- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Къде ще прекарате ваканцията?
в леглото![]()
В нас, на море, на планина, на село, в Пловдив. То свъщност няма значение къде ще отида по-важното е да виждам нови и нови места.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Ами сигурно ще дойда за няколко дена в София,на село за мааааалко..морето отпадна,маймного,много искам да отида в пловдив,ама не знам дали ще ми отдаде такава възможност.
![]()
Най-вероятно няма да ходя на почивка, но ще компенсирам с ходене на село и повечко партита и спорт.![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Като стана на дума в горния пост, и аз съм намислил усилено да поспортувам това лято. Дано мързелът не надделее![]()
А инае най-вероятно ще си стоя в града, както през последните 1000 години без изгледи за пътуване до море или планина. Най-вероятно само до село (оо колко вълнуващо/ )![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Оставам си в Хасел.За няколко дни в Антверпен, може би за 1 ден на морето ,но като цяло съм си в града.
Ще съм си в Русе, през може би, по-голямата част. Вероятно ще ходя на море, около седмица при леля в София, после пак съм си в Русе. Друго май.. не се очертава. Иначе в града ще излизам с приятели, ще ходя на разходки с мама, евентуално с баща ми ще си направим някоя екскурзийка до някое селце наблизо и така. Прекрасни ми се виждат плановете досега. Това лято искам почивка, в пълния смисъл на думата.
ше я прекарам у канавката![]()
ами надявам се днес кандидатстването ми на работа да мине успешно и пюли ще съм на бачканица... после август ше съм при едни приятели, от които едно момиче харесвам... ии така
![]()
Ще ходя до Казанлък ;; десет дена на моренце ,, и после тука ще си умра от алкохол~
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
ще пътувам налЕво-надЕсно
На лагер, в София, на село, на море за по 2-3 дни през седмица.. с приятели![]()
Море, концерти, пътуване из страната..и нещо за планина може да с еизмисли..доволно ще е.![]()
What you give is what you get!
Ще ходя на село ..и при другата ми баба: Очертава се една обикновено скучна ваканция, както през последните 1-2 години
![]()
Now don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
It slips away, and all your money won't another minute buy.
Dust in the wind, all we are is dust in the wind
http://www.last.fm/user/way_out_of_here
В чужбина, на море, в София или в Пазарджик при баба ми.
ами за съжеление няма да е това което планирах а ще съм в Панчарево![]()
![]()
![]()
![]()
Наполовина тук и наполовина в България иначе на компа,плаж и т.н![]()
![]()
xaxaxaxax
И аз искамПървоначално написано от JustLikeHeaven
![]()
Иначе при мен не се очертава нищо интересно.При баба, на море и вкъшти![]()