- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- КЪПАЛИ ЛИ СТЕ СЕ С ДРЕХИТЕ СИ НЯКОГА ?
Не, но много искам![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Ако искате ме мислете за смотана...
Не, не съм се къпала.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
не..все пак съм натуриянин![]()
![]()
6б3З10
При всяка възможност. Хем се накисват малко и стават идеални за пране, хем е странно и фън.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
И аз съм пробвала хвърляли са ме в басейни и в банята под душа съм се плацикала яко си е![]()
Бутали са ме в басейн с дрехите ;;Д![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Даа всеки път кат се къпа![]()
Before i forget i'm Psychosocial
Първоначално написано от DeinStern
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Дап.. яко е ..![]()
пп. Искам да ме хвърлят/бутнат в басейн с дрехите. Струва ми се яко..![]()
*сън*
да къпала съм се по долни гащи и тениска ;д и в басейн сме се бутали ..![]()
Много . много хора не ме харесват .. ! Среден пръст за тях за да стане интересно .
Първоначално написано от BaffaLsc
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Веднъж в морето стана така, че влязох с дрехите ...
Не е особено комфортно като полепнат мокри дрехи по теб, ама пък е фън.![]()
Първоначално написано от gLoRiToO
Къпал съм се...Ама да ми нямате късмета влезнах и с GSM-te...
![]()
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
Да, веднъж ... толкова много ме мързеше да се съблека, че влязох с дрехите... които в последстие съблякох в банята мокри![]()
В нас в под душа-не,иначе съм скачал в басейн и съм влизал в морето с дрехи,много е добро преживяването![]()
да..напрвих го заради изгубен бас![]()
So far away...
Първоначално написано от UniCoWN
![]()
![]()
Като бях на 14-15 години, с 2 приятелки бяхме в едната и решихме да се къпем тритеБяхме по прашки и тениски, всяка имаше тениска в различен цвят
Иначе в морето нямам спомен да съм го правила, но една приятелка веднъж като се напила, влязла в морето с една рокля, но после не могла да си намери сандалитеМного й се смяхме, още я бъзикаме
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Всяко лято на 2 - рия срок се прибирам чисто мокра, но в банята не съм се къпала с дрехи... За сега де![]()
![]()
![]()
Дам, ама в морето![]()
когато бях много малка и майка започна да ми разправя за бъдещия ми полов живот.. но очевидно искаше да ме подготви от по-рано ли не знам.. та почна да ми обяснява и аз толкова се погнусих и изчервих че отидох в банята и пуснах душа с надеждата един вит да измия информацията от себе си или поне да я забравя.. това не стана разбира се .. единствената промяна беше че бях прогизнала!
![]()
също мин година се прибирах от даскало ама беше тъмно и аз се спънах и паднах но не къде а в локва (доволно голяма).. ама разбира се.. както се подразбира бях цялата в кал и микроби .. и се прибирам и на вратата майка вика " оле какво се е случило" и разказах и и тя вика.. "бързо влизай в банята че имаме гости" и аз от вратата в банята и тя пусна душа и ми каза докато не махна калта да не излизам за да не я разнасям из стаите..
а ина4е в морето или от терасите някои да ме полее с вода то това по дефолт става
![]()
![]()