- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- КЪПАЛИ ЛИ СТЕ СЕ С ДРЕХИТЕ СИ НЯКОГА ?
ъъъъъ.. не![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Разбира се,това ни е редовния номир със сестра ми
ами то моето не е точно къпане.. ами по- скоро намокряне![]()
Просто аз
Няколко пъти в банята у нас! Готино е! Много бих искала да влезна в морето с дрехи но досега не ми се отдавала възможност![size=3]
В басейна на хотела ми по това време няма никой, та реших да ударя няколко дължини с дрехите с които бях облечен през деня. Супер яко! В момента съм все още с мокрите дрехи в стаята и си мисля, че е време за един душ да измия хлора![]()
еми миналото ялто бяхме на центъра из аваля много дъжд и всичко в нас и бях цялата мокра чак от сутиена ми течеше вода,само отзад полата ми беше суха,всичко друго мокро и подгизнало,ако това се брои значи Да,но иначе в банята с дрехите не съм![]()
да, бях на лагер на морето и влезнах с дрехите в морето.
Влизал съм в басейн с дрехите.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
в басейн съм скачал с дрехите нооо това беше много нетрезвено решение
Само два пъти пробвах с дрехите да се къпя.Първоначално написано от kosharata
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Хаха..Мда..Веднъж-два пъти се изкъпах с дрехите..Беше лятото щот бях ядосана на едно момиче ии..от яд право под душа с дрехите..!
![]()
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥
да! лятото на 1 канал с компанията.. намерих ме го случайно и викаме утре ще дойдем да поплуваме малко .. ама един френд вика айде сега и момичетата с дрехите ..
беше много гадно и като се прибрах пак под душа с дрехите да се дезинфекцирам ..
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
не![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Ние с приятелката ми миналите лета, докато е още наще не са много съгласни да се ходи на плаж, се къпахме с дрехите.. мно забавничко ни беше, после всички ни гледаха някакво.. странно ..Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
Иначе и под душа съм влизала с дрехите![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
в едни басейс две приятелки с все дрехите
беше мн яко
+1 И мен така,беше много яко междо друготоПървоначално написано от xoxi
е само аз ли не съм опитвала![]()
Случвало се е няколко пъти на купони. Адски е весело, особено като сложим в душ геловете вода и започнем да се плискаме ..![]()
![]()
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
mda prez lqtoto edni idioti me bqha poleli cqlata s kola...az se pribrah i napravo s drehite vlqzoh v banqta