НО идва проблемът , че съм на 13 ( на 19 юли навършвам 14 ) и има много малък шанс да ме вземат някъде ;хх .. повечето ми приятели през лятото ще си " веят гъза " , а аз просто искам да имам някаква работа , по - сериозна ( ако мога да се изразя така ;д ) , има и с какво друго да се занимавам , но това лято искам да е по - различно .. та ако имате някакви идеи ще се радвам да ги чуя

P.S и без тъпизми от сорта на " ходи да си играеш като децата " .. мисля , че съм достатъчно голяма и зряла за възрастта си , щом като пускам такава тема ; )

Мерси предварително !
    от една страна е похвално че проявяваш такава иниациативност но за жалост законът ти го забранява...естествено всеки има нужда от пари но по разумно е да почакаш защото при евентуална проверка може да си изпатиш както ти така и работодателят ти
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Мега фен Аватара на xoxi
    Една приятелка беше помагала на някакви хора да берат сливи и и плащаха между 30-40 лева..
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Евала че искаш, да се занимаваш с нещо през лятото.
    Аз първата работа я започнах на 13, но съм момче.
    За момиче на твоята възраст ме съмнява, някой да те вземе.Все пак закони и проверки има.За твоя случай единствено ако сина на познат на брата на приятелка на майка те уреди, иначе друг начин не виждам.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...

Re: Искам работа , но съм едва на 13 .. ;хх

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Е с това изречение изби рибата.
    Съжалявам, ама ходи да си играеш като децата. На 13 си, мамка му. Всички много бързате да порастнете! Къде сте тръгнали? Живейте си живота, 'щото после ще мрънкате. Ако тези пари ти трябват, защото си от много бедно семейство - ОК, ама аз не оставам с впечатлението, че е така...
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Град
    в света на приключенията ..
    браво че си човек;който има желание да работи
    но както вече казаха законът не ти го позволява
    ако може някой приятел или близък да те приеме да се занимаваш с нещо-става.. друг вариант няма;защото наистина си малка
    успех и приятно лято ))

Цитирай Първоначално написано от danias
    Цялата работи ти е в парите, не че ти се работи!

Град
    София
    Не е възможно, трябва да си поне на 16 години и да ти се вземе специален документ, че си физически здрава, който документ трябва да бъде представен в "Дирекция по труда".
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Aко живееш в не толкова малък град...можеш да станеш дистрибутор на Avon или Oriflame ...не се взимат много пари (зависи от поръчките), ама пак е нещо.Иначе не се сещам за друга работа на тая възраст ...
    нА ВсЯкаа Малka пикла дет0 мiii zAвижда...
    на мАйка и в п****та ..бе3 да се 0бижДаа...

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Евала че искаш, да се занимаваш с нещо през лятото.
    Аз първата работа я започнах на 13, но съм момче.
    За момиче на твоята възраст ме съмнява, някой да те вземе.Все пак закони и проверки има.За твоя случай единствено ако сина на познат на брата на приятелка на майка те уреди, иначе друг начин не виждам.
    и аз съм на 13 и съм момче.. какво почна ти на 13 ??

първо мерси на всики за отговорите ; )

PlamenMEN , ми не не съм от бедно семейство , нито съм примряла за пари .. както казах просто искам да се занимавам с нещо ново и по - сериозно. Няма да ми навреди да опитвам нови неща , ще продължа да търся , но ще започна работа чак , когато стана на 14 ( както много пъти тук се спомена , законът не го позволява ) , а и 1 месец не е болка за умиране ;д. Днес майка ми ще се опита да ме уреди в една фирма за раздаване на брошури , листовки и пр. и се надявам да успее . Ако има свободни места , ще пиша тук за информация на други , които желаят такава работа ; )

Ааа , дистрибутор на Avon .. преди се занимавах с това , защото майка ми е дистрибутор , но не ми хареса особено ; )

Още веднъж , благодаря на всички !
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Незнам къде ще те вземат.Те сега до колкото знам съкращават много хора и както си на 13 не вярвам да стане нещо.

Никакъв шанс нямаш за работа ..

Не ти трябва да работиш. Точно за ' ходи играй си ' си. За какво ще си губиш най-хубавите години?!?
    Stay up all night with the stars *

Супер фен Аватара на gabi_94
    аз също си търсех работа с раздаване на листовки но не си намерих Исках нещо до 10 юли, че после заминавам на морето и там ще работя на магазините на вуйчо ми Иначе аз съм почти на 15
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Ейй,какво не ти хареса в AVON ? Наистина е добро предложение за годините ти.Вярно,че е занимавка малко ама то всъщност това се иска от теб-да раздаваш брошурите ии да гледаш да зарибиш някой де,хаха.Аз така си печеля по 20-30 лв а веднъж цеели 40 Хъм...иначе трябва да имаш навършени 14 за да ти се полага някакъв вид работа,но пак не се намира много.Вече на 16 с документ от родител можеш,натам си е ясно
    И едно "Евала за желанието!"
    In this world there are many people but less of them can called "person".When you look someone in the eyes,if you see a light,just a little light like a star,it means there is something good,innocently inside in him/her.

^ Извинявай, но е трудно голям човек - дистрибутор да навие някого да си поръча нещо от Ейвън, какво остава за дете?

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    първо - шапка ти свалям за желанието! второ - работа на такава възраст се намира само с връзки... повярвай, знам го но щом навършваш 14 скоро, не е кой-знае какъв проблем... смисъл... от 13 до 14 има разлика

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ^ Извинявай, но е трудно голям човек - дистрибутор да навие някого да си поръча нещо от Ейвън, какво остава за дете?
    Всъщност от нашия клас имаше едно такова момиче.
    През учебната година се скъсваха да поръчват от нея и доста пари насъбра.А е само на 14.
    Отказа се обаче,защото сега през лятото като не е на училище няма кой да и се връзва и не събира достатъчно поръчки.

И от нашия клас имаше една, беше към Орифлейм и ми предлагаше парфюми на по-ниски цени, каталог тръгна даже да ми носи, но просто.. ако ще и да е най-отговорната, едно 14-годишно момиче колко може да пази един скъп парфюм? От къде да съм убедена, че няма да се напръска 20 000 пъти с парфюма ми, преди да ми го даде или пък да си слага от спиралата ми/ лосиона ми за тяло(примерно), преди да си ги получа?

Супер фен Аватара на Shia
    На магистрала няма възраст и печелят яко

....както и да е

на 13 няма зашо да почваш,почни курс ,нещо

Цитирай Първоначално написано от Shia
    На магистрала няма възраст и печелят яко

Или пък отиди в Америка и стани тийн звезда Като онея от типа на Хана Монтана и т.н.

В България на тея години за съжаление не можеш да си намериш работа Аз имам братовчедка в Германия на 13г. дето през учебната година раздава вестници и разни брочури, а през лятото сладолед ли продаваше, пица ли беше, и аз не помня к'во точно но беше нещо подобно. С някаква количка
    Жалко, че тук няма такива неща...

Град
    Burgas Bulgaria
    Една моя приятелка ще раздава брошури на дискотека в Слънчев Бряг по улиците .Баща и познава шефа. Така че трябва да имаш познати че да те приемат някъде на тази въздраст.

Град
    Враца
    Ами на мен мама ми беше уредила да раздавам брошури, 10 лв на ден, ноо понеже съм на училищеи не стана.. За лятото може да ме уреди и да продавам сладолед, но пак са връзки.
    Иначе и на мен ми се иска да работя лятото, ама нз кво ше стане ся.. Аз съм на 15

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Zdr. Za rabota- nz dali 6te nameri6, oba4e zn edin dosta dobur na4in za izkarvane na pari. Estestveno, ne e mn lesno. Ima mn konkursi, koito imat pari4ni nagradi za purvite 3 mesta. Trudni4ko si e oba4e. No pomisli, hem se uprajnqva6 dopulnitelno za u-6te, hem polu4ava6 pari (ako spe4eli6 de) Mi tova e nz dr na4in.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си