.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ц,ц,ц не съм очаквала коментар на толкова ниско ниво . . а да си се замислял ,защо не приемат другите???Защото всички останали ги обиждат.Видят ли жена с кърпа и тн ,колко пъти съм чувала подигравателен коментар "вижте ,пингвин" .
    И ако ми покажеш толкова вярващи българи - евала. . но не вярвам ,че има Не са много тези ,които да се молят всеки ден и да спазват всичко ,което е написано в библията.Да не говорим ,че библията ни е променена милиони пъти и всеки ден се променя още и още.
    Освен това имам право да ги защитвам и ако ти се чувстваш обиден, значи съм права, за да те засегна с нещо ,трябва да съм права Да може да защитавам чужда религия, но това е ,защото познавам неимоверно много хора от тази религия и съм видяла ,че са по-добри от половината българи примерно ,които познавам.И не говоря за мюсюлманите ,които живеят в България (защото повече са неверници) ,а за истинските ,които се държат като мюсюлмани.
    Не казвам ,че всички са перфектни и са добри ,обаче много мразя ,когато някой българин се изцепи "Мразя ги ,на сапун " и тн . .
    А и още нещо ,какво пиша на края на поста си е лично моя работа.И не разбирам на теб какъв ти е проблема.Естествено ,че се опасявам ,че ще бъда нападната ,от простаци , които не могат да приемат ,че някой има различно мнение от тяхното

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Леле, колко си зле! Сравняваш цялото мюсюлманство с българските вярващи ли, гхахахха рофлстопм? И аз съм бил свидетел на не просто коментар от сорта "оле, виж, пингвин", ами на побойща и прочие, от тяхна страна. А спрямо колко са по-вярващи, изобщо няма да си хабя клавиатурата, за да обяснявам на теб, която с цялата си наглост и невежество написа подобна глупост.

п.п. страхотна логика за засягането и правотата . Всяко мнение, което е по-различно от твоето е грешно, понеже щом си провокирала друга гледна точка, трябва да си права .

п.п.2 странно разбиране за простаци имаш, явно всеки, който не се съгласи с теб е простак. Аз приемам твоето мнение, което граничи с върховната простота (в лошия смисъл на думата). И все още не разбирам как проявяваш тази наглост да слагаш всички мюсюлмани над християните, само защото българите не са достатъчно вярващи, в което НЯМА как да си сигурна. Със здраве.

п.п. (от другата тема) надявам се и да разбереш, че не според каква вяра изповядваш се определя колко си вярващ, запомни го много добре и се замисли над това, което си писала -.-
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си