- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви са предимствата и недостатъците на влюбването?
предимствата-че ти е весело и имаш чувството,че летиш,а не ходиш по земята...самото усешане,което ти носи влюбването е неописуемо..
най-големият недостатък,е че се разсейваш страшно много иииии това доста често играе лоша роля в училище![]()
само недостатъци
Предимство: Супер ти е готино. Не може да се опише любовта.
Недостатък: Винаги има край!
Първоначално написано от ScionOfStorm
предимства-има за кого да се мечтаеш,когато сън не те хваща
-има на какво да се надяваш,ако обекта на твоята любов не ти е гадже
-знаеш какво да си пожелаеш,когато видиш падаща звезда и всички др желания са се изчерпали
ако любовта е споделена
- си прекарвата супер хубаво и ти остават спомени за цял живот;
-разбираш какво значи да те е наистина грижа за човек,който не ти е роднина или приятел
-знаеш,че можеш да разчиташ на някого
-знаеш,чи вечер някой заспива с мисълта за теб.
Недостатъчи
-вечно той/тя ти е в ума
-общо взето си губиш акъла,когато го/я видиш
-с влюбванито и любовта често идва и ревността
-ако чувствата не са споделине пада голям рев и предпочитани филми стават сапунките и романтичните,драмите
-(пак ако не е споделено) почваш да се питаш какво толкова ти липсва,че не те харесва.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Предимство:може просто да го кажа че се чувстваш истински жив и щастлив
Недостатък: Когато края настъпи почти винаги единия е много наренен и по кофтито е когато това си самия ти
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Предимства:
- имаш чувството, че летиш, че си на седмото небе, че можеш да си удариш гъза в тавана от кеф![]()
- през моментите на очакване, когато нямаш търпение да видиш обекта на любовта, чувстваш една такава "приятна тревога", "гъделичкащо нетърпение", което води до отделяне на серотонин (хормон на щастието) т.е. е хубаво за здравето.
- мечтаеш т.е. поставяш си цели, което също е хубаво
- на лицето ти има една такава влюбена усмивка - натоварваш мускулите на лицето![]()
Недостатъци:
- може да си по-разсеян от обикновено, което може да дразни околните или да ти пречи на теб, но ти просто не го забелязваш![]()
- всичко това води до идеализиране на обекта на любовта ти, което води само до още и още ПРОБЛЕМИ
Now don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
It slips away, and all your money won't another minute buy.
Dust in the wind, all we are is dust in the wind
http://www.last.fm/user/way_out_of_here
Само.аз.ли.смятам,че.влюбва ето.няма.недостатъци...
Толкова.красиво.и.приятно.н а.изживяване.чувство.....къд ,пък,вие.и.вие,кусури
сте.тръгнали.да.му.вадите..
Безсрамници!
еми ако любовта е споделена няма недостатъци или ако има те са мн малки,а предимствата са мн
Не намирам недостатъци също. Може би разсеяността понякога е пречка, особено за учениците, но на кой му пука. ;д Пък и не знам за останалите, но лично на мен и самото страдане някак ми харесва. Не мога да обясня точно защо, но то може би също ме кара да се чувствам жива, както щастливите моменти ме карат. Абе, по-добре да изпитваш нещо, независимо положително или отрицателно, отколкото съвсем нищичко и да не се чувстваш добре в кожата си и да се чудиш кво точно става с теб и т.н. (;
предимството е, че летиш, знаеш, че отсреща има някого. Като мислиш за него/нея просто ти толкова приятно да не говорим, когато си припомняш и моментите заедно![]()
Недостатъците - болката е огромна
![]()
![]()
и мисълта, че вече го няма този, който преди е бил неотклонно до теб и какво ли още не, не може да те напусне
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
предимството е, че летиш, знаеш, че отсреща има някого. Като мислиш за него/нея просто ти толкова приятно да не говорим, когато си припомняш и моментите заедно![]()
Недостатъците - болката е огромна
![]()
![]()
и мисълта, че вече го няма този, който преди е бил неотклонно до теб и какво ли още не, не може да те напусне
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Първоначално написано от plmn
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
+1 :PПървоначално написано от lipsvashh_mi
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
само недостатъци от последното ми влюбване ,развалихме си приятелството и нищо не стана попринцип демек несподелена любов така че нз