- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- КЪПАЛИ ЛИ СТЕ СЕ С ДРЕХИТЕ СИ НЯКОГА ?
Нощно къпане, бутали са ме в басейна с дрехите, на една полянка на пръскачките цялата компания , на морето веднъж ме мързеше да се събличам и влязох с дрехите в банята (после стоях на слънце докато изсъхна
)
Sick of crying, tired of trying, yeah, I'm smiling, but inside, I'm dying..
Имал съм случай,след работа по колата примерно..![]()
![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Да...ама само заради факта че бях излезнал на кафе с приятели (това преди години) и заваля "дъжд" .. или по-точно ПОТОП .. както и да е хаха ..с 1 приятел си тръгнахме в дъжда че бях много мокър и влезнах с дрехите..все пак и тях да изпера с мен АХХА![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
не обаче един път исках не исках ме хвърлиха в басейна : )
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Да,много ме радва да го правя![]()
Не съм се къпала с дрехи, обаче преди години такъв дъжд заваля, че и бельото ми беше подгизнало.![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
В басейн, след като сме се почерпили порядъчно или пък на пръскачките в парка...![]()
Да,но не го помня![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Събота имаше уникално масово къпане на фонтаните на НДК в София. Аз бях там и участвах. Има ли някой от вас който е бил там?
ейййй що не бях и аз там. Ако и други се кефят като се къпят с дрехи да ми пишат
Даа...мноого яко![]()
Да веднъж когато се натискахме с гаджето ми под душа и забравихме, че сме с дрехите.
Иначето като бях на 10/11 братовчед ми много обичаше да ме мята в басейна ни. Само ме чакаше да изляза с чисто нови дрешки, хващаше ме на ръце и бум в басейна, отивам да се преоблека, връщам се и айде пак да ме дави.Направо си живеех във водата.
Ами .. да в морето са ме хвърляли ..и в на една приятелка в басейна паднах /по скоро ме препънаха
/ и така около час и нещо си цамбурках във водата със дрехите и джапанките
![]()
*сън*
някои от вас редовно ходят да се къпят на фонтаните на ндк с дрехите, признайте си![]()
Ние използваме пералня![]()
![]()
Ми още не съм.![]()
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.