- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- КЪПАЛИ ЛИ СТЕ СЕ С ДРЕХИТЕ СИ НЯКОГА ?
ем ако се брои незнам при мен стана така че отивамес фр на басейн и като почнахмедасесъбличаме за да сме по бански аз всичко си махнах без потника и едно момиче сезасили и така ме бутна и паднах с потника де хубавото е ч1е не цопнах с всичките си дрехи![]()
Да,на едно зелено училище.Значи пристигаме ние първият ден и всички ауууу басейн- 4 клас бяхме,а когато ходихме в 3, нямаше басейн (ся съм за 6 клас) иии момчетата лесни- по боксерки,нали са като плувки. Аз запретвам крачоли,понеже съм мъжко момиче а онези лиглички охх да не съм луда ,ще си намокря новият потник,16 лева струва... супер ги мразя и предпочитам момичета като мен които движат с момчета,но не са лигли. Ама доста се увлякох- таа запрятам крачоли,влизам там където е плитичко в някакво островче дето ми е до колената и един френд доста пълен се засилва и го гледам,че ще скача. Той ужасно обича да се закача с мен и се е ебавал човека,ама аз уплашена,че като скочи ще ме опръска даааи газ в басейна,и тя водата срещу мен.И се подхлъзвам и се 4ува : Лиуууус,Плиооос,бумс дрешките. Как съм се хилила сама на себе си
![]()
![]()
хахх после ме досрамя ама те не ми се подиграваха а ся постоянно ми го припомнят
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
да миналата година с 2 фр и 2 момчета в басейна
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Бутали са ме в басейн с дрехите. На едно нощно къпане в морето, домързя ме да се събличам. У нас в банята пускам душа, мокря се... А, ама аз не съм се съблякла...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не съм .
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Не съм.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
ами не...но и не горя от желание xD
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Аз съм се къпал ето и видео съм си направилhttp://vbox7.com/play:b26b7a44
![]()
Първоначално написано от Naasko
![]()
![]()
Забавно.. Искам и аз
![]()
![]()
Та.. По темата.. Толко мноо пъти ми се е случвало да се къпя с дрехите.. Особенно в даскало - всеки ден, на морето - доста често, на река - винаги, в банята - 2-3 пъти![]()
Е то не е истинско къпане, но са ме бутали в басейна с дрехите) Беше егати зарибеното
)))))))))))) :Р Искам пак!!!!
![]()
Аз като се нахакам редовно се къпя с дрехите ...Първоначално написано от kosharata
то просто ще се претерепя ако почна да се събличам![]()
![]()
Тей кат се изкъпя със ледено студена водаа ми идва
малко баланса събличам се слагам едни боксерки и се просвам
на леглотоМН яко ;D
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Първоначално написано от zero
![]()
![]()
Това определено ме зарадва
![]()
не,не съм
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
даминалата година на плувния басейн брат ми ме бутна в басеина с дрехите
...кат бях на морето след дългото пътуване ме мързеше да се събличам и веднага влязох под душа
![]()
wcичкi stanaхте зwezдиi ,
aма маi zabраwихte ,
че зwezди ima
caмо на неbeto ...;;[!]
Мдам миналата седмица бях адски пияна - забравих да се съблека и влязох във ваната с дрехите.![]()
+1Първоначално написано от kobrichka
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Целенасочено - не, ама съм падала във фонтана пред президентството...по сред бял ден
Първоначално написано от ANTIHUMAN
...Люб0вТа е сТълБа п0 кОято0 сЕ кАчвАш сЪс сМях,а сЛиЗаш сЪс сЪлЗиИи... !
Само веднъж, на басейна Варадеро. Беше преди 1 година, на 15 юни, за завършването. Бяхме решили целия клас да отидем на басейн, обаче мама не ми даде да си взема бански, защото уж щяло да бъде студено, а то една жега ... И като отидохме на басейна, не издържах и се хвърлих с дрехите. Беше много яко... И искам пас :P
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Оо мн пъти. Миналата година на 1 лагер няколко човека ме набутаха с чаршафите и пижамата под душа както си спях. Влизала съм в морето със дрехите. Във фонтани с приятели - най-редовно. Няколко пъти ми се е случвало толкова да ми се спи и да ме мързи, че да вляза с дрехите под душа. В басейни съм падала много често.