- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво искат момичетата ( жените ) в секса
Охоо !! Това не го бях прочел !! ЯКО !!Първоначално написано от monincetyyy
А ми напиши с думи прости какво точно искаш![]()
Ще е интересно четиво![]()
п.п. Фрази " не си никакъв че да ти казвам' или 'имам всичко, което искам' и други се приемат за 'грешен отговор'![]()
Сори ама не
Ми значи за да получи момичето невероятен оргазъм ти трябва едно въже ( не сезал, въже ) , от по-дългите. Караш момичето да падне на 4 крака на земята и прекарваш въжето през средата през гърлото й. С остатъка от въжето налагаш седалищната област на момичето. Това ще я изпрати в облаците (от удоволствие). Пробвано е и действа на всички момичета![]()
![]()
ПП. Избери си друга китара за профила вместо ламаринената за кой път ти казвам
обичам мъжа да води. Да държи на своето, но все пак междувременно непринудено да ми обръща предостатъчно внимание. Сякаш му идва отвътре. Не обичам паузите и ленивата работа. Обичам дългата любовна игра, но това не значи 3 часа някакво бавно мляскане и галене - трябва да е страстно, енергично. Това е.. другото е.. ами то идва от самосебе си
Има нещо,много вярноПървоначално написано от NeZaPoznat
ем че кво да искат ?!.. искат мен разбира се![]()
искат нежни целувки, бавно, но точно пипане и добра кординация![]()
познах ли ?
Хах ! До някаква степен..![]()
Но всеки е различен..![]()
Тц тц тц тц тц тц тц тц !!Първоначално написано от shokoto91
Ей умни хора бееее !!
![]()
Тц тц тц тц тц тц тц тц !!
По ясно никой не може да го каже![]()
![]()
![]()
по малко от всичко....и ас съм за това[/b]
дамммПървоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами искам нежност на първо място.. нооо кратка нежност.. последвана от дива и неконтролируема любовна игра.. включваща всичко което може да ме накара да се гърча от кеф..(пръсти, лизане, хапане... ) ии след това бавно проникване редувано с бързи действия иии през цялото време погледа му да е насочен към моите очи.. иии ако свърша вече става идеалноПървоначално написано от NeZaPoznat
още нещо интересува ли те, Незапознат? :P
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Да ги напомпи някой едно хубаво![]()
![]()
Не сам правил секс но бих започнал като теб :PПървоначално написано от monincetyyy
Охооо!! Скромно скромно !!Първоначално написано от monincetyyy
![]()
![]()
Сега ще кажеш, че това трябва да е направено от някой супер умен , чаровен и красив и ..... ако пък е и богат .... няма нищо
![]()
![]()
![]()