- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- КЪПАЛИ ЛИ СТЕ СЕ С ДРЕХИТЕ СИ НЯКОГА ?
Дам. По лагери или на някои купон![]()
![]()
Женско съм ;]
Не съм..
Под душа - не. Иначе в морето, бутали са ме в басейн и в у-ще когато се мокреха.![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
ммм по собствено желание не съм (мразя дрехите ми да са мокри и да са на мен) , но един път бяхме на купон у една приятелка и след известно количество алкохол на някой му хрумна идеята, че всички трябва да се озовем в басейна , за да стане още по- весело ....
после ми идваше да го убия , но все пак беше забавно ...
Sometimes a smile is all it takes to steal someone's heart !
В басейн поне 20 пъти иначе в банята не съм се сещала ама ше пробвам някой път като съм сама вкъщи.![]()
Хахаха много интересна тема. В интерес на истината не съм се къпала в банята с дрехите. Но сега ми дадохте идейка![]()
Ама за през лятото де
![]()
Ooo,Да,влизала съм с дрехите в морето,но беше за кратко,защото ме беше страх да не ми се разбоядисат..все пак това е морска вода.Иначе когато бях на село тогава в един голям надуваем басейн с приятелки,обаче нямах кърпа и ходих мокра с колелото до нас да си взимам.![]()
![]()
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
Да, миналото лято уж щях да си измия краката и хоп отгоре душа се пусна...
да, но е било най-вече заради приятелката ми, която винаги ще ме дръпне в морето с дрехите... Някои жени просто обичат да се мокрят...![]()
Не,но съм заспивал пиян във ваната.Това брои ли се?
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Да, и то не веднъж.![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Къпала съм се .. ;дд Беше миналото лято .. една вечер се прибрах и се чувствах толкова мръсна , че направо с дрехите под душа ;д
В морето, басейни, под душа.. къпала съм се. хДД Много е забавно особено ако си имаш компания.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Да,когато бях малка и се къпахме в една река..после в банята направо с дрехите,че лепнех цялата.
Believe in yourself.
Разбира се. оО
На мен пък са ми много странни хората, които се къпят чисто голи, даже без долно бельо.
Да - бях решила да си правя арт фотосесия, докато се къпя, а не исках да съм съвсем гола, и влязох под душа по тениска и гащи.![]()
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫
Да ве майна , всеки път така се къпя!|
Не съм се къпала,ама без да исках се накиснах в един басейн с летните дрешки![]()
maDamn
да. обикновено ми се случва по морето![]()
Не се гордея с това, но да
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...