- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- КЪПАЛИ ЛИ СТЕ СЕ С ДРЕХИТЕ СИ НЯКОГА ?
Да вкъщи , усещането е невероятно, но предполагам в море , езеро или басейн е по-яко
В рамките на съзнателния си живот ... не съм![]()
в нас доса не ми се е случвалоиначее в морето, даа
![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Не,ама съм се къпал без дрехи![]()
![]()
Хах, да..Даже два пъти..
![]()
Преди да скъсам с бившия си (2 месеца) бяхме у тях за нещо. Бях си изцапала ръцете и му казах, че отивам до банята да ги измия... Той влезе с мен и започна да ме пръска... После аз му казах на бъзик ''Ами дай направо да влезем да се изкъпем с дрехите, а?'' А той го прие на сериозно и пусна душа.. Нататък е ясно...![]()
Втория път беше в един басейн. Бяхме с една приятелка на басейн и нали вече щяхме да си тръгваме, аз клекнах до водата, за да и покажа нещо викам и ''Вал, ела да видиш..!'' И тя ''Какво да видя? Как падаш ли?'' И както бях клекнала ме бутна и паднах в басейна с дрехите.... Е, не и останах длъжна, де..!![]()
![]()
На лагера след море или басейн влизах под душа директно с дрехите![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
в морето - да.бутнаха ме веднъж
в банята - да.бях леко пийнала![]()
Не ми се е случвало и не искам да ми се случва. Не ми се вижда много кеф, дрехите ми да прилепнат по мен и да ми мокреят![]()
Освен пръскането в даскало, веднъж с приятелките се окъпахме заедно с дрехите вкъщи -- и не, не знам защо.![]()
Да, преди няколко години![]()
още си се чудя на акъла
![]()
ДА!Ако става дума за басейнн:Доста често си се мятам с тях !Ако става дума за в банятА:веднъж не съзнателно че не съм се съблякла си влезнах под душа![]()
![]()
само със сутиен и бикини се е случвало![]()
Бягал съм посредноща под силен дъжд щото ми беше скучно,тва брой ли се![]()
>>DjBelev<<
О боже, НЕ!
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Мда, у нас, след като веднъж след училище ни беше много скучно изапочнахме да се ритаме локвите и да се пръскаме![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Ами не ,но не мисля да опитвам![]()
Нека спрем войната по пътищата заедно.
Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.
Да,в едно езеро![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
малее не,а искам![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !