- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Относно стипендиите за ученици
Ами въпроса ми е как стоят нещата със стипендиите. Аз сега съм 8 клас и завърших с отличен успех и ми предстои да влизам в друго училище, и мога ли да взимам стипендии в новото училище или трябва там да съм с отличен успех ?
фактически няма смисъл, но щом искаш 20лв на месец![]()
ем не, ама социалната (4,50) е 18 лв, тази за 5,50 е 21лв... справедливо, не мислиш ли?
няма да можеш. Трябва да изкараш 5,50 първият срок в новото училище и 2рият срок ще взимаш![]()
значи при мен се получва друго
завърших 8ми клас с 5.41 което е най голямата прецакня :@
та въпроса ми е ще взимам ли нещо в 9ти клас?
п,с оставам в същото даскало със профилирана паралекла.
^ Е ти пък как ще взимаш като нямаш 5.50![]()
Можеш само социална![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз съм със социална....и мойта е 21 лева,както на тази с добър успехПървоначално написано от Tempest
![]()
Вярно ли е, че ако си в езикова паралелка ще взимаш стипендия чак в 10кл, а не в 9кл![]()
Don't worry, be happy!
^Да. Важи за всички профилирани паралелки.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
аз съм профилирана и съм 9 клас с материала за 8 клас.сега ако имам 5.50 тва значи ли че догодина 1 срок ще вземам стипендия въз основа на оценката ми от тази година?
банната ;(
Кои предмети влизат в стипендията за 10-ти клас,ако сме в чуждоезиково у-ще?
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Образователната ни система е много чупена. Не се надявайте да е подобри скоро. Ако това стане ще си върна думите назад публично.![]()
![]()
![]()
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
моя класен е голям динозавърПървоначално написано от lipstik
аз на 2 пъти го питах той не знаеше и се забрявяаше да пита.днес отидох до заместник директора че той поне беше по наясно
![]()
![]()
има класни и класни.нашия е само по приказките
банната ;(
хора моля ви да ми кажете кои предмети вземат за стипендия през 1вия срок на 10ти клас?! Аз уча във гимназия и 8ми клас бях подготве...
знам че вземат и 8ми клас и 9ти клас оценките и двете години годишен успех имам 5,60 - 5,70 , и на скоро ми казаха да взема всички оценки от 8ми клас без музиката и всички предмети от 9ти клас които уча учебници за 8ми клас![]()
![]()
бе голяма каша стана
моля ви някой ясно и точно да ми каже кои предмети взмат за стипендията в 10ти клас...например фвс от коя година се взема,изобщо взема ли се ?! ами музика ? информационните технологии за кой клас ги учим аз нямам учебник те влизат ли ?! плссс хелп
![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Полименов е най-якия класен!Първоначално написано от qsmin
Ама каква е тая социялна, да не е за социално слаби ,не се смейте просто не знам ;xПървоначално написано от LovelyGirl
Социална стипендия се взема с успех над 4,50 и то ако месечния доход на член от семейството ти е под 200 и колко лева.... а за успех.. трябва да имаш оценки по всички общообразователни предмети. С успех над 5,50 ще вземаш по 21 лева първия срок на девети клас. Ако запазиш успеха си отличен през първия срок, ще вземаш и втория. Казвате, че 21 лева са малко, но я сметнете... 9 месеца по 21 лева... никой не ви дава 189 лева ей така... Не всички хващат социалната.. аз например не я хващам... така че...![]()
![]()
***We loved to the sound of my favourite song over and over, and over... ***
Първоначално написано от Tempest
о на мен мн добре ми идват 20 лв на месец![]()
С 20 лева на месец едни дънки не можеш да си купиш ...подигравка![]()