- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- КЪПАЛИ ЛИ СТЕ СЕ С ДРЕХИТЕ СИ НЯКОГА ?
Не съм.
Но обичам да се разхождам под дъжда с дрехите (естествено) и да усещам как всяка капка попива...
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ми случвало се е. Даже тая година на морето след плаж си се купах с дрехи в банята щото не знаех кой изрод ще влезе при мен пък и така по лесно се перях![]()
Lexynnka
Често
Първоначално написано от Alice3
+![]()
![]()
`only God can judge me!
не . .Първоначално написано от kosharata
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
+Първоначално написано от sladur4etyYy
Mного много много пъти,все по купони![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Да, много пъти през лятото (с кофи и бутилки..)![]()
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
ми да лятото ме бутнаха с дрехите в един басейн![]()
и също като бях на лагер се разхождахме и изведнъж когато минах покрай едни хотел и излискаха един леген с вода и аз късметликата право върхо мен
оттогава ме е страх да минавам мн близко до хотели и се оглеждам но беше адски кофти изобщо не очаквах
![]()
![]()
да тоя януари.Напълних ваната и с няколко мои приятелки си сложихме краката във ваната и едната предложи да се изкъпем с дрехите та така
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
Първоначално написано от L0ST
Викаш да не изтървеш сапуна че тогава става лошо ..
![]()
дам в морето редовно на 24 май след манифестация .. иначе вкъщи не ми се е случвало
![]()
сега се сетих че преди години на един рожден ден влизахме с дрехите в басеинмного яко особено като се наложи да се прибираш мокър до вас .. добре че живеех наблизо
![]()
Редовно се плацикам с дрехи и е много яко осбено лятото като се върна от някъде. Супер разхлаждащо е![]()
да лятото в басейн![]()
Ами.. да ама не по мое желание.. бутнаха ме в басейна
![]()
[b][color=black]Espa
оф ми не само с бельото ;д
Когато бяхме малки и си играехме със съседчетата, аз взимах един огромен маркуч и ги гонех из целия двор. Ефектите... абе, ясни са. :д
Да веднъж бяха дошли при нас едни момчета от София и един наш приятел си замина на селото остави ни ключа за къщата си една огромна на 2 етажа и 2 дена купон брат![]()
И като се напихме с една фр дай ся ш са къпем да изтрезняваме
Вземам аз от закачалката един суичър да не си мокря косата и лицето че па и грим имах и лак ии .. и влизаме двете в банята с мойта фр и аз слагам качулката на суичъра кво стана намокрих го целия,махнах го и двете чисто голички и пияни та гътнахме и пердето там дето е душа.. и така си го и оставихме вътре паднало,мокрия суичър на плочките ,.. абе цялата къща беше кошмар
![]()
да, в басейн и веднъж с една приятелка![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Да къпала съм се беше супер яко ..... ходих да спя у една фр ама се слу4и така 4е банския ми бе6е умалял и се купах с дрехи![]()
![]()
Да къпала съм се беше супер яко ..... ходих да спя у една фр ама се слу4и така 4е банския ми бе6е умалял и се къпах с дрехи![]()
![]()