.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен

Има ли реални шансове балът в ИУ тази година да падне ?

Как мислите ? Аз искам да кандидатствам във ВИНС Варна, но за съжаление едва ли ще ми стигне бала, който е 21.21 :/ А гледам за Маркетинг са приемали минимум на 3то класиране с 22.46. Та има ли някакъв минимален шанс балът в сравнение с миналата година да спадне с цяла единица или е абсурдно да се надявам на подобно нещо ?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цяла единица не. Абсурд. Даже е по-вероятно да се вдигне. Поне такава е тенденцията от предните години.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Не знам при теб, но 2008-ма в сравнение с 2007-ма в Бургас баловете на някои училища (повечето) паднаха с по няколко единици. Например английската от 32-34 през 2007, миналата година са влизали и с по 29...което е страшно голяма разлика...не знам дали е заради малкото кандидатстващи или просто като цяло оценките са били ниски...надявам се и тази година да е така. На теб успех ти пожелавам!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от 3ff3k7a
    Не знам при теб, но 2008-ма в сравнение с 2007-ма в Бургас баловете на някои училища (повечето) паднаха с по няколко единици. Например английската от 32-34 през 2007, миналата година са влизали и с по 29...което е страшно голяма разлика...не знам дали е заради малкото кандидатстващи или просто като цяло оценките са били ниски...надявам се и тази година да е така. На теб успех ти пожелавам!
    Става въпрос за ВУЗ, а там положението е доста по-различно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Съмнява ме и мен да паднат, а дори и ако паднат ще е МАКСИМУМ с една единица.Аз се отказах от там, защото ми е много нисък и не ми се дават само парички на вятъра
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Голям фен
    Ами аз ще си поддам документите с матурата,ама на изпит няма да се явявам,защото да уча 600 въпроса за тоя дет духа не ми се иска..пък ако стане с матура, дай Боже..

Мега фен
    Град
    София
    Според мен пък ще падне балът. Тенденцията от последните години е такава. Плю това 89та и 90та година са с изключително ниска раждаемост.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си