- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- КЪПАЛИ ЛИ СТЕ СЕ С ДРЕХИТЕ СИ НЯКОГА ?
о да веднъж бях много пияна и кака ме вкара барабар с дрехите под студения душили пък на на село на реката има едно място дето се скача от скалии бях толкова нетърпелива че скочих от 5 метрова скала с дрехите ама поле бързо изсъхнах
Ммм да. Всяко лято в морето.
По принцип не го правя умишлено, ама все ще се намери някое момче, което да ми изкрещи "ВАДИ ТЕЛЕФОНА ИЛИ ТЕ МЯТАМ С НЕГО!!!!!"... Най=често се случва покрай 24 май.
Да,всеки път..Даже редувам дрехите според зависи,единият път анцунг,другият път панталони,третият път дънки,четвъртият костюмче с вратовръзка,някой път на найк,някой път на пума,друг път пък на адидас.Зависи от случая.
Що за проста тема?
Да,къпала съм се.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Винаги се купя с дрехите, за мен е обидно, ако се купя гол, има ли хора да се къпят чисто голи?
не съм, но ми се иска някоя морска вечер
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Ако все още не сте пробвали, а ви се иска, и сте от София, сега е момента да пробвате на фонтаните на НДК![]()
Аз предлагам да се организираме и някой ден да си направим масово къпане пред НДК![]()
Да.
А ВИЕ КЪПАЛИ ЛИ СТЕ СЕ НЯКОГА??? Някой хора тоолкова смърдят... Поне в жегите си трябва, ама пуст инат :х
always late but worth the wait!
Момче, като се напия или напуша толкова много, незнам какво права.. тва не ми се е случвало, ама сигурно си бил или пиян или напушен.. uhuaxhuaxhuaxuhaxhuaxhuax
Да ... спомням си, че веднъж бях влязла под душа с дрехите![]()
скоро бях на семинар в Турция и ходихме на плажа Инеада обаче аз не си носех други дрехи за преобличане и направо нагазих в морето с дрехите беше супер яко!(бях облечена с дълъг анцунг и тениска иначе си събух маратонките)![]()
Ако да те полеят с 3 еднолитрови шишета върху главата ти и да станеш вир вода е къпане с дрехите,тогава да,определено.. и то всяка година през последните дни в училище ..
Последно редактирано от vas4e3to0 : 06-26-2012 на 09:17
hah ami,kogato se pribirah ot uchilishte i valeshe dujd kato iz vedro i cqlata bqh mnogo mokra i da..moje da se kaje che sum se kupala s drehite ;DD
Да.. ии съм се мятала в басейн с дрехи :ДД
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥