- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искам работа , но съм едва на 13 .. ;хх
Хм... аз това лято станах на 14 и мн исках да си намеря работа, но нашите ме разубедиха първо, защото закона не го позволява (никой работодател няма право да взима на работа "деца" под 18 години) и второ, защото цял живот ми предстои да работя и няма нужда да започвам от толкова рано. Казаха ми до края на училището да не работя (те всъщност ми казаха до края на убочението ми, обаче с тва не съм съгласна)
Е на 13 е трудно, да.
Не, че на 15 или 16 е кой знае колко лесно, ама все пак.
Аз пък си намерих и то постоянна![]()
Оня ден бях за свидетелство за съдимост...
Още не съм започнал, а вече я мразя тъпата работа.![]()
![]()
според мен сега си живей живота и си прави кефа щото като пораснеш пове4е щте има да си скъсваш задника от работа пък и е забранено за непълнолетни ве4е
Здравейте,
Искам да кажа по темата .. та така аз имам една позната ,която беше на 14 и пордаваше италански сладолед през лятото. Беше на половин работан ден ии докато беше на работа си зимашее книги и си четеше. Плащаха и по 1,50 на час ии тя си беше доволна.. Дажее понякога си похапваше от сладоледаа..![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен на този етап трябва да си учиш уроците. Всяко нещо с времето си.И аз искам работа,но няма... Приемам го,защото знам,че после цял живот ме чака работа.
Живейте бе хора! Живейте! После супер много ще ви липсват тези години. Знам,искате да си изкарате пари. И аз искам,но.. Това е положението. На този етап мога само да уча.
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ще те разочаровам... ама за свирки най-добре ще ти заплащат и ще те взимат сички...
да дойдем на темата... мене ме зимаха за фотографии, програмиране, сайтове, банери, изработване на теми за телефони... о и тежка работа...
това на 12... ся съм на 13
еми едва ли ще си намериш като си толкова малка.. аз съм на 15 и работя в местното Метро .. ама разликата е, че мене вуйчо ми ме уреди там, щото и той там бачка ..
.. тъй че не мога да ти помогна много
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Трудов договор имаш ли?Първоначално написано от uBuTo
Audio ergo sum
Не!Първоначално написано от ArrowsOfDeath
FUCK-тически не ме интересувате..
много ясно че е в парите то ако и се работеше без заплаштане... работа колкото и където си поискаПървоначално написано от pitbulll
![]()
аз съм на 14 и също искам да работя нещо през лятото .. не съм търсила,но всички ми казват,че под 16 няма никъде да намеря .. както са писали и другите закона не го позволява =S
И в тази тема пиша. Никой, който не е навършил 16 години не може да работи законно .
![]()
![]()
май само аз сам се уредил начи аз правя търговия продавам главно маркови тениски поръчвам си ги от италия понеже тате е там той ми то праща и аз ги продавам има и др решение ходи из квартала и разпитвай кой има нужда да му измиеш колата да изчистиш тавана или мазата разбирасе срещу известа сума пари де
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()