.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Хм... аз това лято станах на 14 и мн исках да си намеря работа, но нашите ме разубедиха първо, защото закона не го позволява (никой работодател няма право да взима на работа "деца" под 18 години) и второ, защото цял живот ми предстои да работя и няма нужда да започвам от толкова рано. Казаха ми до края на училището да не работя (те всъщност ми казаха до края на убочението ми, обаче с тва не съм съгласна )

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Е на 13 е трудно, да.
    Не, че на 15 или 16 е кой знае колко лесно, ама все пак.

Аз пък си намерих и то постоянна
    Оня ден бях за свидетелство за съдимост...
    Още не съм започнал, а вече я мразя тъпата работа.

според мен сега си живей живота и си прави кефа щото като пораснеш пове4е щте има да си скъсваш задника от работа пък и е забранено за непълнолетни ве4е

Здравейте,
    Искам да кажа по темата .. та така аз имам една позната ,която беше на 14 и пордаваше италански сладолед през лятото. Беше на половин работан ден ии докато беше на работа си зимашее книги и си четеше. Плащаха и по 1,50 на час ии тя си беше доволна.. Дажее понякога си похапваше от сладоледаа..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Според мен на този етап трябва да си учиш уроците. Всяко нещо с времето си. И аз искам работа,но няма... Приемам го,защото знам,че после цял живот ме чака работа. Живейте бе хора! Живейте! После супер много ще ви липсват тези години. Знам,искате да си изкарате пари. И аз искам,но.. Това е положението. На този етап мога само да уча.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Ще те разочаровам... ама за свирки най-добре ще ти заплащат и ще те взимат сички...

да дойдем на темата... мене ме зимаха за фотографии, програмиране, сайтове, банери, изработване на теми за телефони... о и тежка работа...
    това на 12... ся съм на 13

еми едва ли ще си намериш като си толкова малка .. аз съм на 15 и работя в местното Метро .. ама разликата е, че мене вуйчо ми ме уреди там, щото и той там бачка .. .. тъй че не мога да ти помогна много
    FUCK-тически не ме интересувате..

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    еми едва ли ще си намериш като си толкова малка .. аз съм на 15 и работя в местното Метро .. ама разликата е, че мене вуйчо ми ме уреди там, щото и той там бачка .. .. тъй че не мога да ти помогна много
    Трудов договор имаш ли?
    Audio ergo sum

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Трудов договор имаш ли?
    Не!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Цитирай Първоначално написано от pitbulll
    Цитирай Първоначално написано от danias
    Цялата работи ти е в парите, не че ти се работи!
    много ясно че е в парите то ако и се работеше без заплаштане... работа колкото и където си поиска

аз съм на 14 и също искам да работя нещо през лятото .. не съм търсила,но всички ми казват,че под 16 няма никъде да намеря .. както са писали и другите закона не го позволява =S

anonymous546178
    Guest
    И в тази тема пиша. Никой, който не е навършил 16 години не може да работи законно .

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad
    Ми на полето има за всички

май само аз сам се уредил начи аз правя търговия продавам главно маркови тениски поръчвам си ги от италия понеже тате е там той ми то праща и аз ги продавам има и др решение ходи из квартала и разпитвай кой има нужда да му измиеш колата да изчистиш тавана или мазата разбирасе срещу известа сума пари де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си