.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от yambolov
    значи при мен се получва друго
    завърших 8ми клас с 5.41 което е най голямата прецакня :@
    та въпроса ми е ще взимам ли нещо в 9ти клас?
    п,с оставам в същото даскало със профилирана паралекла.
    Та като говорих за пълна прецаквация ...Аз завърших със 5,46 тази година .После ми идваше да ги изтрепя .

Две четворки и Две петици,които трябваше да са петици и шестици ...
    Иначе имах още две петици,но те вече си бяха честни ...

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    A можеш ли да получаваш и социална и основна стипендия (над 5 и 50) едновременно?
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от free_cool_GirL
    моля ви някой ясно и точно да ми каже кои предмети взмат за стипендията в 10ти клас...например фвс от коя година се взема,изобщо взема ли се ?! ами музика ? информационните технологии за кой клас ги учим аз нямам учебник те влизат ли ?! плссс хелп
    Сега ще ти кажа, днес помагах на класната си...
    Значи... всички предмети от 8 клас се взимат + разказвателните от 9-ти А музиката и изобразителното изкуство от 9 клас влизат в дипломата за 12 Информационните технологии не влизат в свидетелството.

Цитирай Първоначално написано от slavito007
    A можеш ли да получаваш и социална и основна стипендия (над 5 и 50) едновременно?
    аха,да бе и за дете с 1 родител...

Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Не,получаваш само едната.

По-добре кандидаствай за 1000 стипендии - само че за тази година свърши срока.

Цитирай Първоначално написано от anonimencho
    Вярно ли е, че ако си в езикова паралелка ще взимаш стипендия чак в 10кл, а не в 9кл
    не

Цитирай Първоначално написано от somanycookies
    По-добре кандидаствай за 1000 стипендии - само че за тази година свърши срока.
    Това какво представлява?
    Be Fresh
    НЕ съм от София!!!

Да бе, аз бях тръгнал да вдигам успеха и като чух 20 лв на месец и се отказах и си останах с 5.00 за годината общ успех :Д
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”

добре де 20лв на месец,така погледнато е малко,но на мен например догодина едни 190лв ще ми се отразят много добре,за бала на приятеля ми просто ги спестявайте...

Социалната е не само подиграфка както всичко останало. Семейстовото безработно, и те за това ще ти дават освен 35лв. + 20лв. от даскалото ако си ученолюбив за 4,50. В спртните съм чувал за успех 4,50 - стипендия от 21лв., за проф.гимназиите - 5,50 - 21лв. Кажи ми защо не е обратното. Аз втора година подред в ПГ - Все 5,30. Защо не сложат стпендията от 5.00 до 6.00. Не стига, че е леко подигравателна да учиш, а те ще ти благодарят с 21лв. Все пак, който я взима честито. Кой ти ги дава тези пари, въпреки че на 3 месеца на куп.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Нещо се говори че от другата годиназа над 5.50 ще са по 50 лева на месец,а за пълно 6.00 - 70,не знам колко е вярно.[/i][/b]
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Ммм силно се съмнявам

Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Нещо се говори че от другата годиназа над 5.50 ще са по 50 лева на месец,а за пълно 6.00 - 70,не знам колко е вярно.[/i][/b]
    Това ако е вярно ще е супер
    ама не ми се вярва от някви си 21 лв да я направят изведнъж 50 лв .
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мен ако питате стипендии за ученици изобщо да няма. Всички учат само за това и в края на срока/годината почва едно молене за оценки. Не, че и аз не съм вземала, но не това ми е бил стимулът да уча. За повечето деца точно тези 21 лв са...

http://209.85.135.132/search?q=cache...ient=firefox-a

Мега фен
    Град
    София
    krem4e, оправи си линковете

Иначе слухове за вгидане на стипендиите има откакто бях 9 клас( сега завърших 12ти)

Стипендията е 20% от минималната работна заплата и откакто има стипендия за учениците, стойността не и се е променяла, въпреки процента и въпреки че заплатата нарастна

http://bgpetition.com/stipendia/index.html

Сигурно няма да има много ефект , ама все пак да подкрепим Петицията за по-високи стипендии!
    Моята свобода свършва, там където започва твоята!

Аз нещо бях разбрала, че сега 8клас (подготве) не се взима стипендия, в 9ти клас взимаш стипендия 50лв (щом си бил подготве) за над 5.50 ...
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Нищо не взимаш в девети клас. Подготвителната годинка не ти се брои и дефакто стипендията идва в десети клас.
    21 лева са си 21 лева. Не идват ей така, от нищото, така че са добре дошли. Нямаше да е лошо да се повечко, ама те пари за нищо не отделят, свикнали сме. Ако е вярно това с увеличението на стипендиите, супер! Но дълбоко ме съмнява. Кой ще тръгне да дава пари на ученици... Не са те нещото, което ми дава стимул да уча. Правя го ЦЕЛОГОДИШНО, защото знам, че ми е нужно за перспективно бъдеще. Но нима е лошо по някакъв начин да бъдат подкрепени учениците, които наистина учат? Не мисля. Напротив, трябва по някакъв начин да ти покажат, че България има нужда от такива деца, които да осигурят развитието й.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    ТРЯБВА ДА ИМАТЕ ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ, ЗА ДА ВЗИМАТЕ СТИПЕНДИЯ!
    Тия които са осми клас и деветите, които са били подготве в осми клас - няма да взимате стипендия тая година. Стипендията се формира на базата на успеха от дипломата за основно образование (става въпрос за 9-10 клас). Не можеш да взимаш едновременно социална и за успех. Попринцип стипендията трябва да е 30% от минималната работна заплата. А 21лв са едва 10%...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си