- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- КЪПАЛИ ЛИ СТЕ СЕ С ДРЕХИТЕ СИ НЯКОГА ?
Един горещ следобед бях в парка с приятели. Там се измокрихме всички и косата ми стана на нищо... Като се прибрах в нас от вратата направо в банята изтичах, за да изпреваря сестра ми и се къпах така.. Ааа, също и на морето... бяхме на плажа, ама времето не беше много хубаво иии бях с дънки... и така влязох във водата- с пуловера, дънките и маратонките![]()
Оооо, в училище супер често се пръскахме с вода, особено като беше жегаВкъщи се мокрихме с 2 приятелки и наводнихме апартамента
![]()
![]()
Да ... празнувахме един рожден ден ... доста мокър се оказа![]()
ми да на последната екскурзия играхме на шише и един приятел трябваше да ме носи от стаята в която бяхме до басейна(т.е. във басейна)беше мноого яка екскурзия
![]()
ми да, бях на басейн и отивам вече в съблекалнята да се обличам, че ще си тръгваме с приятелите и излизаме, обаче минавам покрай единия от басейните, който беше най-дълбокия и едно момче от моя клас беше вътре в басейна и ме хвана за крака и ме събори в басейна![]()
и аз се паникиосах, че е дълбоко, а всъщност мога да плувам. Както и да е, то момчето усети че ще се удавя и ме хвана и ми помогна да се хвана за края на басейна ама ми идеше да го убия после
![]()
. Бях с бял потник и син сутиен с дантела и като се намокрих всиииичко се виждаше
добре че поне живеех горе долу близо до басейна.
А веднъж на рождения ден на най-добрия ми приятел бяхме на басейна на баща му, то беше май месец, сезона не беше започнал и не беше мн топло ама ние решихме да скочим с дрехитеама тогава бях малка - 3ти клас
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
хммм.... като бях мъничка iii играехме някакви игри като се пръскахме сус пистолетчета .. после минахме на големи бутилки от кока кола и се прибирах мокра до кости ;д но иначе друго освен това не ...![]()
![]()
да в морето последно в езеро а и в банята мисля че съм влизала с дрехи
(sun)~{}*
Падала съм в басейн, хвърляли са ме във фонтани, в морето съм влизала (тогава гонех кучето)![]()
в морето добре, ама аз мойто го гоних в язовир ИскърПървоначално написано от m3talmania
![]()
бях мокра до кръста само...иначе в даскало са ме мокрили с вода, на дъжд, но не и в басейн или под душа...
Не по-собствено желание, но ме бутнаха в един шадраван дълбок около метър. После не ме питайте как съм се прибирала.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Първоначално написано от teenems
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Един път братовчед ми ме пусна в басейна с дрехите :Д
Иначе нарочно май не съм се къпала с дрехите![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Нем ...![]()
Ами не съм бил с дрехите под душа, но яко сме се пръскали с приятелите при един фонтан....![]()
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Никога не е било нарочно. Единият път се спънах и паднах в морето....Добре, че беше топло...А другият път беше преди две седмици. Влязох във фонтана в парка.![]()
Не още, ама има време.![]()
![]()
Само с боксерките съм се къпал![]()
![]()
Като трябва да си пера униформите,влизам направо с тях в банята.Ама това когато нещо ми е прищракнало.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не съм >.<''''' и като, че ли не ми се иска xD
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Къпала съм се с дрехи, скачала съм в басейн с дрехи.
Не... какъв смисъл има?!