.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Искам да отслабна ?!?

Здравейте ,някой знае ли някакква диета която мога да сваля от 2-4 кг за например 3-4 седмици

Голям фен Аватара на akinom
    Много е важно да спортуваш!
    А мога да ти разкрия и една малка тайна : от доматите и горещата вода се слабее, а от грозде и банани се пълнее.
    В диетата си избегни въглехидратите и яйцата, наблягай на плодове и зеленчуци.. ще отслабнеш и повече.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Град
    морската столица
    Значи на мен ми трябват 4 килограма за 4 седмици и така наи само на зеленчуци и за вечеря нещо нормално готвено ли да минавам

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Мега фен
    Град
    София
    Месото не го забравяйте

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    и много диня
    One 21 GunS

Град
    [На Метри От Земята]
    [color=darkblue]Мнооого движение :P
    Просто аз

Голям фен Аватара на akinom
    Абе, относно месото.. не спирам никой, но аз го отбягвам. Все пак и то съдържа мазнини. А динята има прости захари, така, че ако я харесвате по 3-4 парчета седмично.
    term0t0- може, но всичко в малки количества.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

+ Мн вода
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    Абе, относно месото.. не спирам никой, но аз го отбягвам. Все пак и то съдържа мазнини. А динята има прости захари, така, че ако я харесвате по 3-4 парчета седмично.
    динята изобщо не представлява опасност, тя съдържа 92% вода,не може да се ограничава от всичко утре ще трябва и вода да спре да пие, вярно е,че динята не съдържа витамини, но пък има други вещества като магнезии, така с динята покриваме дневните си нужди от този елемент, също ензими от които доста си приличат с тези в червата, а недостигът на тези микроелементи води до нарушения на сърдечния ритъм и т.н т.н мога да говоря с дни за динята и полезните и съставки, но на авторката ще кажа, че от нея може да яде без ограничения, това не са банани
    One 21 GunS

Град
    Стара Загора
    Еми има достатъчно диети виж в гоогле
    тя ми вика "искам" и си клати задника в ритъм
    www.lfs-bg.net - Най-добрия racing симулатор !

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Има толкова много теми за диети и във всяка се говори едно и също!!!Така че виж тях
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен
    Град
    София
    Пуешкото и пилешкото са абсолютно диетични меса. Неслучайно ги препоръчват в повечето диети. Ускоряват метаболизма. Ако не ти е вкусно месото, това вече е друг въпрос.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Cherryy
    динята изобщо не представлява опасност, тя съдържа 92% вода,не може да се ограничава от всичко утре ще трябва и вода да спре да пие, вярно е,че динята не съдържа витамини, но пък има други вещества като магнезии, така с динята покриваме дневните си нужди от този елемент, също ензими от които доста си приличат с тези в червата, а недостигът на тези микроелементи води до нарушения на сърдечния ритъм и т.н т.н мога да говоря с дни за динята и полезните и съставки, но на авторката ще кажа, че от нея може да яде без ограничения, това не са банани
    Ами естествено,че динята е полезна,както и всички плодове.Питала съм лекар и той ми каза,че мога да си ям плодове в неограничени количества,защото захарите,които съдътжат се усвояват на 100 % от организма и не се дебелее,набийте си го в мозъка.

С диетата на Дюкан можеш да свялиш,колкото кг. искаш,без после да си ги връщаш,но някой казват,че е вредна.

Мега фен
    Град
    София
    Защото натоварва бъбреците. Но ако се пие прилично количество вода(над 2литра) си е доста прилична диета. Има доста рецепти за всякакви дюкански ястия. Това ми е любимата диета!

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    С диетата на Дюкан можеш да свялиш,колкото кг. искаш,без после да си ги връщаш,но някой казват,че е вредна.
    а каква точно е тя

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MissMalkaSladyrana
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    а каква точно е тя
    http://www.evropea.com/pierre_dukan_diet.html

А мога да ти разкрия и една малка тайна : от доматите и горещата вода се слабее, а от грозде и банани се пълнее.
    В диетата си избегни въглехидратите и яйцата, наблягай на плодове и зеленчуци.. ще отслабнеш и повече.
    Яйцата?!? Пълни глупости.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Да бе! Аре стига сте пускали такива теми!!! Има ми милиони такива теми и във всички тях се говори се едно и също... Аре разровете се малко, ебасииии....

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Яйцата?!? Пълни глупости.
    В чист вид може би не, но ако се откажеш да ядеш яйца ама включително като съставки на всяко едно нещо - кекс, баница и т.н.
    Примерно аз сега като постя пълно, ми е мн гот

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    Цитирай Първоначално написано от RaI4etO
    Цитирай Първоначално написано от Cherryy
    Ами естествено,че динята е полезна,както и всички плодове.Питала съм лекар и той ми каза,че мога да си ям плодове в неограничени количества,защото захарите,които съдътжат се усвояват на 100 % от организма и не се дебелее,набийте си го в мозъка.
    ами точно така е, вместо да яде по 3/4 парчета на седмица може да си ги хапва на ден, нишо не и пречи, миналото лято ядох диня цяла седмица и бях отслабнала с 3 кг, абсурд е да си мисли някой,че се пълнее от динята
    One 21 GunS

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си