- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- КЪПАЛИ ЛИ СТЕ СЕ С ДРЕХИТЕ СИ НЯКОГА ?
да :Р
даже са ме къпали... като отрезвителен метод![]()
ДааааНяколко пъти :P
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Да,в реката на село
Не съм пробвала досега,ама и това е идея.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
амии .. мисля, че не![]()
![]()
R.I.P Michael Jackson
![]()
![]()
I will never forget you!! I love you !!
Аз не съм.
бтв, може аз да съм те умокрила.Обичам да го правя простоо, особено върху няк'ви нагласени госпожички. Ама като целя от високо не винаги уцелвам, а и то много малко вода им капе. Аз поне сега само вода слагам, преди правехме едни бъркочиии, определено бяха отровни (за пиене).
.......
Вчера за пръв път,бяхме ходили на река и всички момчета (16 до 19 години) бяха дошли у моята фр.И кво прайм ний и изведнъж три момчета влязоха да се къпят ии изведнъж идва единия и ме хваща,те са доста силнички щото бяха борци ии ме вкараха и мене,а тъкмо бях с изсушени дрехи.И цялата ме омокриха,после угасиха лампите ии ме затиснаха в края ии нататъка няя разказвам ..Все пак се измъкнах с триста зора,аа бтв два пъти ме вкараха
![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Оооо най-редовно са ме къпали с дрехите, за да изтрезнея![]()
Само с чорапи щото бях пияна и неможах да ги сваля![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Къпането с дрехи е нещо което правя от доста отдавна. В началото беше за да правя напук на наш'те, които много се дразнеха на това. Постепенно обаче свикнах с усещането и накрая така започнах да му се кефя, че почти всеки път като се къпя вече го правя с дрехите (разбира се, гледам да си заличавам следите след това, че да избягвам излишни скандали). Летата, когато ходя на море с приятели непрекъснато се озовавам във водата с дрехите. Когато някой ме попита защо не се събличам преди да влеза или се оправдавам със силното слънце, или че съм си забравил банските, или че го правя нарочно за да ми е по-прохладно после. Много обичам да се разхождам след плажа в жегата с мокрите дрехи по мен. За жалост, много бързо изсъхват, но морето е винаги наоколо когато ти потрябва![]()
Беше лято...Бяхме на планина...Имаше река и се хвърляхме направо с дрехите![]()
carry a smile all the while (:
Искам и аз такова даскало!Първоначално написано от mucinkata93
А там всички ли се къпете с дрехите или само ти?
да,беше много яко преживяване![]()
М да случи ми се веднъж и то не беше по желание..бутнаха ме в една душ кабина и ме мокриха с много студена вода..караха ме да се къпя с мъжки шампоан..като се сетя...![]()
Щастието на човека е в малките събития..!
Да.
Преди 2 седмици на морето...
Аз понеже си тренирам сутрин и следобяд (разбира се не достатъчно редовно при наличието на толкова алкохол)
...и тренирах с калци, обувки за футбол, екип...
Един път с гореспоменатата екипировка тичах по самия бряг (не бях много пиян xD) и по едно време ритнах топката към шамандурата и влязох с дрехите във водата за да си я донеса.![]()
Много странно ме гледаха всички...![]()
никога не съм се къпала с дрехите .. или поне не доброволно![]()
![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Мии веднъж само по боксерки.. иначе не![]()
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)