- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво бихте направили ако разполагахте с 1.000.000 долара?
не знам защо написах тая тема
интересно ми е да чуя мненията ви..дали бихте похарчили тея парички за коли,дрехи почивки или бихте инвестирали в нещо![]()
![]()
айдее пишете![]()
Щях да ги даря за благотворителност!![]()
Grumpy old madman
На мен налиПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
А аз нямам 1 000 000 долара.
Fuck the "ако"s
Ми ако не се беше родил?
Ако Ботев не беше убит?
Ако Царя беше оправил за не знам си колко дена държавата?
Fuck the "ако"s
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Трябва да си глупак, ако не ги инвестираш в бизнес или да ги вложиш в нещо![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ще заложа че бербо ще е най безполезен играш в манчестър и ще спечеля на 100% и ще имам пари за FXX![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Ще си построя или ще си купя ако ми стигнат паричките, един от тия готините хотелчета в Дубай.![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Ще купя на Cherinka нова клавиатура.![]()
ACϟDC
директно се регвам на WSOP main event
то ако ставаше с 1кк хотелчетата щяха да се препъват вече сешсе...Първоначално написано от rauwkost
аз ако имах щях да си купя една хубава кола като за начало.. и някое апартаментче към центърО..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Е 1 милион мислиш няма да стигне ли?Първоначално написано от Disrespect
При такова положение 'ше ги слагам в касичката и като събера още толкова ще измисля нещо.
![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Ще си осигуря следването и ще си купя апартамент в града, в който ще следвам. Една част ще дам на мама да си отвори бизнес, другата ще я инвестирам по някакъв начин, за да разполагам с пари за да обиколя насам- натам след като завърша.
В общи линии като изключим апартамента и частния бизнес, всичко останало си остава в сила, само дето на собствени разноски. Не е болка за умиране![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Миии ще си подсигуря доста добър стандарт на живот през следването ми. Тоест ще облекча родителите ми. Ще се посъветвам със светила в областта и ще инвестирам в даден бизнес, а защо да не започна и свой такъв. На по-късен етап бих си купила кола и апартамент, в града, в който бих се устроила в дългосрочен план. После може би ще пообиколя няколко местенца, които съм си ги заплюла от край време: Египет, Перу, Ню-Йорк, Лондон и бих поостанала за месец в Хималаите, тъй като съм чувала много разкази как човек се променял там и ми е много чудно да разбера причината. Е, дори и да не я разбера, малко мъдрост не би ми дошла в повече.
Айде стига, че се размечтах, а ги нямам. Поне утре знам, че първото нещо, което ще направя е да пусна тото фиш. И да спечеля няма да е такава сумата, ама пак е старт.![]()
П.П. - То пък утре (днес) е Четвъртък, теглят тиражите, ама аз и моя късмет![]()
![]()
Те евреите разполагат с милиарди![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Ще започна да мисля в какъв бизнес да започна и ще се посъветвам с някои лица относно това.
триетажна къща на брега в Щатите е около милион...Първоначално написано от rauwkost
Ще си купя жилище, и неща от които имам нужда. Ще инвестирам и ще даря ...
ще си купя вила в някоя планина, на непроходимо място с много свеж въздух и сняг и едно частно плажче някъде дето няма много хора и ако остане нещо, ще го изям и ще го изпия.
Ще ги дам на мама и тати, а те ще ми купят шоколадче КУМА ЛИСА!![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
сега кухнята-ножа-банята-вените или как беше тамПървоначално написано от Raybeez
![]()